Aktív témák
-
szigmat
tag
Azzal mit lehet kezdeni, hogy elmúlta 18 (1992), de az xbox live-fiók áttelepítése menüpontban ez fogad: Jelenleg nem támogatjuk a nem felnőtt tulajdonában lévő fiókok áttelepítését.
Mit csináljak?
-
Rabbitf_24
addikt
hello
én is migráltam magyarra. kaptam egy levelet a hotmailes címemre.
Akkor nem úszott el a jövő novemberi gold tagságom ugye, tehát
ugyan úgy jövő novemberben jár le, ha UK-ban addig fizettem elő? -
Morden24
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #7252 üzenetére
Elvileg igen. Nekem ugyan jenki regem volt, de kaptam a mailt, miszerint idézem:
Your subscription to Prepaid 12M Xbox LIVE Gold in United States has been cancelled on Wednesday, November 10, 2010. In the meantime 4 month(s) has been exchanged from your subscription to Xbox LIVE Subscription Transfer in Hungary .
Szóval megy tovább a dolog.
Sectumsempra - For Enemies
-
lvnt
őstag
Sőt, kiegészítették valószínűleg a következő hónapra, decemberre. Így most mindannyian kaptunk kb. 20 nap ingyen Goldot.
-
szpal17
őstag
Én is sikeresen átregisztráltam magyar honba. Jó érzés, hogy végre nálunk is van...
Viszont az érzés mellé jön a szomorú tudat, hogy kb. semmilyen szolgáltatás nincs nálunk. Gyakorlatilag minden eltünt a live-ról...se egy videó...semmi.
Remélem a sok átregisztrálás fényében azért elgondolkodnak néhány szolgáltatás bevezetésén.Ez így nagyon kevéske lesz... puli ide..puli oda...
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz szpal17 #7257 üzenetére
Ja, szopás, a puli helyes, de engem sem érdekel. Amúgy is macskás vagyok
Ellenben ne nagyon számítsatok a közeljövőben szolgáltatások garmadájára. Először majd nyilván a Facebook és talán a Twitter tér vissza, Last.FM-ről is van szó, ha jól tudom, a többi az ballaszt.Sectumsempra - For Enemies
-
highness
tag
Nyugi, nem veszett el a Goldod! Én is besz@rtam mikor elolvastam a hotmailen a levelet.
A Boxon megtalálod a Gold tagság érvényességét: My Box/Account Management/Manage Account/Xbox LIVE Arany rákattansz, és kiírja meddig érvényes.[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
40-es. Előtte van egy kb. három méternyi szabad hely, na meg pakolgathatom a bútorokat is, ha nagyon akarom. Ma elvileg jönnek át komák, majd meglássuk, mit törünk szét
Szerk: Mostantól a fiókomban mindenképpen magyarul akar velem kommunikálni az xbox.com? Hiába állítom át a nyelvet, ha belépek a My Xbox/Accounts-ba, átvág magyarra. Köszi szépen, megszoktam az angolt, nem akarom ezt
Mellesleg a fiók kezelése menüpontban a tovább-ra kattintás után megint, azaz még mindig elszáll uh oh-al az egész...[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Hali!
Egy barátom akar honosítani live-ot,arcade játékok és dlc-k elvesznek?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz HollyBoni #7263 üzenetére
Ha előtte letölti magának, akkor nem, de egyelőre nem tudja letölteni újra a migráció után (és nem biztos, hogy valaha is le fogja tudni tölteni újra).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Agrona
csendes tag
válasz bLaCkDoGoNe #7264 üzenetére
Pedig azt ígérték hogy a váltás után minden marad
De nem is...ahogy ti elmondtátok hogy sok minden nem elérhető, kár váltani. -
Agrona
csendes tag
válasz bLaCkDoGoNe #7264 üzenetére
Pedig azt ígérték hogy a váltás után minden marad
De nem is...ahogy ti elmondtátok hogy sok minden nem elérhető, kár váltani. -
K3NZO
senior tag
"Per aspera ad astra"
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ülj le, szövegértelmezésből egyes.
A korábban letöltött tartalmak megmaradnak a váltás után, lehet őket használni tovább. Viszont újra nem tudod őket egyelőre letölteni, és arról nincs információ, hogy később lesz-e rá mód."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Crazyman33
senior tag
A Kinect-en én is erősen gondolkozom.
Aki ugyanígy van vele, annak ajánlom figyelmébe ezt a két cikket:
Ciik1Ahogy Modern24 is írta a 3 métert. Hát nálam necces a 2,5 is. Gyanítom kis hazánkban nem is kevés az ilyen nappali. Amúgy a cikk elolvasása előtt nem is gondoltam ilyenre. Minden videóban és ahol ki lehetett próbálni, nagy terek voltak. Kicsit csalóka így most már átgondolva.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
HollyBoni
veterán
Hali!
Most játszom a GTAIV-et(pontosabban a liberty city stories-t) és általában nagyon kevés az fps.Van,hogy már szaggat.Vinyóról futtatom!Más nem ütközött ilyen problémába?
-
MeszarosB.
tag
A második bejegyzésben leírtak alapján nagyon úgy tűnik, hogy meggondolták magukat MS-pont-, és puliügyben.
Vagy csak megy a kavarás, döntse el mindenki maga.
[ Szerkesztve ]
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
bittehilfmir
tag
Sziasztok!
Mától énis kinectes xbox tulaj vagyok. Üdv, gamertag: xxxxSOADxxxx
Szal azt szeretném kérdezni, hogy a kinectes hangfelismerés az nem megy ha magyar accountot csináltam? Mert sehogy sem sikerült működésre bírni, pedig mondogattam neki, hogy ekszboksz.
köszi[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Crazyman33 #7269 üzenetére
A két méter simán elég, legalábbis az Adventuresben.
Az Origo cikke kb. úgy faszság, ahogy van. 0,6 és 1,8 méter közötti magasságba kell elhelyezni a gépet. Arra, hogy nekik ehhez celluxozni kellett, nem mondok semmit. A "virtuális pingpong tenéyrrel" c. képen látható távolság röhögve elég neki. Vagy túl nagy távolságra álltak egymástól, vagy össze-vissza ugráltak (amit a játék nem vár el), és ezért volt probléma.Egyébként a töksötétes dolgot sem értem. Nálam a tévé fénye elég volt a mozgásérzékeléshez. Az arcfelismerésnél megugatott a kütyü, hogy nem ártana fényt kapcsolnom, ebben viszont semmi meglepő nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz bittehilfmir #7273 üzenetére
Nem lehet túl jó a kiejtésed, nekem egyből feljött, hogy figyel a cucc
-
Crazyman33
senior tag
válasz MeszarosB. #7272 üzenetére
Na a kavarás az tényleg megy, látom itt is.
Már kezdetektől fogva ezt mondták:
"Érdemes sietni, hiszen az ajánlat csak korlátozott ideig lesz elérhető!"
Na ezért nem biztos hogy jut. (marha sok falba verős szmájli.)Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
zack
nagyúr
Találkoztatok az F1 2010-nél olyan hibával hogy játék közben akad? Az enyémen is ami ugye Pro Pack, és fater gépén is ami egy Elite Pack. Mind a kettőbe másik játék van, tehát nem 1db lemezt próbálgattunk. A HDD cache-t már töröltem, amit a Microsoft ügyfélszolgálatán javasoltak, de ez sem oldotta meg. Vinyóról is néztük és lemezről futtatva sincs változás.
Nem folyamatosan akad, hanem random megáll 1-2 másodpercre, majd megy tovább.
A lényeg az, hogy így játszhatatlan.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Crazyman33
senior tag
válasz Morden24 #7274 üzenetére
Persze én is csak azokra a dolgokra gondoltam a cikkben amin érdemes elgondolkozni.
A celluxozás kb. olyan mintha azt hozta volna fel hogy elosztót kellett berakni, mert nem volt elég konnektor.Viszont nem úgy akarok játékot választani hozzá, hogy ennek elég ez a hely, annak nem.
Össze-vissza ugrálást gondolom hogy nem vár el a játék. Csak ez alapban az emberben van. Tehát ösztönösen ugrik minden irányban. Nem véletlenül a sok Kinect balesetes videó, nem arra figyelsz ha beleéled magad. És minden Kinect-es filmen ahol ketten játszanak, nem kis távolságra állnak egymástól, gondolom nem véletlenül. És ahogy távolodsz a másiktól úgy kell a tévétől is a látószög miatt ez logikus.anno Ps2-höz évekig használtam a családdal az EyeToy kamerát, de az egy kezdetleges dolog volt ehhez képest és egy személyes.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
karakpecze21
senior tag
Lenne egy kérdésem.
A Kinect működik flashelt gépen?Valamit mintha olvastam volna, hogy ha frissít a Kinect miatt akkor ugrik a flash.[ Szerkesztve ]
-
bittehilfmir
tag
válasz Morden24 #7275 üzenetére
Nem hiszem, mert amikor kalibráltam utána feljött vmi olyasmi, hogy nem supportált itt a hangfelismerés, csak azért nem emlékszem pontosan, mert hamar elnyomtam. De már tök hülyének érzem magam, hogy 10perce a konzolomhoz beszélek és semmit sem reagál. Amúgy mindenféle kiejtéssel próbáltam és sehogy sem ment, sztem mondjuk az alap kiejtésem sem olyan vészes. Mind1, majd próbálom újra kalibrálni és megnézem mit ír ki.
köszi azért -
Morden24
nagyúr
válasz Crazyman33 #7278 üzenetére
Viszont nem úgy akarok játékot választani hozzá, hogy ennek elég ez a hely, annak nem
Értem - én ezt úgy értettem, hogy csak egy játékkal tudtam kipróbálni, aminek nem volt extrém nagy helyigénye, de nyilván nem tudhatom, hogy egy másiknak mennyi kell.
Össze-vissza ugrálást gondolom hogy nem vár el a játék. Csak ez alapban az emberben van.
Dehogy van. Igazából pár perc alatt rászokssz, hogy szó szerint "úgy ugrálsz, ahogy a gép fütyül", azaz a mozgásodat bekorlátozod a Kinect által elvárt mozgásokra. Oké, ha ezen felül bohóckodni akarsz, akkor átugrálhatsz az ablakon is, de ez már egyéni dolog
Nem véletlenül a sok Kinect balesetes videó, nem arra figyelsz ha beleéled magad.
Ahol a TV-t betörő hírek eléggé humorosak, ugyanis engem már akkor leugatott a gép, amikor kb. másfél méterre megközelítettem. Közölte, hogy tiplizzek vissza hátrébb. Ergo csak akkor tudtam volna lerúgni a tévémet, ha odamegyek, és lepörgőrúgom, afféle hobbiból.
Az, hogy a bútorzatba bele lehet akadni, meg tény, vagy pakolni, vagy odafigyelni kell.Végszó: a panel vs. nagypolgári lakás hasonlat ízléstelen és klasszikus szennylapos szennycikkes hangulatot kölcsönöz, ami egyébként teljes mértékben illik a színvonalhoz. Hogy tisztázzam: a fél életemet panelban éltem. Természetesen lehetségesnek tartom, hogy az Origo a "panel" alatt garzont ért, de akkor ők nem tudnak magyarul. Ja, hogy a 6 négyzetméteres kamrában nem lehet Kinectelni, ez tény. Ellenben ha már panelról beszélünk, akkor nem értem a megjegyzést a nappali iránt érzett szükségre: hol a rákban lesz a nagytévé egy panelban, ha nem a nappaliban?! Értem, ez biztosan egy úri panel, ahol jutott egy a nappaliba, egy a hálóba és egy a gyerek szobájába. Fasza.
Az átlag panel 45-55m2 közötti hasznos területet kínál, amiből a nappali általában 15-20m2-es szobát jelent. Utóbbiban kurvára el lehet férni, feltéve, hogy a szoba közepére nem épített legóvárat a porontyszerk.: Szóval valóban van igazság abban, hogy helyigényes a cucc, így az apró szobában, vagy a koliban tényleg nagyon nem ajánlott. Viszont ha olyan ingatlannal rendelkezel, ahol szégyenérzet és arcpirulás nélkül lehet az egyik szobát nappaliként aposztrofálni, akkor nem lesz gondod: a legrosszabb esetben tologatsz egy kis bútort. Aki meg garzonban lakik, tartok tőle, nem azon problémázik, hogy hogyan fog elférni a nagytévé elé vásárolt Kinect előtt ugrálás közben.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz bittehilfmir #7280 üzenetére
A helyzet az, hogy amint besetupoltam a dolgokat (1-től 5-ig kellett angolul számokat mondani neki, már itt hülyének nézett a párom, hogy számolgatok a kekszboxommal), máris működött, még az improvement program-ba is becsatlakoztam, hadd gyűjtsön adatot az MS. Megaszondtam neki, hogy ekszboksz, és már fel is jött a kis miki ikon, aztán kis gondolkodás után közöltem vele, hogy cancel, mert rájöttem, hogy fingom nincs a voice command-okról. Az accountom magyarra migráltam, még mielőtt nekiálltam a Kinectezésnek, tehát magyar account mellett is setupoható és működtethető a voice control.
-
zack
nagyúr
válasz DonMedve #7283 üzenetére
De ez mitől lehet?? Baromi idegesítő. Ilyenkor általában bukom is a versenyt, mert akadás után kivágódok a pályáról szinte mindig.
Fater meg csak ezért az 1 játékért vette az Elite Pack-ot, mert ő csak az F1-et szereti évek óta. Én tudok mással játszani, de neki az akadozósdi miatt eddig nagy csalódás.
Eltúlzott lett a gépigény? Túlmelegszik? Másra nem tudok gondolni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Morden24 #7285 üzenetére
Köszi az infót!
Mivel nekem flashelt a Premium pack, hogy tudnám fel patchelni a játékot? Nagy rizikó így rádugni a netet a patch letöltéséig?
Ez az első ilyen gond, a többi játékkal eddig sosem volt gondom.
Az Elite pack-nál ez nem gond mert fater gépe nem flashelt.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
DonMedve
addikt
Faterodé nincs rádugva netre?Jöhetne ő is nyomulni,keresem a társakat akikkel érdemes körözni,de nem nagyon lelkendezik senki.Mert ha nincs neten gondolom akkor nem is kapott patchet,mert a múlt héten jött hozzá,valószínű azóta nem akad nekem se.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
zack
nagyúr
válasz DonMedve #7288 üzenetére
Fatert nem mozgatja a net. 63 éves. Ő csak tolja a bajnokságot egyre keményebb beállításokkal.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
K3NZO
senior tag
válasz Morden24 #7274 üzenetére
Ez az arcfelismeréses dolog hogy is van? Mivel egyszerre majd többen is használni fogjuk a Kinect-et nem lenne rossz ha egyből változtatná az avatart is. Akinek az új slim gép van, kifejtenek nekem, hogy nekik mennyire melegszik? Aggódom emiatt mert az én gépem rettenetesen felforrósodik...
"Per aspera ad astra"
-
Morden24
nagyúr
Elvileg úgy, hogy az accounthoz társítja a fejedet, tehát igen, azt léptet be a Kinect, akinek látja a képét. De egyébként ezt még nekem is ki kell tapasztalnom, ma már lesz is időm vele foglalkozni délután
A melegedést le kell szarni. Egyszerűen arról van szó, hogy faszán kivezeti a hőt. Érzetre tényleg lényegesen melegebb, mint a régi Elite (nekem is Slim gépem van), semmi jelentősége nincsen, ne stresszeld magad rajta.
-
Davzone
senior tag
Van egy ilyen Kinect ID opció valahol a menüvel amit végig kell zongorázni minden embernek,majd ha kész akk választani profilt hogy ki is vagy te.
Ezekután hozzá lesz rendelve az arcod a gamertaghez.
Innentől kezdve felfog ismerni ha integetsz neki.
Az alap setupban ez nincs benne,valahol külön kell belelépni is végigmenni rajta minden embernek.
Ha megvan ez mindenkinek akk ha belép a játákos mezőbe,egyből fogja nézni a kinect az arcát,asszem ezt ki is írja és akk a rendes avatarját teszi be nem egy randomot.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Crazyman33
senior tag
válasz Morden24 #7281 üzenetére
Húúú, már nagyon elmentünk elemezgetni a magyar polgárok lakáshelyzetét. hehe
Két dolgot azért hozzá tennék és utána tovább lépek.
Én is 16 évig panelban laktam, (sajnos én már nem mondhatom hogy fél életem, hehe).
Abban a 15-20 négyzetméteres napplaiban simán elférsz, ha valóban csak nappali a funkciója, tudod több gyerek a családok szerintem 70%-nál.Az utolsó bekezdésedben van a lényeg! Ennyi. Köszönöm.
-
rudymester
senior tag
Tegnap reggel kb 1 perc alatt honosítottam a profilom. Az egyetlen megvásárolt Arcade játékom működik, ráadásul tegnap nyertem kódot a Castle Crashershez. Öröm és bódottá!
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Morden24
nagyúr
válasz bittehilfmir #7280 üzenetére
Nos, mint kiderült, hülyeséget írtam, és ezért mea culpa
Szóval ma itthon vagyok, van időm basztatni a Kinectet. Kezdtem a hangvezérléssel, ami kuka volt, ahogyan te is írtad.
Lefuttattam megint a tunert, és a hangvezérléses setup végén kiírta, hogy sikeres, de egyébként a language & locale nem támogatott jelenleg. Néztem egy bazinagyot, mert nekem tegnap még konkrétan működött, pedig már migráltam a fiókom.
A nyelv nekem angolra van állítva, a locale-t a kekszboxon meg csak most állítottam át Hungary-re (eddig UK volt), de ettől függetlenül nem hagyja működni.Ez mondjuk köcsögség, mert a f_szom akar magyarul vartyogni a Kinecttel, ellenben angolul minden gond nélkül tudnék. Értem, biztos cink lenne, ha az akcentus miatt a fél világnak nem működne, de akkor is kapja be az MS
-
rudymester
senior tag
Böngészgettem neten az itthoni Marketplace-t és feltünt az első dolog, ami nekem hiányzik. Szerettem volna a Mafia 2 DLC-ket letölteni, de sajnos nincs fent. Remélem hamarosan felkerül.
[ Szerkesztve ]
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Morden24
nagyúr
Most próbáltam ki a Your Shape Fintess demóját, hát gyerekek ez valami piszok jó. Instant get!
-
adalbert1
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #7268 üzenetére
Akkor konkrétan lehet hogy buktam is bizonyos játékokhoz adott plusz tartalmakat, mert nem letölthetőek az adott régióban (direkt azért nem regisztráltam még Live-ra, mert hogy úgy is jön a magyar Live, most meg már angol/us címmel nem akarok regelni, nehogy bukjam a profilt valami MS-es hülyeség miatt)?
Ebben a formában viszont eléggé g.ciségnek érzem a Resident Evil 5 Gold Editiont (a lemezen csak a sima Resident Evil 5 van, az összes plusz tartalom hozzá adott kóddal érhető el), főleg hogy ha gondolom itt nincs felsorolva a plusz tartalom, akkor ebből a régióból nem is érhető el... Főleg úgy érzem kib.szásnak, hogy más játékoknál bezzeg meg tudták oldani hogy a GOTY tartalom is a tokban legyen (Fallout 3, Oblivion), de gondolom ez erősen kiadó függő.
Ebben a helyzetben eléggé huszadrangú fogyasztónak érzem így magam, ill. úgy gondolom hogy ha már fizettem valamiért akkor oldják meg hogy férjek hozzá...
Igazából nem érdekel hogy nincs Facebook, meg hasonló kapcsolt szolgáltatások garmadája, nekem annyi elég lenne hogy amiért fizettem hozzáférjek, de látom még ehhez is gyarmat vagyunk, ezért kár magyar Live-ot csinálni.Az árak között meg van pár egész vicces a teljes játékok árait böngészve, pl.: Assassin's Creed 5990, zavvi-n 10 font, Fallout 3 5990, itt ugyan 15 fontos árra emlékeztem a Goty-ra, de most épp 25 font (viszont ha azt nézem hogy 4000 pont az összes DLC letöltése, akkor még a 25 font is baromira megéri), egyedül talán a Mass Effect van jó áron (mondjuk azt is kb. 10 fontért meg lehetett venni már vagy fél éve).
Ja, hogy valami pozitívat is írjak, ma valószínűleg én is kipróbálom a Kinectet, egyik haver beszerzett egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ha valaki esetleg olcsó full hd megjelenítőt keresne:
aoc
én vettem egyet, ennyiért ajándékLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest