- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
tag
Szervusztok! E héten ha minden jól megy xbox elite tulaj leszek . Az új topicot olvasom az elejétől (azért van mit olvasni, ha kihagyok pár napot ), de a régit is olvastam.
Lenne egy kérdésem: Forza 3 van magyar szinkronos, vagy csak a felirat magyar? Milyen magyar nyelvű xbox játékról tudtok még?
Köszönöm.
www.danubiuslaptop.hu
-
Djuree
félisten
válasz Danubius L #1701 üzenetére
csak a felirat. gow2 meg a fable2 is magyar ha minden igaz...ja meg pgr4
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Bencus88
nagyúr
Na ma rendelem meg a Bad Company 2-őt kössétek fel a gatyátokat
-
heihachi
addikt
válasz Danubius L #1701 üzenetére
A Forza 3-ban nem nagyon beszél senki, nincs mit szinkronizálni Talán 2-3 mondat van, amit angolul elmond egy férfi hang, ha nem elég erős a kocsid a versenyhez, de azt ki is írja magyarul...
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Djuree
félisten
köze nincs a 2 játéknak egymáshoz. max hogy mindkettő fps a forzát sem hasonlítjuk a pgr-hez cod az másban jó mint a bf...nem egymás riválisai...mindkettőnek ott a helye a polcon....amúgy az mw2 ops módja enyhén szólva durvább mint a bc2 bármilyen játékmódja.....és nagyon nagy élvezet osztott képernyőn, nekünk haverral már majdnem megvan az összes csillag iszonyú nehéz...
az viszont igaz hogy a bc2 nagyobb háborús hangulatot nyújt...de nyugisabb, a cod pörgősebb jóval...kis pályák...néha a pörgés kell, néha meg a punnyadás[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tag
-
Sipi16
őstag
válasz buffon007 #1696 üzenetére
Ahogy Rasheed baráto mondta: "Ha nincs elég para a fickádban akkor dolgozni kell menni..."
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Davzone
senior tag
Tudja valaki hogy a DJ hero 2 mikortol lesz előrendelhető kishazánkban?
Épp néztem rola vidiket youtubon és nagyon bejönMotorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
lvnt
őstag
válasz buffon007 #1717 üzenetére
Ha jól értem, akkor azt mondod, 80-90 ezer Forintra lenne szüksége az embernek, ha eredeti játékokkal nyomná. Na, azért ez (nagyon) erős csúsztatás.
Nem kell minden játékot megjelenéskor megvenni, nem kell új játékot venni és lehet cserélgetni is. Azt sem értem, hogy miért lenne szükséged annyi játékra - 8-9-re, ha a friss játékokat veszem alapul-, szerintem itt a topikban is legtöbben jóval kevesebb játékkal játszanak egy hónapban, és szvsz bőven kárpótol mindenkit a multiplayer játék, amely ugye nálad nem játszik. -
tomgabor
senior tag
Sziasztok! Holnap veszem meg a Resident Evil 5 Gold Editiont, azt hallottam hogy a plusz tartalmak letölthetőek szóval hogy nincs rajta a lemezen ez igaz (mi a különbség akkor ez és a sima között), konkrétan a # Lost in Nightmares és a # Desperate Escape-re gondoltam(és hogy müxik a letöltés nem kapok vírust ha felmegyek a netre, mert ilyet is hallottam már)?
-
Ghost79
tag
Na gyerekek úgy néz ki elkelt a ps3-am és egy xbox-ba akarok beruházni.Kinéztem a 4 gb-os slimet szerintetek jól tettem?vagy nézzek másikat a régebbi lovak közül?Flashelt gép kicsukva nálam mert azzal szívtam már szóval origi 4 ever
-
lvnt
őstag
válasz Ghost79 #1720 üzenetére
Én mindenképpen valami HDD-vel rendelkező példányt néznék a helyedben. Hidd el, jó dolog felmásolgatni a játékokat rá. Összehasonlíthatatlan hangban.
Ha nincs elég pénzed az újra, akkor simán vehetsz régebbi, Jaspereset is, azok is nagyon megbízhatóak. Meg amúgy is ott van a régieknél a 3 év garancia 3ledre, mivel mint írtad, origi lesz a cucc. -
Ghost79
tag
Falcon laposhoz mit szóltok?
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Ghost79 #1727 üzenetére
Szerintem nem éri meg használt Xbox-ot venni. Annó a Classic-al sokat szoptam emiatt.
Javaslom neked ezt az áruházat. Én itt vettem X360 Elit-et 1 hónapja, nekem bevált hátha neked is jó lesz.[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
tag
válasz Ghost79 #1727 üzenetére
Az eladóm akitől 2 nap múlva vettem volna a boxot az meggondolta magát, és nem nekem adja el, hanem egy másik vevőnek aki többet fizet érte.
Keresek Xbox 360-at, nem flashelt, garisat. Legjobb lenne Kazincbarcika, Miskolc, Eger, Komárom környéke. Elite előnyben, és jó ha van benne HDD. Eredeti játékok is érdeklelnek.
www.danubiuslaptop.hu
-
woodbear
addikt
-
tag
-
woodbear
addikt
Megjelent a Lara Croft and the Guardian of Light. Már venném is ha lenne gépem.
Elég jó értékeléseket kap. MetascoreOldalam: www.swsfoto.de
-
Sipi16
őstag
Végre valaki rátapintott a lényegre. Mondjuk én minden játékot eredetibe vettem meg viszont a dobokat használtan. Semmi baja nincs a játékélmény meg csúcs. Aki kocka és 1 hét alatt kipörget egy játékot az meg is érdemli. Nekem van életem az xbox mellett ezért nem unok rá egyhamar egy játékra és igen nem akkor kell megvenni amikor megjelenik, mert akkor extranagyot buksz az árán.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
lvnt
őstag
Én is összesen eddig egy darab játékot vettem használtan -tökéletes állapotban volt, ahogyan leírták-, de mindig megvárom amíg lejjebb megy egy-egy játéknak az ára.
Talán csak a FIFA ez alól a kivétel, amelyet mindenképp rögtön megjelenéskor veszek meg minden évben. Persze, alaposan körülnézek, hol érdemes megrendelni.
És akkor még a külföldről rendelés lehetőségét nem is említettük eddig, azzal is nagyon sokat lehet fogni néha az áron. Bár, nem tudom, hogy Svédországban milyenek a szoftver árak, az itthoniakhoz viszonyítva.
Én azt mondom, aki meg akarja oldani, az megoldja kevés pénzből is a játékvásárlást, akár a már említett cserélgetéssel is. Aki meg nem teheti meg még így sem, ezen opciók ismeretében, annak szerintem nagyobb gondja is van annál, mint hogy éppen meg van-e a havi "játékadagja". -
Osiris
őstag
Resident Evil 5-ben nálatok is jelentkezik a függőleges szinkron hiányából adódó képszétcsúszás? Rettentően zavaró, pedig amúgy a grafika nem lenne rossz.
-
Bencus88
nagyúr
Mit szólnátok ahhoz, ha én vagy valaki más csinálna egy Battlefield Bad Company 2 topikot itt és megbeszélnénk ottan, hogy ki mikor érne rá esetleg egy esti lövöldözés közösen.Egyeztetünk esetleg ki mikor érne rá és akkor esténként egy-egy partyt lenyomhatnánk.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Rabbitf_24 #1564 üzenetére
Xirtam:
utcanevet kell beírni a billing infohoz, ha aktiválni akarom az 1 hónapos goldot?
ha igen, akkor mit?
kössz... szombatig ezt meg kell oldani, különben nem jáccunk...
-
Tomazoe
tag
Hali emberek!
Egy kicsit lejárt téma de ma végre kitudtam próbálni a Mafia 2-őt( a silver miatt)!
Azt kell hogy mondjam szerintem elég jó játék lesz, bár a grafika sdtv-n nekem nem adta
hd-ben biztos jobb! Hangulat viszont teljesen az első részé ami szerintem nagyon jó!
Várom a 27.-ét -
Xirtam
veterán
válasz Bencus88 #1746 üzenetére
Forza topicból kiindulva szerintem felesleges. Amenyi BC2 témával kapcsolatos hsz-ek születnek itt bőven elfér. Lévén Xbox360 játékról, az én szememet nem szurja.
Rabbitf_24 Most így hirtelen nem tudom mire gondolsz. De ez a legjobb leírás. Ez alapján tökéletesen megtudod csinálni: LIVE Regisztráció Segítség
Nem nászúton vagy?
[ Szerkesztve ]
-
sebi99
csendes tag
Sziasztok!Nevezzetek Xbox 360 Fifa 09 ligára!!
Www.xbox360liga.try.hu
Aktív témák
Hirdetés
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest