- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
-
danilla
őstag
Nagyon várom már az október 12-őt. A MOH nálam legyőzte a Cod Black Ops-ot. Remélem sokan lesznek akik majd játszanak velem innen, jó lenne ehhez a gaméhez egy jó kis csapatot összerakni.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz Pickle Rick #2596 üzenetére
Én megyek délután 5-től ráérek
danillaekem cod jobban bejövős, de nem zárkózok el a medaltól sem
Héééé erről nem volt szóóó.Most néztem meg a medal videót.Ezt még nem is láttam megváltozott a véleményem.Kötelező darab
[ Szerkesztve ]
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz Pickle Rick #2605 üzenetére
oké fenn leszek hajnalig szerintem.Holnap vissza igazollak
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
A bétához képest elméletileg sokat javítottak már most (azt írták, hogy megfogadták a bétát játszó emberek "jótanácsait").
Javítottak azon, hogy ne kelljen annyi töltény egy emberbe, szerintem jól sikerült, a videó alapján.
Írták, hogy a grafikán is csinosítottak egy picit. A videón nagyon szép a játék, PS3-on megy a game, és nem sokba különbözik a két konzol közötti grafika, kivéve ha ez a Frontline HD (a MOH feltupírozott és csinosított grafikával megáldva, only PS3) verzió.
Szerintem boxon is nagyon szép lesz, vagyis remélem.[ Szerkesztve ]
-
Deathjay^
tag
Felvettelek ismerősnek boxon. Majd nyomhatjuk a BC2-t amikor nem dolgozok
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
Xirtam
veterán
válasz danilla #2610 üzenetére
Halkan megsugom, hogy azok a játékok amelyek nem exluzívak mind szebbek Xboxon. PS3 erölteti az anti analisinget..Meg eleve boxon fejlesztik a játékok 80%-át éljen a Cell proci. Na meg az ati kiscica ami doromból a boxban. Enyhén odavisszaveri a ps3 nvidia-ját.
Grafikában a box okosabb. Számítási képességei nem valami kiemelkedőek (CPU) De hát a cell procira meg időigényes a kódolás.
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
Ha a PS3-on van AA akkor szebb a grafika ott ... nem?
Az meg szerintem hülyeség, hogy szebb xboxon, kismillió összehasonlító videót néztem, különféle játékokról, és szinte ugyan az a grafika (talán boxon kicsit világosabbak a textúrák). Mondjuk ezt az tudja megmondani biztosra, akinek van PS-e meg BOX-a is.
Mellesleg attól függetlenül, hogy szerinted szebb grafikát lehet kihozni boxon, ígyis a PS3-ra jön ki a MOH Frontline, csinosított grafikájú verziója.
woodbear: A reloade X, az PS-ös X
[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
Engem az vigasztal hogy ennél már csak jobb lehetek
Olyan 8-9fele ma felugrok ,felvettem a topicbol azt a 2 embert akik jelezték hogy jönnének!
Remélem összejön!Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Xirtam
veterán
válasz danilla #2614 üzenetére
Bocs ha más hangnembe fogok írni, de idegbeteg vagyok, és már most felhúz az hogy tudatlan vagy.
Az AA meg nem előny. Csak pár textúra elmosódik.
Tudod mért jön a Frontline PS3-ra? Megsúgom, mert Sony perkált, hogy legyenek exkluzív tartalmak PS3-on. E3-on kő keményen bejelentették Sony konferencián.
A másik, egész nap ezek között mozgok. Hiába nézel te millió videót. Itt van a Gabriel majd ő is alátámasztja. Semmi rohadt különbség nincs a két konzol között. Sőt 1 játékot nem tudok mondani ami PS3-on szebb. Még a Red Dead is szebb a Microsoft kütyüjén. Az meg hogy írod, h szerintem . Ugyan már. Nem csak szerintem van így.
Még egyszer bocs, ha megbántalak a hsz-emmel. De utálom ha valaki okoskodik , és fingja nincs az egészről. Sajna ilyen a temperamentumom idegbeteg vagyok. Enjoy.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
-
Bencus88
nagyúr
válasz matthew95(2) #2617 üzenetére
oké egész jó kis csapat össze fog jönni
Vegyetek fel csinálunk egy jó partyt.Bár nem ígérem, hogy jó leszek, de most nem is erről szól gondolom ti is még gyakorló szinten vagytok ahogy olvasgattam.Játszunk egy jót -
danilla
őstag
Nem okoskodtam, hanem véleményt nyilvánítottam.
Hidd el még az sem zavar, hogy te saját magadnak mondasz ellen-t."Halkan megsugom, hogy azok a játékok amelyek nem exluzívak mind szebbek Xboxon."
"Semmi rohadt különbség nincs a két konzol között."
Viszont az eléggé zavaró, hogy sértegetsz Főleg úgy, hogy te beszélsz összevissza
Foghatod te az idegbetegségre, de ha feszült vagy pocsék az életed akkor vezesd le az xboxon, vagy az asszonyon.woodbear: de a box "X"-ét máshogy jelzik a játékba, nem? Nem fehér az "X"
[ Szerkesztve ]
-
-
woodbear
addikt
zavvi-ról senki nem rendel mostanság??
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Djuree
félisten
boxon szebbek a multiplatform játékok, szinte mind. tapasztalatból írom, most ps3-mam van. nem sokkal de szebbek boxon. az exkluzív játékok viszont ütnek ps3-mon, azok nagyon szépek, mivel direkt ps3-ra csinálják őket. azért a pár exkluzívért viszont érdemes egy ps3-at is venni, azok odabasznak
woodbear: nem. hetek mire megérkezik valami....várni meg senki nem szeret....
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
danilla
őstag
Köszönöm az információt.
Konzolvásárlás előtt, nagyon elgondolkodtam a PS-en, pont az exkluzív játékok miatt, konkrétan a Killzone 2, 3 miatt Az egyet imádtam annó a PS2-őn.woodbear: De kiderül, tévedtem. Ugyanis a MOH-ban PS-en a négyzet a töltés , szal úgytűnik a videóban xboxon gamelnek, amig nagyon jó
-
karakpecze21
senior tag
Nekem volt Ps3-am az x360 mellett.
Őszintén megmondom én semmi különbséget nem láttam a grafika között.
Igaz én nem Hdmi-vel próbáltam egyiket sem, de szerintem azzal is ugyanolyan lenne mindkettő.Ha van is különbség, azt egy átlag ember szeme nem veszi észre.
Viszont nekem jobban bejött az x360, így a Ps3 ment eladásra.
-
Def26
félisten
válasz Morden24 #2634 üzenetére
Szebb, csak tönkrebassza a gépet
Egyébként megjegyzem, a FFXIII benchmark is odabasz eléggé a vga kártyáknak PC -n.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Morden24
nagyúr
-
Ghost79
tag
2 hette adtam el a ps3-at és váltottam xboxra.Észrevettem hogy az MW2 pl.Ps3-on kicsivel szebb volt mint boxon,más a robbanások effektje és a shader is jobban érvényesül ps3-on.Mindezt nem okoskodásnak szánom csak megjegyeztem. Ha valakit megbántott az észrevételem ne tizen vagy huszonéves gyereknek való hangnemben válaszoljon ha teheti.De nekem ez a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Egy Xbox360 gyorstalpalóra lenne szükségem. Aki úgyérzi hogy eléggé ért a témához, és kedve is van egy kicsit segíteni, írhatna priviben. A nagyközönséget nemfárasztanám az alap kérdéseimmel
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
ViTaZi
aktív tag
válasz karakpecze21 #2636 üzenetére
Sezmmel látható különbség bizony van. PS3 képe fakóbb. X-en szebbek a game(k).
braner00 kerüljétek!
-
Gebriel
veterán
Na már csak Te hiányoztál...
...a teljesen egyéni megjegyzéseiddel...ami üti a 14-15 éves korosztályét...[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
Személy szerint én nem veszem észre a különbséget a PC 1080p-je és a PS3 720p-je között.(PC-n a 720p kicsit rosszabb mint a PS-en)
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest