- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Én szőke nőként álltam a kérdéshez....meg sem fordult a fejembe a virágbolti lehetőség
-
MasterMark
titán
Azért vicces, hogy mindig van valaki aki elkezd arcoskodni...
Érdemes volt kivenni a címből a no warezt.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #20807 üzenetére
persze, aztan beeg, mint a delikvens, es eltunik, mint szurke szamar a kodben Mondjuk nekem az a kedvenc reszem, amikor megprobaljak megmagyarazni, hogy azt ok nem is ugy gondoltak, de csak eddig jutnak
Giinos: eloszor en is, de aztan elkezdett arcoskodni
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Nescafé
őstag
Üdv
Mai napon én is megvettem a COD - Ghosts- ot.
A mapos verziót kaptam, vagy amugy csak ez van?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
lajbi101
tag
Zavvin a multibuyos játékokra is érvényesek a kódok? Illetve ezek új játékok?
-
Ronam
addikt
Játszik innen valaki Modern Warfare 2-vel? Arra lennék kíváncsi, hogy a multi mennyire él, játszanak-e még egyáltalán? Vagy most, hogy kijött a Ghosts, mindenki azt tolja? Ugyanez érdekelne a GoW sorozattal (1,2,3).
[ Szerkesztve ]
-
Romeo619
senior tag
Mediaban járkáltam ma, és 3000rt vettem eme szépséget
Ennyit simán megért..dombornyomott és csillog mint a kacsap*csa ahol az üveg be van törve qva jó, olyan mintha tényleg be lenne törve
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
COD: Ghost-ban a Free Fall pálya milyen?
Azért kérdem mert használtam venném és hogy érdemes-e a letöltőkódosat vadászni, vagy annyira nem nagy cucc.PH! addikt since 2004
-
Ronam
addikt
Diablo 3-at szerintetek hogy érdemesebb végigtolni? Single vagy multi?
-
-
Mankó
veterán
Van olyan gitár amelyik az összes Guitar Hero játékhoz jó? Mit kóstálhat árban?
(Kivétel persze a Rocksmith) -
-
DonMedve
addikt
Lesz több leg. is. Nekem a barbim most 60(19) ML. 2-3-t farmolgatom,meg most indítottam egy Wizardot.
De offline is nagyon élvezetes, ha tudsz valakit vegyél rá, hogy tolja veled, én az Asszonnyal, meg a fiammal szoktam tolni. nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
Nem osztott. Egy képernyőn vagytok mindnyájan. Nagyon jó,annyi az össz. problem, hogy közös a loot (már ha ez probléma). Jókat szoktunk röhögni amikor a másik karakterére hisszük, hogy a mienk.
Nejemmel belebotlottunk 2 elit pakkba, ő verte őket, én meg szorgalmasan csépeltem a falat. Hozzáteszem mind a kettőnknek barbárja van. Jókat lehet derülni.[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Ronam
addikt
Nem volt túl sok időm tolni, tegnap jutottam el az Act 2-ig, 17-18 lvl körül van a Monk-om, Medium-on játszok. Amúgy próbáltam a Master 1-et, de pillanatok alatt lecsaptak, esélyem sem volt, ez normális? Vagy ezeket a Master szinteket csak első végigjátszás után érdemes betolni? Vagy hogy van ez?
(#20826) DonMedve: Bátyámmal tudnám esetleg, de ő meg elég ritkán jön át, veszek 1 hónap Gold-ot, aztán havert beinvitálom gamelni.
-
DonMedve
addikt
Én úgy csináltam, hogy mediumon végigtoltam gyorsba, azt inferno-n kezdtem el támadni a master szinteket. Mint előbb írtam 2-3-at farmolom, 2-n végigrohanok, de a 3-as szinthez kevés a life-om, ott figyelnem kell különben levernek, de elfogadható tempóba haladok ott is. Lehet én is megpróbálok beszerezni 1havit. Wizardom 21-es, akkor lehet jelentkezek.
-
DonMedve
addikt
Valaki tudna segítteni hol tudnék venni 1havi goldot? Se Iceakosnál nincs,se a konzolvilágnál,se konzolokszervize, se az überkonzolnál. Ezeket néztem, ha valaki tud esetleg szóljon, előre is köszi.
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
Nem cicóztam vettem live-on. Ha valaki Diablo 3 coopolni akar HUNDonMedve néven felvehet.
Asszony meg fog ölni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi a véleményetek, ez biztonságosan megtartaná a Kinectet a TV tetején?
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja és néztem egy zoom-ot is, mert kicsi a hely otthon. Ez valóban tudja azt amit írnak róla?[link]
-
dilipok
veterán
válasz #67544576 #20839 üzenetére
haaat, azzal mar szkeptikusabb vagyok... ahogy olvastam rola, azt mondjak, hogy meg pontatlanabba teszi az amugy sem mindig halalpontos szenzort. Persze ha nincs mas leheteseg, akkor hasznalhato.
MasterMark: sztem minimalis is eleg (bar most, hogy kerdezed, ki kellene probalni tok sotetben ) Sot, neha jobban mukodik kevesebb fennyel, mint sokkal (legalabbis en igy tapasztaltam). Ertem ez alatt, hogy nem szereti ha fenyes lampa van a kornyeken vagy ha nagyon besut a nap az ablakon.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #20840 üzenetére
Csak nem megkaptad már a GAMEtől?
-
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #20842 üzenetére
Még nem.
dilipok: Köszi, majd úgyis kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Ronam
addikt
Jatekaim.hu-t nézte ma már valaki? Megújult az oldal, és hiába jelentkezek be, nem jelennek meg az üzeneteim. Ezt írja: "Regisztrálás vagy bejelentkezés után itt fogod látni az üzeneteid." Lehet csak átmeneti a probléma?
-
skylaner
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik csomagot érdemes megvenni?
Xbox 360 E 4 GB + 320 GB HDD + Kinect
Xbox 360 E 250 GB + KinectMennyi számít, hogy a 250-s HDD gyárilag benne van, SATA-n keresztül küldi/fogadja az adatokat, míg a külső HDD USB2-n keresztül?
Az USB2 ugye lassabb, de vajon játék közben is kijönne a különbség (komolyabb játékoknál GTAV)?
Vagy nem kell ezzel foglalkozni, a +74GB tárhely fontosabb ?Valamint érdemesebb már az új SLIM E-t venni?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Trak
addikt
Nekem simán bejelentkezik és mutat mindent.
Nem is értem, hogy miért csak most újítottak... Simán lehetne keresni azzal az oldallal, reklámok, stb.
Amilyen népszerű lett, annyira el volt hanyagolva. Kicsit dolgozni kéne rajta és bőven megtérülne...''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Ronam
addikt
Most már megy nekem is, csak ki-be kellett lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Instagram közösségi fényképezés
- Hyundai, Kia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest