- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
ViTaZi
aktív tag
Szóval mik a gondok az új 360-al? Csak azért mert most akarnák venni boxot-ot és a slim-et akartam rendelni de ez elvette a kedvem. Mennyire nagy ez a meghibásodási arány?
Jah és persze ha gond adodna akkor mennyi idön belül javítják meg?[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
Ghost79
tag
Figy magyarázd ezt el olyannak aki azt sem tudja hogy az ms gyártja az xboxot mert gondolom ezek mind mezei userek és gőze nincs kit hívjon így visszaviszi a boltba.De előttem Xirtam is leírta hogy nem ajánlja a slimet és ő pedig konzol szaküzletben dolgozik
Ismerősöm írta ezt hogy a slim nem egy nagy eresztés és nagy a hibaaránya.Neki vannak ilyen konzolüzletes kapcsolatai azoktól hallotta.Én is akarok venni egy másik gépet olyan 2 héten belül,slimet akartam de nem fogok,inkább elite jasperes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
doglottmedve
csendes tag
Van olyan xbox 360 ami merevlemezről tudja futtatni a játékokat garanciavesztő módosítás nélkül? Ha igen melyik az? Az új xboxoknál is szükséges a hűtés mod vagy már nem? A hűtésmod miatt elveszti a box a garanciáját?
-
törölt tag
válasz doglottmedve #1957 üzenetére
Nem.
Nem.
Igen.
De JTAG-el amúgy is elvész. -
Tituka
senior tag
válasz doglottmedve #1957 üzenetére
mindegyik tudja futtatni amelyikhez van merevlemez, de a lemeznek bent kell lennie
nem kell a hűtésmod felesleges, és a garit is bukod...Skizofrén vagyok, és én is...
-
doglottmedve
csendes tag
Akkor még egy utolsó kérdés.
Arcade vs. Elite:
Eddig ha jól gyűjtöttem az információkat akkor a különbésg az hogy az elite-ben van merevlemez. Mindkettő képes a live-ra.
Amiben nem vagyok biztos:
Az arcade képes külső merevlemezről filmet lejátszani?
Vagy milyen extra funkciókat tud még az elite az arcade-hoz képest? Valami jó összehasonlító linket esetleg tud valaki?
Számomra fontos lenne a filmnézés részleg és a számítógéppel való hálózati kapcsolat is. -
Tituka
senior tag
válasz doglottmedve #1962 üzenetére
ugyanaz mindkettő, csak az elite-hez van HDD az arcade-hoz nincs...
de lehet hozzá külön venniSkizofrén vagyok, és én is...
-
Xirtam
veterán
válasz doglottmedve #1962 üzenetére
Fúú nagyon gyilkos kérdéseid vannak! Első hsz-ben kb mindent megtaláltál voln! imádom az ilyen usereket.
-
doglottmedve
csendes tag
Már bocs de az 1.hsz-ben rohadtul nincsen szó arról hogy lehet-e hálózaton másolni a merevlemezre. Vagy, hogy az arcade-hoz lehet venni külön merevlemezt. Se arról, hogy merevlemezről játékot futtatni, de benne kell lennie a DVD-nek. Se arról hogy a mostaniak, hogy melegednek. De ha ezekre bemásolod a választ az 1.hsz-ből akkor elnézést kérek, amúgy meg ha nem tetszik ne olvasd el.
Azt gondoltam hogy a hűtésmod és a JTAG garivesztéssel jár csak gondoltam mielött veszek valamit megkérdezem biztosabb forrásból is.ÓÓ asszem átsiklottam a FAQ linken sorry.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz doglottmedve #1967 üzenetére
Amúgy nem szép dolog admin-nak azt mondani hogy: "ha nem tetszik ne olvasd el.".
-
ViTaZi
aktív tag
válasz doglottmedve #1967 üzenetére
Olvasd el a forum szabályzatot elsőként. Mert szerintem azon is átsiklottál.
braner00 kerüljétek!
-
Steve-S
tag
válasz #57833216 #1968 üzenetére
"Fúú nagyon gyilkos kérdéseid vannak! Első hsz-ben kb mindent megtaláltál voln! imádom az ilyen usereket."
Azért ez sem éppen egy adminhoz méltó hozzászólás.
"Amúgy nem szép dolog admin-nak azt mondani hogy: "ha nem tetszik ne olvasd el."."
Miért kik ők, valami atyaúristenek akik lesújtanak ha rosszat szólsz nekik? Félre ne értsen senki én tisztelem az oldal adminjait, készítőit stb., akik hozzájárulnak az oldal fejlesztéséhez és minőségének fenntartásához, de azért nem hiszem hogy tévedhetetlenek lennének és mindenben mindig igazuk lenne.
Set The World On Fire!!!
-
Pickle Rick
senior tag
Tegnap olvastam aprón, hogy egy gyereknek azért ment tönkre a gépe mert 5 centire tette a faltól és 3 ledes lett. Ez tényleg így van? A Jasper alaplaposoknál is? Nekem egy polcos szekrényre van elfektetve és nincs 5 centi mert úgy már nem fér el. Hogy helyezzem el akkor?
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Tituka
senior tag
válasz Pickle Rick #1974 üzenetére
valahogy csak úgy kellene elhelyezni, hogy normálisan szellőzőn...
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Pickle Rick
senior tag
Valamennyire szellőzik mert a kábelek merevsége miatt egy 3-4 centi van hagyva hátul, oldalt alhol a vinyó van pedig bőven van helye szellőzni mert nincs ott semmi. Csak nem vagyok benne biztos, hogy ez elég.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Tituka
senior tag
válasz Pickle Rick #1976 üzenetére
én biztos nem használnám olyan helyen...
te tudod, szerintem keress új helyetSkizofrén vagyok, és én is...
-
-
ViTaZi
aktív tag
Remélem mostmár lezárhatjuk a témát.
OFF VÉGE
braner00 kerüljétek!
-
doglottmedve
csendes tag
Bármilyen HDD (2,5") jó hozzá vagy külön ilyen speckó xbox vinyó (amit pl a konzol világnál lehet venni) kell hozzá? Ha nem a saját vinyómat, hogy rakhatom bele? Meg kell bontani hozzá az xbox-ot nem? Ha szétszedem emiatt akko bukom a granciát nem? Vagy a nem hivatalos vinyó miatt is bukhatom a garit?
-
Tituka
senior tag
válasz doglottmedve #1983 üzenetére
ha megbontod a boxot bukod a garanciát
a "nem hivatalos hdd" miatt nem veszíted el a garanciát,de ha live-ra mész még bannolhatnak is miatta...szerintem csak eredeti microsoftot vegyél hozzá, vagy jobban jársz ha veszel egy elitet
nem tudom hogy tisztán akarsz játszani?
[ Szerkesztve ]
-
doglottmedve
csendes tag
-
Tituka
senior tag
válasz doglottmedve #1985 üzenetére
hasonló mint ami pc-hez van, a messenger kittel kényelmesebb...
-
Pickle Rick
senior tag
Na zavart a dolog és áthelyeztem a cuccot. Most van hátul olyan 9-10 cm, oldalt meg vagy 20 cm, így már rendesen tud szellőzni szerintetek?
-
Tituka
senior tag
válasz Pickle Rick #1987 üzenetére
legjobb lenne ha semmi nem lenne a közvetlen közelében,de így elfogadhatóbb
-
Pickle Rick
senior tag
Azért a szoba közepére nem fogom berakni a boxot. Esztétikailag nem a legszebb megoldás lenne. Am ez a Sky Player ingyenes? Tudom nézni az angol bajnokságot Xbox-on vagy ezért is fizetni kell, mert akkor le se töltöm.
(Kötsög digisport, ellopta az eurosporttól a PL-t és most nem tudom nézni)[ Szerkesztve ]
-
Tituka
senior tag
-
doglottmedve
csendes tag
válasz Pickle Rick #1989 üzenetére
A Digisprot nézhető neten is ingyen
-
woodbear
addikt
Sziasztok. Átraktam a HDD-met egy új gépre. És a rajta lévő XBLA játékaimat trialnak látja. Ha felmegyek live-ra akkor mit kell csinálnom, hogy újra teljesek legyenek?
KösziOldalam: www.swsfoto.de
-
Norb€€€
aktív tag
Valaki jön ma BC2 vagy MW2 multizni?
-
lvnt
őstag
válasz #57833216 #1972 üzenetére
Én is gyakorolhatok akárminek, még házigazdának is, attól még nem lesz belőlem az, akármennyit is gyakorolok...
doglottmedve: Nem, nem nézhető az angol bajnokság ingyen a Digisport weblapján, és azon kívül is egyre kevesebbet lehet nézni.
Pavti: Az ellopta egy kicsit erős kifejezés, lévén nem is tudom, hogy hányszorosát fizették érte, mint az Eurosport ajánlata.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz doglottmedve #1991 üzenetére
na persze, valószínű
csak néhány műsort adnak le élőben, pl motogp...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
törölt tag
Nem tudjátok hány férőhelyes lesz az F1 2010 sys linkje?
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest