-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelenka35
őstag
.....
Gamertag:Rob3rt75
-
Dinomano
senior tag
Sziasztok! Anno volt mar Xbox360-om, ami sajnos 3 ledes lett, javitva is volt 1X(ami utan 2 hét alatt behalt, kb.3-4ora jatek utan) ...Ujra vennék egy 360-at (hasznaltan), ami még 3ledes nem volt, valamint hőcsöves hűtés van a GPU-n, CPU-n, valamint hütöbordak a memoriachippeken. A kérdésem: Mennyire teszik megbizhatova az Xet ezek a modositasok? Tudom, h. mivel hasznalt a gép, ezert gari semmire sincs. Általánossagban érdekel, h. hütésileg "megmodolva" mennyire leszmegbizhato az X...
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Tomics
addikt
válasz adalbert1 #20663 üzenetére
Köszi, akkor inkább megtartom még 1 évig amíg nem veszek One-t.
Látom a COD:Ghost multit nagyon dicséritek, videókat elnézve tényleg jó lett, nekem olyan MW2-s hangulat jött át. Lehet megveszem
BF4-el játszik valaki? Annak milyen a multija?
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
g4mer
senior tag
A GAME-től rendelt játékokat milyen formában kézbesítik? Személyesen adja át a futár/postás, vagy bedobják a postaládába, ha befér?
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
-
g4mer
senior tag
válasz MasterMark #20717 üzenetére
Első játék rendelés, remélem semmi gond nem lesz
Sic Parvis Magna
-
politomi
tag
Sziasztok.
Lesz egy amatőr kérdésem
A gyárilag 4gb-s 360 verzióban utólag lehet merevlemezt tenni/cserélni?
Gondolok olyan megoldásra mint pl a ps3 esetében. -
politomi
tag
válasz MasterMark #20724 üzenetére
Tényleg!
Köszönöm a segítségeteket! -
Romeo619
senior tag
válasz MasterMark #20715 üzenetére
Vagy a postaládád tetejére rakják.....aztán anyád észre veszi vagy nem...:/
Nekem észre vette -
nagy.laurent
tag
Kaptam egy mystery vouchert a zavvi-rol, irja, hogy 5-20% discount limited ideig, de en biztos, hogy nem fogom most felhasznalni. Mas is felhasznalhatja? Mert ha igen, akkor szoljon akinek kell.
-
laracroft
aktív tag
nekem is megjött egy game.co.uk rendelésem!
GOW1 - £2.99,
GOW2 - £2.99,
GOW3 LE - £4.99Mindegyik kifogástalan, kiskönyv rendben, karcmentes lemezek, nem agyonpolírozott és mindegyik csont nélkül installálható is volt
Ha nagyon szeretnék kötekedni, akkor az egyik borítónak a tetején található egy kis szakadás...Már csak az olcsó kinectet várom
-
laracroft
aktív tag
válasz nagy.laurent #20728 üzenetére
Jah én is kaptam:
YOUR MYSTERY VOUCHER: 4832-B069-4AB4
YOUR MYSTERY VOUCHER: 4832-C871-43DEEzekre használható
Akit érdekel használja nyugodtan!
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #20679 üzenetére
Annyiban módosítok, hogy leviszem kvázi-tag-ra a dolgot de nekik annyi kikötést szeretnék, hogy legalább 600 naposnak kell lenniük itt a ph!-n.
Akinek nem jönne be az Office Web Apps felület az jelezze és berakom a kosárba!
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
dunc
nagyúr
válasz Romeo619 #20713 üzenetére
Nem értek egyet! Én mondjuk a BF-et soha nem szerettem! (nekem túl nehézkes) De a Ghost szerintem hatalmas előrelepés! Grafikailag is! Pl a az a várromos map! (piszok jól néz ki,élvezhetnek a mesterlövészek! )
Tetszik,hogy katonát kell létrehozni,jobbak a skinek,az animációk,a mozgás olyan emberszerű lett a karakterek mozgása,irányítása, a perkek,kills. is át lettek dolgozva előnyére a játéknak stb! (pl nagyon jó lett a gránátdobásba a "folyamatjelző" , hogy tudd mikor robban stb) Szívesen játszanék ph sokkal! Amúgy a béta BF4 nagyon nem tetszett! Singlét,egyéb játékmódokat nem próbáltam! (Ghost) -
Cheesus
senior tag
Üdv :-)
Vettem egy bontatlan GOW 3 Epic Editiont, devamikor berakom a játékot a boxba, a játék angolul indul el,viszont ha jól emlékszem,itthol a játék magyar felirattal jelent meg. Lehet ezügyben bármit tenni, hogy magyar feliratos játékom legyen? (Akitől vettem azt mondta, hogy ő itthol vsárolta a játékot)https://www.twitch.tv/csehla
-
Cheesus
senior tag
válasz MasterMark #20738 üzenetére
Öhm, elég kezdő vagyok, ezt hol kell beállítani a boxon?
https://www.twitch.tv/csehla
-
Cheesus
senior tag
válasz MasterMark #20740 üzenetére
Hát ha a console settingsen belül jó helyen vagyok, akkor a language: english, a locale pedig hungary...
-
-
Cheesus
senior tag
válasz MasterMark #20745 üzenetére
Nemtom, megnézem, az a fura, hogy amit boltam vettem gow 2, az alapból magyarul indult el, tehát szerintem ennek is magyarul kellett volna elindulnia, ha lenne benne felirat.
Néztem options-t, de ott nem találtam erre vonatkozó állíthatóságot, de megnézem mégegyszer(#20746) dilipok tudok én angolul, de ha már van lehetőség a szép anyanyelvünkön játszani, akkor ne fosszanak már meg tőle
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz Cheesus #20747 üzenetére
szemelyes velemeny, de nem kevesszer olyan felreforditasok vannak, hogy a rohoges kerulget... En a feliratot sem szeretem hasznalni, viszont amitol hanyok, azok a lokalizalt verziok, ahol nincs is opcio angol nyelvet valasztani. Azok szerintem szornyuek. Nem zavarna, ha lenne benne magyar nyelv is, de hogy csak magyar meg egy par szlav nyelv... brrr, a hideg is kiraz tole
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest