- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Srácok a Ghostot kézhez kapta már valaki? (én sajna csak este
tudom kiprobálni)
HUN Devil vagyok, ha valakinek kedve van szívessen Ghostoznék, esetleg F4. -
g4bb3r
tag
Ha érdekel valakit Halo 4 Limited Edition 12.99 font Game-en. link
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz lajbi101 #20635 üzenetére
Jah , egy rendeléssel fizettem. Viszont két külön csomagban szállították. És egy huszast megértek simán főleg amilyen remek állapotban vannak. A Tony Hawk részéért azért fizettem , mert úgy tudom ez a rész sikerült a legjobban..
Maci: F1 bajnokság vagy miiiiicsoda? , nyomhatunk .
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #20654 üzenetére
ja, olyan, mint a karrier, csak co-op ban. Igazából. 3körös, és felváltva lennénk 1. 2.-ak úgyhogy gyakorolj rá
Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #20656 üzenetére
áhh, már rég játszottam vele.... félek GTA stílusban vezetnék
Amúgy ti amazon-ról nem szoktatok rendelni? Mert ott is baromi olcsók a használt játékok. A legolcsóbb amit vettem a F1 2010 volt, 0,6Fontért....karcmentes. De most is össze válogattam pár régebbi jó címet tizen pár fontért.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Def26
félisten
Elvileg 14 napos kód.
MQ9PY-QTFP4-8VBVC-YW6XX-R3JQQ
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
szabacsik
őstag
A kontroller garanciáztatása, hogy megy? Elviszik lecsekkolják és majd hoznak újat? Mert akkor inkább hanyagolom Ez az egy van
/\____/\
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz woodbear #20660 üzenetére
Valami sunyi figura mindig lenindzsázza ezeket anélkül, hogy megköszönné. A múltkor oric dobott valami GOD játékkódot a közösbe, azt is elfelejtette jelezni, aki beváltotta.
(#20661) szabacsik: Nem viszik, úgy tudom hogy mostanában már saját költségre kell kiküldened talán a csehekhez... túl sok volt a visszaélés, az "élelmesek" (én mondjuk más, nagyon nem fórum-kompatibilis jelzőt használnék rájuk) miatt megint az szív, akinek tényleg jogos panasza van.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
adalbert1
veterán
válasz Tomics #20618 üzenetére
Én 20k-ért adtam el a sajátomat (ugyanilyen gép +1 kontroller), igaz az egyik konzol bolt használt részlegének. Ha hirdeted, akkor lehet, hogy elmegy pár ezerrel többért is. Van amúgy konzol beárazás topic is, ott többet tudnak segíteni.
-
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #20662 üzenetére
Legközelebb úgy kellene hogy beírni közösbe annak akinek van kódja hogy priviben szépen lehet érte jelentkezni.
Més que un club!
-
lajbi101
tag
válasz Napfénysüti #20664 üzenetére
Amúgy én is láttam a kódot de nem tudom az mire jó illetve hogyan lehet használni. Milyen kód volt ez?
-
Zjunior
veterán
Cod ghost ma megvéve.
Kiváncsi vagyok a rókabőrre...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
szabacsik
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #20662 üzenetére
Köszi az infót. Akkor hagyom a manóba. Ha ennél rosszabb lesz az állapota a következő 3-4 hónapon belül akkor elgondolkozok rajta, de annyit nem ér egyenlőre
/\____/\
-
lajbi101
tag
Cod Ghost!
Szerintem sokkal szebb xboxon mint ps 3-n! Videó:
http://www.ign.com/videos/2013/11/05/call-of-duty-ghosts-current-gen-vs-next-genJön a Sacred 3
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz lajbi101 #20669 üzenetére
na megint temanal vagyunk Egyebkent ezt sikerult leszurni egy next gen vs current gen videobol? De ne is menjunk bele a temaba, mert lenyeges kulonbseg meg az osszehasonlito videokon sincs... Meg gondolod nem azzal lenne tele a net, hogy jaaaaj, ps3-on sokkal szarabbul nez ki, mint a boxon?
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
joysefke
veterán
válasz dilipok #20670 üzenetére
Ja, megnéztem én is, a jobb oldalon van a PS4 képe, bal oldalon meg az X360 meg a PS3 képe váltakozik.
Mivel nem közvetlenül egymás mellett van a két current gen képe, ezért nehéz összehasonlítani, de én is úgy látom, hogy a 360 néhol semennyire néhol pedig érzékelhetően szebb mint a PS3.Mindamellett ezek tömörített webes összhasonlító videók full nem árúlják el a különbséget. Ha az ember saját szemével látja a játék képét mindig sokkal-sokkal szembeötlőbbek a különbségek mint videómegosztón.
Ezt tapasztalatból tudom, mert mielőtt az Xboxot vettem PC-n játszottam, FHD-n max közeli vagy maximális beállításokon.
J.
-
dilipok
veterán
válasz joysefke #20672 üzenetére
nekem meg van mindket konzolom (meg pc-m is), szoval en sem csak a levegobe beszelek, es nagyon keves kiveteltol eltekintve, hol az egyiken, hol a masikon neznek ki jobban a jatekok. Ha latszik is valami kulonbseg, azt csak ugy veszed eszre, ha egymas melle rakod a ket verziot, azt meg nem sokan csinaljak szerintem... (szerintetek valamelyik oldal megengedne, hogy az o gepen szignifikansan rosszabbul menjen, mint a masiken? De most komolyan )
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz dilipok #20673 üzenetére
Most erről a játékról volt szó, az én szubjektív véleményem, hogy még a tömörített videón is látszik, hogy a 360-on néhol érezhetően szebb a kép. A különbség nem szignifikáns, de azért nem kell grafikusnak lenned, hogy észrevedd.
Ha pedig általánosítani akarunk: bár nekem nincs és nem is volt PS3-am, nem játszottam még PS3-on, de amennyire követem az eseményeket, a multiplatform AAA játékok nagy részében egy kicsit többet mutat a 360. Vagy a felbontás vagy az élsimítás vagy a frame rate, de valami mindig jobb egy kicsit mint PS3-on.
Én a látott videók és olvasott tesztek fórumok alapján ezt a következtetést vontam le.És akkor arról ugye ne beszéljünk, hogy pár játék PS3-on konkrétan szaggatott megjelenés után (aztán ezt nyilván orvosolták).
A különbség grafikai erőben nyilván nem akkora a két gép között, hogy az egy vásárlást eldönthetne, de amennyire én látom, létezik....
J.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz joysefke #20675 üzenetére
par jatek meg konkretan jobban fut PS-en, de akar ezt itt be is fejezhetjuk. Nem szignifikansak a kulonbsegek egyik oldalon sem. Ellesulyozaskent meg ott van a joval nagyobb valasztek az exkluzivok kozott, amik viszont elegge odab*sznak Mindossze arra probalok ravilagitani, hogy nincs igazan kulonbseg az exkluzivokon kivul, es van hogy az egyik es van hogy a masik konzolon jobban/szebben neznek ki jatekok. Ennyi. (no offense, de mint mondtam, tapasztalatbol beszelek, nem tesztek/videok/pletykak alapjan tajekozodom, legalabb 50/50 jatekkal mindket konzolra)
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
válasz joysefke #20675 üzenetére
Hát azért van jópár cím, ami szignifikánsan szebben néz ki, vagy jobban fut xboxon. Lásd: Mafia II-t, a GTA IV-et, vagy akár a Rage-et. Ezek a játékok a borzalmasnál is borzalmasabbul néznek ki PS3-on, és itt nem csak a felbontásra meg a frame rate-re kell gondolni. Én is rendelkeztem/ek mindkét konzollal, ugyanazon a megjelenítőn játszom, így nem a levegőbe beszélek. Viszont a "normálisan" optimalizált multiplatform címek tekintetében tényleg teljesen egy kutya a két gép. Egy Mortal Kombat vagy BF3 alatt én 1 szemernyi különbséget sem vettem észre a két masina között.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Nos hazaszőktem egy kicsit munkából a Ghostal a szokásos telepítgetés útán gyors kiprobáltam a multit! Szép,letisztult az eddigi grafikai színt kb. Amit nem értek multi elött létre lehet hozni valamilyen free accountot, az míre jó? Kell mindenképpen? És már nem fegyverpackok lesznek? Hanem katonát kell létrehozni?
-
negyven2
veterán
Én bedobnék egy Dance Central 2 letöltőkódot.
Viszont elkerülendő azt, hogy valaki kívülről nyúlja le csak úgy, így csak így "nyereményjátékként" fogom kisorsolni a jelentkezők között:
-Elég csak a prohardver nevet megadni.
-Egy név csak egyszer játszik (hiába adod meg 50-szer ).
-A kamuregisztrációk miatt csak, minimum „tag” vagy magasabb rangú vehet rész!
-A játék vége: 2013. november 7. 16:00“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
OLE-3
tag
Sziasztok!
Érdemes a CoD: Ghosts mindkét lemezét feltelepíteni, vagy jobb ha csak az első van a vinyón, mint a GTA5-nél?
Köszi. -
Romeo619
senior tag
Kezeket fel aki leszedte 622ft-ért a Serious Sam 3-t
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Karácsonyi ajándéknak vennék a lányomnak boxot.
Ezt néztem volna ki: 360E 4GB+320GB HDD
Ez az ár jó ár? Lehet ez még olcsóbb?
Mi a különbség a "sima" 250GB és ez a 4+320GB között? Mármint működésben? -
MasterMark
titán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz negyven2 #20679 üzenetére
Köszönjük kicsiny közösségünk nevében.
Szerintem ez a korrekt módja az ilyenek intézésének, remélem más is kedvet kap majd hozzá.
Én most passzolom, mert nincs Kinectem, de ettől függetlenül kudos!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nagyúr
-
joysefke
veterán
Szép felajánlás, már be is jelentkeztem
-
lajbi101
tag
Én nem tudom beírni a nevem . Nem tölt be az oldal
Nem tenné meg valaki hogy beírja a nevemet : lajbi101 -
dunc
nagyúr
Nagyon komoly lett a Ghost!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest