- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
matthew95(2)
senior tag
VIP kód pontosan hány mapot tartalmaz? Ill. az nélkül hány map van?
-
Ghost79
tag
válasz Pickle Rick #2101 üzenetére
Másfél hét mire beszerzi meg mire kifizetem de egyértelmű a multiA cod6-ot viszont jövő héten megkapom/ha matthew kollega elküldi időben/ az van neked?
Matthew goooooogle
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Az miért van, hogy feltettem a BC2-őt és 1000acsi lehetett feltöltöttem a vip kódot.Utána 1180 volt talán, és most 1060.Na most mennyi öcsi szerezhető?Miért csökkent?
-
Ghost79
tag
válasz matthew95(2) #2105 üzenetére
Elcserélted rá?Remélem nem az mw2-m
Szerintem leszünk páran itt bc2 multisok.Meg sokan is vannak már.
[ Szerkesztve ]
-
matthew95(2)
senior tag
válasz Ghost79 #2106 üzenetére
De, az mw2-t úghogy nem kapsz semmit a pénzedért.
Faxom, az volt a tervem, hogy kiviszem 1000g-re az ac2-t, de meguntam a gyűjtögetést, meg újra végig kéne vinnem a gamet.Elég volt 1x is. 905g-vel sem panaszkodhatom, ez az eddigi legtöbbem egy játékhoz.[ Szerkesztve ]
-
Ghost79
tag
válasz matthew95(2) #2107 üzenetére
Betenné a kaput azért nálam
-
Ghost79
tag
Az én 20g-mel amit a lányom ért el nfs carbonnal nem is rossz.
-
Davzone
senior tag
Nekem sikerült 1000G-re kihozni
fél nap a kincsesládák,fél nap a tollak összesezdése volt.A sok mellék küldi meg 1 hét
De igy 100% a game és 1000G achi is megvan DLC-kkel együtt.Nekem a kedvenc gamem,alig várom már a brotherhood collectorsomatMotorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Ghost79 #2103 üzenetére
Nincs MW2-m. PC-n kijátszottam 100%-ig, Singlet, Spec-Ops-ot, Multit is Prestige 10-ig, meguntam már kicsit. Gondolkoztam rajta, hogy megveszem én is Matthew-ét, de aztán úgy voltam vele, hogy inkább a BC2.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
matthew95(2)
senior tag
válasz Davzone #2111 üzenetére
Én ott botlottam el az egésszel:
SPOILER!!!:
Volt az a küldetés, amikor da vinci, repülő szerkezetével kellett menni 2.-szor. Namost ugye azért is kapsz 5G-t ha valakit lerugsz, miközben repülsz. Nahát én ezt nem csináltam meg, küldetést meg külön nem lehet újrajátszani, csak azt hiszem dlc formájában. Újrajátszani meg nincs kedvem. Ha meglenne ez az 5g, akkor összeszedtem volna mindenképp a tollakat is.
Ja láttam, pont ma vitted ki 1000g-re ugye? Fennt vagy barátlistán azt néztem mit mókolsz.
[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
válasz matthew95(2) #2113 üzenetére
Ja ma volt türelmem és megcsináltam az uccsót is.
Amikor 5 őrt kell elsöpörni egy hosszu fegyóval.
Azzal sokat szenvedtem
A lerugósat amugy énis kihagytam,de a dlc-ben van lehetőség repkedni ahányszor csak akarsz.Ott sikerült miután rájöttem hogy nem az X-et kell nyomni
A többi nemvolt vészes,a tollak összeszedése tartott a legtovább.
Következő projekt a GTA4.A kiegek előbb megvoltak mint az alapjáték,de annál is meg akarom csinálni az 1500G-t.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Ghost79
tag
válasz Pickle Rick #2112 üzenetére
Éna matthew mw2-jének nem tudtam ellent állni azért vettem meg De a bc2-t is beszereztem na és persze kötelezően a left4dead 2-t is úgyhogy ha ezek megjönnek mehet a multi móka éjt nappallá téve Több játék nem is nagyon érdekel,esetleg majd később a black ops meg a MOH de a black opstól tartok mert a treyarch csinálja és ismervén a CODWAW-t hááát codnak cod de mégsem az igazi inkább ilyen tapasz rész na de majd látjuk.
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
sziasztok!
arra lennék kivancsi, hogy boxxal divx illetve mkv (hd) fájlokat lelehet vmilyen modon jatszani?
ha ez nem legál priviben is szivesen fogadom a választ..
koszi -
redbullinger
csendes tag
szerintetek megér 47000-t az xbox 360 slim???
ki a legokosabb szőke???? -golden retriever ..redbullinger=adrenalinluv.. google+ meghívók ingyen!!(írj privátban! ).... HTC HD7
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Ghost79 #2116 üzenetére
Hát én nekem a következő játékom a Maffia 2 lesz meg a Medal of Honor, de csak akkor amikor már lement az áruk pár ezressel, addig meg elleszek a BC2-vel úgyis van mit csinálni még benne. 2 napja játszok multin és csak 6-os szinten állok.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
kommunism
aktív tag
2 féle xboxot láttam az egyiknek ezüstszinü a dvd meghajtó előlapja a másiknak fehér mint a box. Mi a kettő között különbség?
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
Ghost79
tag
válasz Pickle Rick #2120 üzenetére
Azzal nehéz fejlődni,nem egy cod de viszont realisztikusabb.
-
Xirtam
veterán
válasz kommunism #2121 üzenetére
Az ARCADE fehér a többié nem. Amúgy erről is volt már szó. Meg kb 5.000 x elmondta mindenki hogy NINCS 2 XBOX KÖZÖTT KÜLÖNBSÉG. Jó lenne erről a témáról leszállni már.
Ghost79 Ha lehetséges és látod, akkor szerkesztés gomb. ugyanis 5 perced van erre. Így lehetőleg ne 2 percenként írj, mert a moddik megfognak enni, hogy hsz gyűjtögetésbe kezdtél.
[ Szerkesztve ]
-
ViTaZi
aktív tag
Xirtam: ebből a csereberéből mikor lesz valami? Mikorra várható?! Vagy egyenlőre még csak ötlet szintjén van?
braner00 kerüljétek!
-
Xirtam
veterán
Még ötlet. Tervezgetem stb. Hogy lenne a legjobb most is ezen agyalok két BC2 csata közepett.
Előszőr is a jelentkezők akiket érdekelné ez az egész írjanak nekem egy PÜ-t már csak azért is mert egy listára kerülnek. Nah most az is kellene nekem, hogy ő benne lenne-e a cserébe. És ha igen mi az a játék amit cserélne és persze mi az ami érdekelné cserébe. Erről lesz egy Lista ami naponta frissül majd ugye. Nah most olyanra is gondoltam hogy a cseréknél lenne egy minimális összeg ~ 500 ft nem nekem adnátok hanem egyfaja biztosíték afelől h minden rendbe zaljon aztán visszakapják az illetékesek. persze ez még csak terv. Majd úgy is kialakul. Egyfajta kölcsönző "boltra" gondoltma.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Akkor találjatok ki egy jobb megoldást.
-
Davzone
senior tag
Hello srácok,olyan kérdésem lenne hogy milyen tipusu lemezeket visz a magyarországi xbox?
PAL eddig ok,de NTSC vagy más ország PAL lemezeivel mivan?
Melyek azok amiket biztosan tudok futtatni?Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
ViTaZi
aktív tag
Az biztos h nem olyan egyszerű ezt kitalálni, megvalódítani. Meg persze a lényeg a ne legyen csaló és minimális összegekért tudjunk csereberélni. A lényeg hogy mindenki csak jól járhat!
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
Crazyman33
senior tag
ENNEK jobban örülnék itthon.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
törölt tag
válasz Crazyman33 #2136 üzenetére
Ennek nem látom értelmét, mert elvégre ott van a használt játékos oldalak.
-
ViTaZi
aktív tag
Így igaz. Amúgy én besegítenék ebbe a kölcsönösdibe. Csak még kicsit később, amikor lesz néhány játékom.. (köv héten jön a box és néhány játék kezdetnek).
Mellesleg: Keresek Gears of Wars 2 vagy GoTY-t és Halo 3-at. Lehetőleg tökéletes állapot és posta legyen. Többit megbeszéljük Priviben!
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
-
törölt tag
válasz Crazyman33 #2142 üzenetére
Akkor miért nem sört vettél?
Na jó ez elég hülye kérdés tudom, de ha eladod a használt játékok oldalán, a pénzből vehetsz sört. -
ViTaZi
aktív tag
-
Xirtam
veterán
De tényleg csak egy ötlet volt. És nem csak én csinálnám hanem TI is. Ez lenne a lényege. Gondoltam segítek nektek mert mitom én jólesett volna. Mert én nekem tök mind1 hogy ki menyit költ játékra nekem ettől függetlenül mindig meglesz az amivel játszani akarok. Csak gondoltam, ha már helyzetemből adódóan lehetőségem nyílik arra, hogy segítsek társaimon ( mindenkinek így kellene gondolkoznia ) akkor segítek. ENJOY
-
ViTaZi
aktív tag
Tudom h csak egy ötlet. De ez egy igen jó ötlet. És igen én is tisztában voltam vele hogy nem csak te hanem mindenki aki rész vesz ebben csinálnia kéne/kell.
Amúgy szvsz pár emberrel is meg lehetne próbálni a dolgok (persze egy minimum létszámmal). Előre lebeszélt/megbeszélt dolgokkal.Esetleg még gamer365-ös megbízható forumtársakat is be lehetne vonni.
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest