- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Baga1983
senior tag
Van egy Play and Charge Kit-em. Boxon szépen tölt de ha gépre csatlakoztatom akkor 4-5 mp múlva átvált zöldre azaz nem tölti. Mi a szarért van ez?
-
neorow1
aktív tag
Hétvégén nem lesz valami Forzás összeröffenés?
-
wertigo1984
őstag
válasz neorow1 #19305 üzenetére
Forza 3 féle online játékosságos összeröffenésre gondolsz?
(#19299) MasterMark: letöltöttem demoba, nekem annyira nem jött be a COD, asszem ott durrant el az agyam amikor felülnézetes radaron kellett vagy 4 embert iráényitani, de mindig lelőtte őket valaki...[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
tDr1v3r
veterán
válasz wertigo1984 #19306 üzenetére
A narrátor mondja hogy hova kell utasítani őket.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
BigStraw
senior tag
válasz wertigo1984 #19308 üzenetére
nekem 2.-3. próbálkozásra sikerült
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
neorow1
aktív tag
válasz wertigo1984 #19306 üzenetére
Online bizony. Hallottam valami online köridő versenyről vasárnaponként, ez szokott lenni még? beszállnék, mint tehetséges kezdő
-
molnarpeter
nagyúr
válasz wertigo1984 #19308 üzenetére
El kell távolodni egy kicsit az ellentől, kattintani kell a jobb stickkel talán, és akkor elbújnak... Régen játszottam már.
mp
-
wertigo1984
őstag
válasz BigStraw #19309 üzenetére
akkor ha lenne egy hadsereg a kezem alatt, tuti konyec nekik...aztán nekem...
(#19311) molnarpeter: akkor megpróba újra...(#19310) neorow1: ha lehet én is beszállnék mint gyorsantanuló "vezető"...
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
egy kérdés: a Halo3-at nem lehet multiba játszani?
(hawer mikor átjön, ketten toljuk, de nem annyira jó az osztott képernyő)
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz wertigo1984 #19313 üzenetére
már hogyne lehetne? csak LIVE GOLD kell hozzá.
-
WhiteWalker
nagyúr
megvan a gold elofizetés....a season pass mit jelent?? az.offline profilból átlehet importálni a játékmentéseket az online profilba? jah és az archievmenteket is...?
Este kiprobáltam a gow 2-őt live-on....hát...brutálisan nyomják.…
-
kovsol
titán
válasz WhiteWalker #19316 üzenetére
live on más világ van mint gép ellen, pl a forza3 esetén is csak pislogni lehet az utolsó helyről legtöbbször
May the Force be with you!
-
Djuree
félisten
-
Gombinyó
őstag
válasz kovsol #19319 üzenetére
Circuitban kell versenyezni. Te választod ki a kategóriát és indulhatsz akár F-ben is, a többiek is azzal fognak menni.
Szerk: Illetve van olyan mód is ahol mindenki ugyanazzal az alap autóval indul. Választani sem lehet másikat. Ott már tényleg a tudás számít.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz kovsol #19317 üzenetére
erre is számítottam ,csak magamhoz képest vártam jobb teljesitményt , ugyanis aano még pc-n toltam az első részével , ott benne voltam a top 10-be...mindenféle nagyképűség nélkül mondom... ,volt négy-öt olasz csákó azokkal toltuk egy teambe...most meg, be vagyok rozsdásodva,úgy mozogtam néha mint egy nyugger
és erre: "megvan a gold elofizetés....a season pass mit jelent?? az.offline profilból átlehet importálni a játékmentéseket az online profilba? jah és az archievmenteket is...?"
[ Szerkesztve ]
-
CrazyMax
tag
hát ha ennyien kedveljük a forza kisebb gép kategóriákat, akkor valahogy össze kéne jönni onlineba azt nyugodtan nyomni
Mellesleg így engem is érdekelne
PC / XBOX 360 Slim / PS3 XD
-
StLui
veterán
Forza versenyeket Crazyman33 kolléga szervez, szerintem érdemes ott körbenéznetek.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
highness
tag
válasz WhiteWalker #19323 üzenetére
A Season Pass a Gears of War 3. részéhez megjelenő DLC tartalmak előre megvásárlását jelenti. A Pass ára 2400ms pont, és 33% kedvezményt biztosít az előre beütemezett DLC-k árából. A Pass megvásárlója ezeket már előre kifizeti, tehát a megjelenéskor már nem kell fizetni értük, csak letölteni őket. Továbbá kapsz egy Liquid Metal fegyver skin készletet ingyen.[link]
Az offilne megszerzett achievementek, és mentések autómatikusan csatolódnak a LIVE-ossá átalakított profilodhoz. (az offline nevem már foglalt volt, így újat kellet kitalálni a Live-os profilhoz, de így is működnek a mentéseim)[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
Rendelt már valaki preorder dolgot zavvirol?
Azt irják hogy addig nem vonják le az árárt amig nem postázzák,de amit tegnap rendletem cucc, mar le is vonták pedig még csak honapok mulvára van kiirva.
Most akk hogy is van ez?
Ha addig még meggondlom magam akk visszautalják az összeget simán?Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Davzone #19329 üzenetére
Én rendeltem (GOW3 Limited), de még nem terhelték a kártyámat.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
MajaG
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #19330 üzenetére
S pont aznap adják fel mikor a megjelenés van, vagy előtte valamivel?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem tudom, anno egy Fallout New Vegas gyűjtői kiadást rendeltem Angliából (de más cégtől), ők a megjelenés előtt egy nappal adták postára, az nyilván nem az ő saruk, hogy másfél hét alatt ért ide. Úgy gondolom úgy csinálják a postázást, hogy aki Angliában él, az a megjelenés napján megkapja a cuccot.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
MajaG
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #19332 üzenetére
Köszi az infót, akkor nem spórolok 1e-st az f1 2011-en, mert azonnal kell nekem.
-
tomgabor
senior tag
Egy kis play-asias segítség kellene.
Melyik csomagolást válasszam:
Ha a Fedex-et választom tényleg ideér 1-4 nap alatt? Mondjuk így 6e a posta -
Crazyman33
senior tag
válasz neorow1 #19310 üzenetére
Jól hallottad, még mindig van. sőt ezen kívül még sok más versenyünk. Most is kezdődik egy online Csapat verseny. Pár hét múlva online DTM verseny (15 kör Nürr, szimuláció).
Drift, Köridő versenyek. Mindenki talál számára megfelelőt szerintem.Mindenkit szívesen látunk. Legyen az kezdő vagy profi. ugyanúgy megy a verseny hátul, mint az élmezőnyben. Néha nyereményeket is sorsolok, stb.
Forza 4 előrendelői nyereményjáték, stb.Akit érdekel a Forza az jöjjön és nézzen körül. Sokan vagyunk de nem elegen.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Crazyman33
senior tag
válasz Djuree #19318 üzenetére
Emiatt jobb csatlakozni egy közösséghez. Barátokat szerezni ott, csapattag lenni.
Nálunk csak tiszta versenyek vannak. Akármikor felmegyek lájvra 8-10 ember nyomja a csapatból. Amiket te mondasz, szerintem utoljára másfél éve fordult elő (nem csak ) velem.Ott a csapattagok listája, nem vagyunk kevesen. Van akinek az fura első versenyein, hogy mindenki magyarul beszél és megy a poénkodás.
Most fejeztük be a Seat Bajnokságot (10 futam) alap autóval mentünk, semmi tuning, ott tényleg a tudás döntött. Hatalmas csaták voltak. Mindig két lobbit kellett nyitni, sőt volt mikor csinálni kellett harmadikat is annyian voltunk. A lobbikat úgy osztottuk, hogy egyforma képességű versenyzők egy szobába. Emiatt jó lesz az FM4-ben a 16 fős lobbi.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Djuree
félisten
válasz Crazyman33 #19336 üzenetére
jól hangzik. lehet forza4-ben én is csatlakozok
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
neorow1
aktív tag
válasz Crazyman33 #19335 üzenetére
Ez nagyon jol hangzik. Ha megkaphatnam a gamertaged, az nagyon jo lenne, kerdeznek par dolgot. Szombaton lesz meg a boxom, (az elozot el kellett adnom) gyujtok nemi Zs-t aztan mehet az online moka, ha meg nem felejtettem sokat
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok! Szeretnék venni hdd-t a boxomhoz 250gb-osat. Mediamarkt-ban 35. Tudtok ajánlani olcsóbban? Hallottam olyat, hogy ha még nincs kiflasselve a box, és ha eredeti játékot felmásolom a hdd-re majd arról akarnék online játszani, akkor állítólag letiltanak.
-
kovsol
titán
válasz wertigo1984 #19340 üzenetére
szerintem ennél csak olcsóbban lehet kapni itt az oldalon aprók közt 13-15k körül árulják már újonnan, HDD re ha felmásolod az eredeti játékot akkor is be kell helyezni indításhoz a lemezt és utána már a vinyóról fog tovább dolgozni
May the Force be with you!
-
nofi
addikt
-
-
dilipok
veterán
válasz wertigo1984 #19340 üzenetére
a vinyot mar mondtak, a masodik felet a hozzaszolasnak meg nem vagyok biztos h teljesen ertem. Ebben a formaban ahogy leirtad hulyeseg...
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
WhiteWalker
nagyúr
most rendeltem a zavvi oldaról próbaként egy játékot (brotherhood)... az oldalon 21 nap szállítást írnak...esetleg rendelt már onnan vki,ha igen,mennyi idő volt míg kihozták? puszta kiváncsiság...
wertigo1984: én ebayről vettem vadi újat 12 000ft-ért szállítással együtt
hülyeség lehet...nekem a flashlet boxomat frissitettem,ugye ilyenkor elszáll a flash , úgy hogy most eredeti gamekkel tolom live-n,úgy hogy felmásoltam vinyóra őket....eddig nem volt gebasz ,így olyan mintha módosítás mentes lenne a gépem - gondolom én
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz dilipok #19344 üzenetére
az van, hogy állítólag célszerű hdd-ről játszani, mert ha játék közben folyamatosan pörög a lemez, ez hamar tönkreteheti az olvasófejet, és hamar melegszik a gép. Namármost ha rakok vinyót a boxba, állítólag fel tudom rá másolni az eredeti játékot, vagy annak egy részét, és akkor nem pörgeti folyton a lemezt, mert vinyóról olvas, viszont ha így akarok online játszani, akkor letiltanak, vagy hasonló.
(#19345) Giinos: én is veszek egyet... csak külföldi oldalakról nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak...
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz wertigo1984 #19346 üzenetére
eddig nekem az ebay-el nem volt bajom...mind megjött időben,profi csomagolásban...csak várni kellett rá kb 10 napot...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
60 font körül van, így valószínűleg az 576-tól veszem majd (ha ott nem változik az ár), ott 14990 ugyanez a kiadás.
(#19345) Giinos: Beírod a keresőbe, hogy 'zavvi' és tadamm! már olvashatod is a tapasztalatokat. Fantasztikus dolog, nem igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
dilipok
veterán
válasz wertigo1984 #19346 üzenetére
valoban fel lehet masolni a jatekokat HDD-re, de ettol nem fognak kitiltani ha online jatszol.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest