Hirdetés

Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    Tegnapi Kinect próbáról: kb. 3-4 órát játszottunk, a végére rendesen kifáradtunk. Se Wii-vel, se PS Move-val nincs összehasonlítási alapom sajnos, így nem is fogok rá törekedeni. :)
    Legtöbbet a Joy Ride című autós játékkal játszottunk, kb. Mario Kart szerű hülyéskedés az egész játék. Szerintem itt a legrosszabb az irányítás (néha pontatlannak tűnik az érzékelés - vagy csak mi voltunk a bénák :D ), a játék meg semmi extra, ennek ellenére azért el lehet vele baromkodni egy ideig, de pénzt biztos nem adnék érte (a másik két címben többféle játék van, és szerintem többet is fogja haverom is játszani őket).
    A Kinect Sportsból nem próbáltunk mindent, csak a bowlingot, kapurarugást, diszkoszvetést, pingpongot, boxot, röplabda visszaadást különböző testrészekkel :)) . Szerintem a bowling van a legjobban (vagy talán legélethűbben) megcsinálva, viszont a sok reklám nem tetszik (T csoportos golyó, Samsung felirat az eredményjelző alatt, stb). A Pingpong gyorsabbnak tűnt mint élőben (habár kb. 10 éve nem igazán pingpongoztam, így lehet hogy ez csak tévedés :) ), a box nem volt olyan jó, a diszkoszvetés okés, szerintem a legjobb a kapurarugás és a röplabda visszaadogatás volt.
    A Kinect Adventures-szel játszottunk a legkevesebbet, itt a "ketten egy csónakban", egy akadálypályás és valamilyen fallabdás játékot próbáltunk ki. Szerintem a három cím közül ez van a legigényesebben megcsinálva.

    Összegezve ha lenne elég nagy helyem a lakásban szerintem én is beszereznék egyet magamnak. Viszont játékoknál szerintem nem árt körültekintően választani (mint amúgy is általában), annak ellenére hogy a Joy Ride-dal 1-2 órát elszórakoztunk biztos nem adnék ki érte 10k-t, és szerintem még rengeteg hasonló kevésbé jó cím lesz...

Aktív témák