-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knobber
aktív tag
válasz zsola32 #30151 üzenetére
Igen, és fentebb írta egyik kolléga hogy az Xbox ONE játékokat is be lehet zsákolni és majd letöltöd ha lesz konzolod akár egy év múlva, akár két év múlva. Nagy játékgyűjtemény előnyből lehet így majd indulni
[link]
Itt pl rákattintasz erre: [link]
Csak arra figyelj hogy a böngésző jobb alsó részében a nyelv "United States"-re legyen állítva mert ugyebár hivatalosan Magyarországon az Xbox ONE csak ősszel jelenik meg.
Purchase now-ra kattintva látod hogy ingyenes a tranzakció, és a játék megmarad majd a következő időke.Youtube: Knobber
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Vezetékes 360 kontrollerből az összes jó PC-hez, vagy van valami külön "for windows" verzió? Ezt néztem ki, jó lesz PC-hez?
-
pelenka35
őstag
Ma kezdődő (1/2 7-kor) E3 Microsoft konferenciat lehet nezni boxon?
[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
pelenka35
őstag
-
melega
őstag
Nem tudjátok, ha megveszem a későbbiek folyamán az xbox 360 E 250 Gbos alapgépet. Ez egy 55000 Ftos gép a (szüleimmel megbeszéltem).
Az elég lesz a legújabb játékokhoz,vagy a később megjelenő Cod Advenced Warfarehoz, vagy Battlefield Hardlinehoz.
PCs játékhoz mindig össze tudtam vetni a gépigényt, a gépem architektúrájával, de ezeknél nem írja milyen xbox 360 kell hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz zsola32 #30160 üzenetére
Nem tudom hol fogalmaztam furán.
"Nem tudom miről beszélsz, mert a KINECT RUSH: A Disney • PIXAR Adventure 3000 Ft és GOLD sem kell hozzá."
Leírtam, hogy nem tudom/értem, hogy miről is beszélsz, mert az ára nem annyi.
"Akkor mi is olcsóbb GOLD-al?"
Esetleg ezt érthetted szemétkedésnek de pusztán kérdés volt, hogy mi az amire gondoltál.
Mert 300 Ft-ért én is vettem volna ha értelmes játék. -
Zebu
addikt
Sziasztok!
A kontrollerem azt kezdte csinálni, hogy néha húz balra. Akkor csinálja, ha a D-PAD-en mondjuk Mortal Kombat-tal játszom és nyúzom rendesen a PAD-et. Egyszercsak elkezd az emberem hátra menni magától. Ilyenkor megpöccintem az L kart balra és meg is oldódik a dolog.
Egyébként rikán csinálja. Szerencsére nem sűrűn, de azért zavar a dolog....
Van valami tippetek mit csináljak vele? Lehet ezt javítani? Szétszedni? WD40-ezni?
Egyébként wireless kontrollert hol érdemes venni? Hol adják a legjobb áron manapság?
-
Zebu
addikt
-
Zebu
addikt
Ezek a új Chrome vezérlők csak színben különböznek?
Valaki privátban dobhatna egy helyet ahol jó áron vannak és ki is szállítanak akár.
-
raziel01
veterán
Remélem az E3 tiszteletére holnaptól jó kis kiárusítás lesz Live-on.
----------
Gears of War 1-et nyomom. Végre 3 ACT már megvan insane-en egyedül.
Csak azt nem értem, hogy mi értelme annak, hogy tudunk parancsolni a társaknak, mert úgysem csinálnak semmit és rögtön meghalnak szinte mindig. -
Alister71
nagyúr
Az 1 hónapos goldot is magától hosszabbítja amíg le nem mondom, avagy autómatice levonja a 2000-et a kártyámról, vagy mivel ez csak kipróbálási cucc, nekem kell hosszabbítani?
Alister from Hell
-
raziel01
veterán
2k Live-on GOLD-al:
Forza Horizon
RESIDENT EVIL REVELATIONSTerraria 656 Ft
GTA IV 1500 Ft (nem kell GOLD hozzá)
-
Alister71
nagyúr
A GTA V is csak 9995.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Debilon
addikt
ehh.. behúznám a GTA IV-et, de folyton "ennek nem lett volna szabad megtörténnie, kis bökkenő van a rendszerben" felirat fogad
konzolról nagy nehezen megtalátam, így sikerült
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
raziel01
veterán
Nem lehet szűrni.
Ha látod, hogy valaminek csökkent az ára akkor beírod az xbox.com-on és megnézed, hogy mennyibe kerül.
Hiába 10 dollár az USA ár, az itthon lehetséges, hogy 3000 Ft lesz de olyan is volt már, hogy 1000 Ft volt.
De most csak azok akciósak amiket fentebb írtam.
Plusz a GTA 4 DLC-i.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #30190 üzenetére
Abszolút az üzlet volt jó fej. Nem kötelességük olyan miatt cserélni, mert nem tetszik.
Neten kell utánaolvasni teszteknek, az a biztos. -
nokia párti
őstag
Szerintetek ezt mennyiért lehet elpasszolni? : 2013 Okt végén vásárolt Xbox 360 Slim 4 GB fehér színben,(tehát még garis) gyári tartozékokkal, nagyon újszerű-gyakorlatilag karcmentes állapotban kevés üzemidővel + a képen látható játékokkal, valamint egy 16 GB-os Kingston DataTraveler DT100 G3 USB 3.0 Pendrive-al.
Íme:
Középső játék: Fifa 11[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz nokia párti #30193 üzenetére
Itt van árazás: [link]
Egyébként szép ez a fehér. Miért adod el?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
nokia párti
őstag
válasz MasterMark #30194 üzenetére
Köszi! PS3-ra váltok vissza. Sosem tudok megmaradni egyik gép mellett sem, mindig váltogatom őket.
-
raziel01
veterán
válasz nokia párti #30195 üzenetére
És ezzel mindig ezreket buksz.
Ahelyett, hogy vennél egy használt PS3-at és lenne mindkettő konzolod.
Full felesleges folyton váltogatni. -
Petii7
csendes tag
válasz nokia párti #30193 üzenetére
Fifa 14-től mennyiért válnál meg?
-
Petii7
csendes tag
Ismét a segítségeteket szeretném kérni.
Call of Duty MW 2, Class csinálás közben támadt egy kis gondom.
A képen látható szöveg pontosan mit takarhat? "Feltettem" a fegyveremre az FMJ-t, (olyan perkkel, hogy még mellette tudok még valamit rátenni.) És a killek után nem számol. Egyébként eddig rendesen tudtam fejlődni, nem akadtam meg.
Előre is köszi
-
P.O.C.
tag
Hello Urak!
A problémám - amiben kérném szépen segítségetek - a következő:
- adott egy xbox360, hdmi-vel csatlakoztatva monitorhoz. eddig semmi meglepő
- a monitor hangkimenetébe (jack) bedugva füles vagy 2.0/2.1 hangfalRégen öröm és bódottá' volt, újabban azonban azt vettem észre, hogy az egész rendszernek fos hangja van. Olyan, mintha a mély tartomány nem létezne. Próbáltam másik hdmi kábelt, ugyanaz.
Sanszos, hogy a monitor jack kimenetével (vagy akármijével) lehet gond, vagy ez netán valami xbox para?köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest