- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Tényleg, még nem is gratuláltam a kekszboxhoz...
Welcome to the dark side, bro'Ha van Xboxod, a Halo kötelező, semmiféle további kérdés nincsen. Bár érdemes előtte végigtolni az első és második részt is, ugyanis meglepően jó sztorija van, és gyakorlatilag egybefüggő történetmesélés van a részeken át.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Kanczy
veterán
válasz Morden24 #1201 üzenetére
Nekem van boxom, és 8 perc alatt rájöttem, hogy képtelenség fps-ben célozni, úgyhogy inkább hagytam is a fenébe a Halot.
Más : valaki befektetett már az új modellbe?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Bencus88
nagyúr
Nem sokat fps-eztem még boxon én sem, és tegnap 20-7-es stattal vezettem cod3-ba.Kicsit büszke voltam magamra, úgy hogy a pályát nem ismertem és az irányítással is voltak gondjaim
Valaki nem tudja, hogy ott hol írják a ranked matcheknél a pontjaimat?
-
Morden24
nagyúr
Én 8 perc alatt semmire nem jöttem rá, ellenben egy óra után már élveztem. Lehet, próbálkozni kellett volna tovább
Más: Én igen. Lakkfekete, tapi- és porgyűjtő, lehetetlen áram alatt törölgetni az érintőgombok miatt, viszont halkabb és imádom az asszimmetrikus dizájnt
Sectumsempra - For Enemies
-
Def26
félisten
-
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
abszolut kezdő vagyok a Live terén.
Hogy működik a multis része a játékoknak?
Csak azokkal tudok játszani akiket ismerek,
vagy ahogy PC-n ment a COD, hogy vannak
szerverek és lehet csatlakozni stb...Ha valakinek van ideje leírhatná nekem,
vagy ha valahol le van írva, akkor belinkelhetné.Egyébként Forza 3-on kívül mivel toljátok?
kösszz
-
lvnt
őstag
válasz Rabbitf_24 #1212 üzenetére
Nem csak a barátaiddal tudsz játszani, keres szervert a live.
-
csdm
senior tag
válasz Ghost79 #1089 üzenetére
Holnap vagy holnapután megyek venni xboxot A reggel kapcsolatban, ha szereném kihasználni a 3x1 hónap free goldot, akkor kövessem az idézett hsz videóját, vagy valamit máshogy kell csinálni? Milyen sorrendet javasoltok? japán, USA, EU? Terveim szerint mire elfogy a 3 hónap már bőven lesz live Mo-n és addig nem akarok "igazi"(értsd éles) accot, mert azt szeretném ha az magyar lenne.
Angol accot ha regelek, és mondjuk azt áthozni lesz lehetőség?[ Szerkesztve ]
-
matthew95(2)
senior tag
Race Pro-ról van valakinek valami véleménye?
-
woodbear
addikt
válasz matthew95(2) #1218 üzenetére
Én végig nyomattam de semmi több. Nem olyan hűűde jó játék, Forza3 al sokkal jobban jársz, de még talán a 2vel is
Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
válasz matthew95(2) #1221 üzenetére
Hát te tudod, a szavatossága rövidebb, mint a FM2-é, de viszont újabb. A Forza3 mellé szerintem akkor lehet, hogy race pro inkább.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Sonja
nagyúr
30 perc Mafia II gameplay!!!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
woodbear
addikt
Black OPS multiplayer trailer. 7kor jelent meg
Itt
Így is lehet kontrollerrel FPS-ezniOldalam: www.swsfoto.de
-
Davzone
senior tag
Hello!
Olyan off kérdésem lenne hogy mennyiért lehetne aldni egy 2009 10. havi boxot limited forza edition 250vinyo 2 kontorller hdmi kábel?
Illetve van egy Most májusi arcade box ms garibol javitva 20gb vinyóval kontroller nélkül
kábelek fülesek vanak mindhez.
Mi lehetne ezekért egy reális ár amiért aránylag rövid időb leül elvinnék?Előre is köszi.
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Cargo
aktív tag
Kedves forumozok. Egy kerdesem adodott xbox360al. Tetelezzuk fel fellepek livera egy flashelt xbox360al mi a metodusa a letiltasnak. Eleg az ha flashelt vagy pl a jatek sem szabad hogy eredeti legyen ami benne van? Ebben az esetben mi tortenhet?
nothing
-
StLui
veterán
Ha valaki xbox-ot szeretne de a játékok közé kéne egy super mario szerűség akkor mit tanácsoltok, hogy ne keljen wii-t vennie?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
heihachi
addikt
válasz woodbear #1226 üzenetére
Ügyesen nyomja, de nagyon látszik, hogy nem egérrel irányítja.
Tomics Hogy mi a kérdés? A Treayarch a fejlesztőcég, az Ő nevükhöz fűződik pl. a Call of Duty: World at War. És ők fogják fejleszteni (vagyis fejlesztik) a Black Ops-ot is, ami nem túl jó előjel Vagy a franc tudja, de nekem az Infinity Ward féle MW jobban bejött.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
lvnt
őstag
Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen sorrendben csinálod. Akár 3db UK reget is csinálhatsz egymás után, úgy tudom, nincs semmilyen megkötés. De én azt mondanám, hogy azt a nevet hagyd utoljára, amelyet ténylegesen használni akarsz, mert amire letelik az első két hónap, valószínűleg már lesz magyar Live.
heihachi: Eddig nekem is inkább az IW-os részek jöttek be jobban, de azért a Treyarch félék sincsenek nagyon elmaradva tőlük szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Kérlek titeket akiket eddig felvettem, vagy felvettek vegyenek fel másikon ez már nem usás és ez lesz a végleges.
Nevem:Zeusz22
köszönöm -
woodbear
addikt
Na egy kis csámcsogni való!
20napos E82 hibás XBOX360 Slim (vagy "S" ha úgy jobb )
videoOldalam: www.swsfoto.de
-
Xirtam
veterán
válasz woodbear #1244 üzenetére
Ezt szerintem felesleges volt...megint egy hülyeség. Aztán ebből lesz megint az okoskodás!
Majd ha Microsoft kimondja hivatalosan is, akkor fogom elhinni. Amíg a sima boxxal is eltod játszani, az E74-es hibát úgy hogy semmi baja, addig ez számomra FAKE.[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Sziasztok!
Van egy Xbox 360-am a képet HDMI-vel küldöm a tv-re és vettem egy stereojel átalakítót amit a gyári tvkábel helyére dugok be. A problémám az lenne, hogy amikor váltok a tv-n a bemenetek között mindig újraindul a box. Van erre valami megoldás? A tv-nek elég gagyi a hangja ezért vettem az átalakítót, hogy az erösítöre tudjam kivezetni a hangot, de ez így elég gáz.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Bencus88
nagyúr
Kérek valakit, hogy az első hozzászólásba cserélje le az avataromat (zeuszelf) erre:
köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest