- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz matthew95(2) #1050 üzenetére
Ja értem, írtam egy pü-t is, de akkor lényegtelen!
-
danilla
őstag
válasz matthew95(2) #1050 üzenetére
Szerintem ezzel nem járnál jól, mert ha ezt használod játék közben a beszélgetésre, akkor a játékot nem hallod, mert mind a két füledet takarni fogja.
-
matthew95(2)
senior tag
Néhány fórumtársat bejelöltem liveon.Remélem nem gond.
-
adalbert1
veterán
válasz karakpecze21 #1045 üzenetére
Ahogy belejöttem az irányításba, már baromi élvezetes lett... Szerintem nagyon jó ötlet a fegyverek fejlesztési lehetősége, sokszor csak azért nyomtam végig még 1 pályát, hogy tudjak fejleszteni... Ha nincs valami kimaxolva, akkor azért a fejlesztések megmaradnak mikor újból kezdem majd magasabb nehézségi fokozaton a játékot? Ja, az AI tényleg kicsit buta, megadom neki hogy ő fedezzen engem, erre nagyon sok szituban simán beáll elém hogy még véletlen se tudjak lőni az ellenre...
Egyetlen dolog nem tetszik, az hogy teljesen lineáris a játék... Oké hogy ilyen, de akkor legalább elágazásokat raktak volna bele (mint ahogy a GOW-okban is meg van oldva).tomgabor : Gold-dal, viszont még csak normál 5-ként (eléggé vicces hogy a live-ról tudom majd leszedni a hozzáadott kóddal a plusz tartalmakat), várom a magyar live-ot.
-
matthew95(2)
senior tag
3000Ft-ért megéri eladni gears of war 1-et bestseller kiadásut?
-
Tomics
addikt
-
tomgabor
senior tag
válasz adalbert1 #1054 üzenetére
Arra lennék kíváncsi hogy egyből tudok játszani a Lost in Nightmares és Desperate Escape-el vagy előbb végig kell tolnom az egészet és Sheva helyett lehet-e játszani Jill-el vagy csak PC-n patchel? Ha netán letöltötted a plusz tartalmakat küldhetnél priviben választ!
-
karakpecze21
senior tag
válasz adalbert1 #1054 üzenetére
Persze megmarad minden fejlesztésed és minden pénzed akár milyen módban kezded újra,nekem ez is nagyon tetszik benne.
Pont ez a lényege.Haverral mi már szinte mindent kimaxoltunk+végtelenítettük a lőszereket.
Elkezdtük a Mersenaris módot is mikor már oda-vissza játszottuk a gamet, de idő közben eladtam a Ps-t.
Ha csak gyűjtögetni akarsz, akkor azon a pályán mész amelyiken szeretnél.
Kapsz mindig valami új cuccot is vagy lehetőséget ha végigtolod 1 módban.
Plussz ha egy adott időn belül végigtolod (azt hiszem 5óra) akkor megintcsak kapsz valamit.
Ha végigtoltad és mégsem jó az össz időeredményed, akkor sincs semmi gond.Pályánként tetszés szerint javíthatod az idődet és úgy módosul majd az össz időd is.Nem mondom hogy egy 10/10 es játék, de nekem nagyon bejött.Mondjuk valóban kicsit lineáris a játék, de engem kárpótolt a sokk megszerezhető cucc és lehetőség.
Pl. a csajszira van egy elég dögös cucc is.(ha végigtoltad, lehetsz a csajjal is)Ha teheted, akkor viszont tényleg valami haverral állj össze co-op ba mert úgy tényleg 100x jobb.
-
Gebriel
veterán
válasz karakpecze21 #1058 üzenetére
..de engem kárpótolt a sokk...
Engem meg a 220vBocs.
-
Pickle Rick
senior tag
Egy gyors kérdés. A download history-t hogy lehet törölni? Végignéztem szinte minden menüpontot, de nem találtam semmit.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
törölt tag
válasz Pickle Rick #1061 üzenetére
Nem tudom.
Miért akarnád amúgy törölni? -
karakpecze21
senior tag
Gondolkozom egy szünetmentes tápegység beiktatásáról.
A kérdésem a következő lenne:
Elvileg az nem ártalmas az xbox-nak ugye?
Csak azért kérdezem, mert anno olvastam valamit, hogy az ilyen meg olyan védelmű elosztók okozhattak valamilyen hibát az xboxoknál.
Hogy ebből mi igaz és mi nem azt nem tudom.
Szerintetek?Azért lenne ez jó nekem, mert ha erre rákötném a gépet, akkor ha vihar van és nincs kihúzva a gép akkor sem kell aggódnom elvileg.
Mostanában már jó pár embernek belátogatott a villámbácsi az otthonába.Mondjuk a tv-m nem lenne ettől még védve, ha rá is kötöm a szünetmentesre, mert a koax kábelen is bejöhet a villám.Sőt ilyen elven ha a koaxon bejön, akkor már az av kábelen keresztül ismét bejuthat a villám a boxba is.Úgyhogy akkor még így sem teljes a védelem.
Vagy addig már nem tudna eljutni a készüléken keresztül?
Nem értek hozzá, azért kérdezem itt, hátha van itt valakinek ehhez nagyobb rálátása.[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz karakpecze21 #1064 üzenetére
Esküszöm ti olyan hikomatok vagytok, minden szartól próbáljátok védeni. Minek? Elektronikai kütyü úgy is elromlik . . .
-
_ak_
addikt
Rendeltem kínai utángyártott audio adaptert hdmi kábel mellé, de ugyan úgy újra indul a box, amikor sourceot váltok vagy ki-be kapcsolom a monitort. Úgy tűnik, h mégsem mindegy, mit vesz az ember. (csak azért írom, mert valakinek jó volt utángyártottal is ez, de ezek szerint válogat a box)
Xirtam: konzolvilágnál is lesz Halo reach-es xbox slim? [link]
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Pickle Rick
senior tag
Szünetmentes táp nem véd villámcsapás ellen, maximum ha áramkimaradás van akkor nem kapcsolja ki a gépet, csak miután lemerült a Táp. Javítsatok ki ha tévednék.
Egy jó lakásbiztosítás mindent megold. Akkor már "védve" vagy villámcsapás ellen. Elvileg...
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
karakpecze21
senior tag
Na jó csak nem mindegy, hogy az elhasználódás miatt romlik el, vagy agyonvágja a villám.
Nincs fél éves sem talán a gép és nem akarom hogy amíg nem vagyok otthon, gajra vágja a villám.Nem úgy védem a gépet, mint sokan, hogy nem mernek vele huzamosan órákat játszani.
Pavti: Elvileg véd a túlfeszültség ellen is, legalább is azt hazudják.
A lakásbiztosítás elég drága és nem igazán szeretnek fizetni.Persze ez minden biztosítónál más és más.
Régen volt lakásbiztosításunk, csak igencsak nevetséges összegeket voltak hajlandóak téríteni.[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz karakpecze21 #1068 üzenetére
Elvileg, de amúgy jobban jársz egy jó lakás biztosítással. Túlfeszültség védelem, ugyan már. Olyan feszt kap hogy szétégne az egész hálózatod nem hogy a box...
-
Pickle Rick
senior tag
Egyébként van kifejezetten villámvédő, lehet jobban jársz ezzel, mint a szünetmentes táppal. Bár szerintem ez is tök felesleges. De te tudod
-
Thome
veterán
Ha rövidebb időre mész el, akkor úgysem húzod ki, csak ha tudod, hogy durva idő jön, ha pedig huzamosabb ideig tartózkodsz távol, úgyis kihúzod az elektromos cuccokat a 220-ból, netán az egész villanyhálózatot áramtalanítod a villanyóránál.
Szerintem teljesen felesleges venned szünetmentes tápot.
-
_ak_
addikt
Én pont egy olyan túlfeszvédőt használok, amit Pavti linkelt, de ezek sem tudnka teljes védelmet biztosítani. Egyszer már volt szó erről itt, be is linkeltem egy itteni írást, ahol többen is azt írják, h ha pl a ház melletti villanypóznába vág bele a villám, vagy csak a valamelyik közelibe, akkor tök8. Ennek ellenére, ártani nem árt, azért ezek sem teljesen haszontalanok, csak nem mindenhatóak.
Ha viszont elszántad magad a vásárlásra, akkor csak is vmi márkásat veygél, pl. APC, mert a no name vagy egy olcsó elosztók, teljességgel haszontalanok.Let's begin, de gozaimasu!
-
karakpecze21
senior tag
Nem minden estben ég szét a teljes hálózat, sőt inkább nagyon ritkán.
Pl.nekem egyszer a telefon vonalon jött be a villám.Hazavágott egy telefont, a modemet és a számítógép integrált hálókártyáját.A gép többi részének semmi baja nem lett.Igazából látható nyoma túlzottan nem is lett, csak a modemben az összes kondenzátor kinyílt.Tehát azért nem mindig kell úgy elképzelni a villámot, hogy szénné éget mindent.
_ak_: Köszi, igen mindenképp akarok valamit venni, mert mostanában elég hirtelen jöttek felénk ezek a viharok és mint mondtam rengeteg embernek lett már komoly kára a környéken.
Köszönöm mindenkinek a tanácsot és a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Én egyszerűen megoldom ezt a problémát. Amikor jön a vihar kihúzom, ha meg több napra elmegyek akkor is...
Ma kicsit utánaolvasgatok a forza3-nak meg pár pályát begyakorlok aztán este mehet egy verseny, aki akar liveon leszek
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Def26
félisten
Elég egy jó biztosítás is.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
karakpecze21
senior tag
Sajnos ez nem ilyen egyszerű.
Számtalanszor van az, hogy elmegyek otthonról a barátnőmhöz.Mikor elmegyek jó idő van.
Azt mikor ott vagyok dir-durr vihar.A viharban nem rohanok haza kihúzni.
Ha hosszabb időre megyek el én is kihúzom, de nap-mint nap nem szoktam, csak áramtalanítani.Def26: Én biztosítóknak nem tömöm a zsebüket.Ha tényleg azt akarom, hogy fizessenek is rendesen, akkor nem kis lóvét kell kiperkálni.
Akkor abból a lóvéból már inkább megveszem ami kell.Persze biztos van olyan biztosító amelyik valamivel normálisabban fizet ha gáz van, de én nem kísérletezgetek velük.
Pl. Anno anyáméknál csőtörés volt.A fél fürdőszobát szét kellett verni.Csempe, szakember munkadíja stb. nem kis lóvé volt.
A biztosító hajlandó volt kifizetni a törött vízvezetékcső árát, mást semmit.
Tök jó nem...[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Na, ha valakinek kétségei lettek volna afelől, hogy a Kinect ujjmozgást is tud követni, akkor read on.
Persze nem tuti, hogy a megjelenés pillanatában, de úgy tűnik, hogy lesz egy pár meglepetés ebben a cuccban...Sectumsempra - For Enemies
-
Lacazr93
senior tag
Hülye kérdés: Vezetéknélküli kontrollerben létezik akksis és elemes változat is? Vagy csak elemes van és arra lehet akksit is rakni?
-
Rabbitf_24
addikt
Sziasztok
a jövő héten érkezik meg az X360 slim-em,
edig egy moddolt fw-s jasperes volt, de jó útra térek,
meg ki akarom próbálni magam mások ellen is a Live-on.Majd lehet, hogy kérek egy kis segítséget, hogy
kel csatlakozni, hova kell regisztrálnom magam, hogy
ha lesz magyar live, akkor ne vesszenek el a dolgaim.Hallottam olyat, hogy valaki beregelt EU-s oldalra és
nem moddolt box ellenére bannolták, modjuk ilyenekbe nem
szeretnék belefutni.üdv.
-
Thome
veterán
válasz Rabbitf_24 #1079 üzenetére
"Hallottam olyat, hogy valaki beregelt EU-s oldalra és
nem moddolt box ellenére bannolták, modjuk ilyenekbe nem
szeretnék belefutni."Ezt egy barátodtól hallottad, akinek az apja mondta, aki egy barátjától hallotta, aki a fiától hallotta, akinek a haverjának a haverját lebannolták?
-
Def26
félisten
válasz Morden24 #1077 üzenetére
"This confirms that Kinect will be able to detect small movements of your fingers"
Gondoltam én, hogy kacsa a sok hülyeség amit terjesztenek. Ha olyan qrvára lagolna az egész akkor ezt igen szarul tudnák kivitelezni.
Rabbitf_24:Hülyeség, csak úgy nem bannolnak le senkit. Vannak olyan dolgok amiért lebannolnak a live -ról (a flashen kívül) de szvsz ilyenbe még nem sokan futottak bele. Én is csak mende-mondát hallottam, pl, hogy a trágár gamertagek miatt, csalások, hackelések miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Lacazr93 #1084 üzenetére
Majd megmondják az okosak. Én vettem a MediaMarktban 1800 -as Energizer akkukat töltővel együtt valami 2k -ért, de majd mindjárt úgy is leugatnak, hogy az nem jó, mert szar az Energizer.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz Lacazr93 #1084 üzenetére
Kicsit drága dolog amit mutatok, de ezzel tovább húzod, mint amennyit az Xboxod bírni fog üzemidőben, az tuti: LINK
Ehhez pedig ezt a töltőt vedd: LINKVagy pedig kompletten: LINK
De szerintem Varta vagy Conrad akkut vegyél mindenképp!
(Egyik se 1 kategória a Def26 által vett Energizerrel... )
Rabbitf_24: Urban legend, akkor már minket is bannoltak volna 25x, meg a Microsoftnak nem érné meg, mert attól mi is vesszük a goldot, meg az egyebet... Valószínűleg flashelt géppel ment a netre az illető, és az Microsoft bannal jutalmazta meg...
[ Szerkesztve ]
-
Ghost79
tag
válasz Rabbitf_24 #1079 üzenetére
http://tv.gamestar.hu/video/hogyan-regisztralj-xbox-live-ra-magyarorszagrol
Itt egy video amin megmutatják hogy reggelj live-ra
-
Def26
félisten
válasz Rabbitf_24 #1088 üzenetére
Én USA -ba. Viszont van egy bizakodó Magyar regem is.
-
Thome
veterán
válasz Rabbitf_24 #1088 üzenetére
Szerintem EU-ba regelj, legtöbbünk is oda van!
-
Gebriel
veterán
válasz karakpecze21 #1076 üzenetére
Gondolkozzál is benne nyugodtan. Biztosítás ide vagy oda. Haveromékhoz most csapot be a villám, 2 tv, monitor, 2 számítógép, Xbox360. Mire a biztosító kifizeti, ha kifizeti
[ Szerkesztve ]
-
MixY
tag
Szevasztok!
Tudtuk vmi olyan autós játékot, amivel többen is tudunk játszani haverokkal?
Mert nem nagyon találtunk .
Undercover, Shift, Grid, Dirt 2 ezeket próbáltuk, de nem tudtunk.
Tudtok vmit?
Köszi -
manoli.94
csendes tag
Üdv,
azt szeretném kérdezni hogy van egy logitech force feedback kormányom.
de ha rákötöm az xboxra akkor semmit nem csinál és nem lehet használni.
megoldható-e esetleg vmien driver -el a probláma vagy vennem kell egy ms-es kormányt? :S
Üdv, Gábor
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest