- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én meg sírok, mert egy darabig még nem fussa rá
a csúzli akkor lenne poén, ha láncfűrésznek is lehetne használni faluhelyen mit néznének, ha kisétálnék vele fát aprítani?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz WhiteWalker #19702 üzenetére
Szemmel láthatólag nem warezolta.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nofi
addikt
válasz WhiteWalker #19702 üzenetére
ezt most komolyan kérdezed?
Ice-T vel játszott Cliff az E3 Microsoft konferencián, írt egy számot a játékhoz, nem mellesleg az egyik Gearses karakter szinkronhangja.
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
-
jimmy74
őstag
válasz WhiteWalker #19708 üzenetére
Persze kell!Én a black ops-al játszottam igy szerintem filmnézés élvezetesebb
WoT:jimmbo
-
Zjunior
veterán
Cod Modern Warfare 2 3000ért!
Új bontatlan TheHut.com-on
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
jimmy74
őstag
válasz WhiteWalker #19710 üzenetére
Nekem van ilyen cuccom de a batmant nem próbáltam úgyhogy lehet hogy az b...tt jó.vedd meg kipróbálom Mondjuk a batman megvan nekem csak nem ez a 3D féle de nagyon ott van a grafika ráadásul nem fps úgyhogy szerintem frankó lehet 3D-ben játszani vele! Homefront: 3000ft a zavvin.Szerintem jó vétel.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz WhiteWalker #19710 üzenetére
elvileg szétkúrja a szemet a batman 3d, fejfájás 10 perc után eleve ez nem 3d, mert akkor nem menne sima monitoron, csak egy cián-vörös eltolás...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
A tegnapi nap vettem egy vezeték nélküli Xbox 360 cotrollert, mai napon pedig egy PC-s vevő egységet, viszont lassan két és fél óra szenvedés után sem tudom használhatóvá tenni a két eszköz párosítását.
Az egész ott kezdődött, hogy a vevő egységhez adott drivert fel sem lehet telepíteni a kapott CD-ről, de ez volt a legkisebb gond, gondoltam letöltöm a Microsoft oldaláról. Le is töltöttem a Microsoft® Xbox 360™ Accessories software-t, ami tartalmazza a driver-t is, mivel ha bedugom (az elméletileg eredeti Microsoft terméket) a Windows 7 nem ismeri fel. Feltelepítem a Microsoft® Xbox 360™ Accessories software-t, majd az eszközkezelőn keresztül az ismeretlen eszközhöz (ami a vevő egység) kiválasztom az Xbox 360 Wireless Receiver for Windows illesztőprogramot. A Windows 7 szépen fel is telepíti és fel is ismeri az eszközt.
Ez után jön a párosítás/szinkronizálás (ezt oda vissza is megcsináltam, az eredmény ugyan az): A controlleren megnyomom a szinkron gombot majd a vevő egységen is. Egy rövid pillanat múlva a controlleren található ledek közül az 1-es szám melletti el kezd világítani. Most biztos az gondoljátok, hogy "Akkor mi a probléma?". A probléma az, hogy ha 10 cm-nél távolabb viszem a controllert a vevő egységtől, akkor a jel megszakad, ergo használhatatlan az egész. Viszont van amikor 10 cm-en belül is elveszik a jel. Két órája szenvedek a megoldással, de még nem sikerült rájönnöm.Az Xbox 360 controller is teljesen eredeti Microsoft termék, meg a matrica szerint a vevő egység is: Képek
Mi lehet megoldás? Gondoltam ma játszok egy jót az NFS: Shift 2 -vel, de jelenleg csak a szenvedés maradt számomra a Microsoft termékeivel.
-
mephi666
nagyúr
válasz jimmy74 #19716 üzenetére
de, ha megkapod, akkor küldened kell örömödben 1doboz sört a címemre
vámmentesek szerencsére a lemezek... talán 50$-os érték fölött kellene áfát fizetni, jóval fölötte meg vámot
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
jimmy74
őstag
válasz infectedmann #19717 üzenetére
Pedig én használtam ezt a pc-n mert megszoktam az xbox kart és müködött normálisan,mondjuk ez neked most nem segit de biztos hogy meglehet csinálni nem hiszem hogy hibás a vevő.
-
jimmy74
őstag
válasz infectedmann #19721 üzenetére
Válasz elött is azon gondolkoztam. Nekem úgy rémlik a gomb kiosztással volt csak gondom de talán nem is ment csak igy de erre az Xpadder progi segitett és onnantól tudtam a cod4-el játszani!Gondolkozok rajta ha addig nem sikerül.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Zjunior #19711 üzenetére
Belinkelnéd? Én nem találom.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
kovsol
titán
válasz bLaCkDoGoNe #19726 üzenetére
[link] látom hiába írtam be, hogy akkor ennyi, ha veszel hozzá egy pulcsit
én mondjuk megvettem itt aprón 4k ért első kiadásost nem ilyen platinumot, és egy karc nincs a lemezen[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz kovsol #19727 üzenetére
Köszönöm, a pulcsis hozzászólásod valóban elkerülte a figyelmem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Davzone
senior tag
Na most énis kaptam felfüggesztéses mailt mstől...
Igaz hogy nem volt bekapcsolva a boxom egy hónapja,demég dash update előtt használtam 2 kontrolleres trükköt marketplaces cuccok elinditására.
Nem nagyon értem hogy jöttek rá mivel az ilyen gameket egy haverom is áthozhatta pendrivon és tolhattuk ketten amiért énis megkapom az achit szal kicsit fura ez az egész ezzel csak azt érik el hogy se livozni nem fogok se mspontot nem veszek többet,nemtom mért éri ez meg nekik tekintve hogy azóta ugysem működik ez a módszer.
Boxon még nem léptem be csak neten ott irjéák hogy bannolták a gamertagem de megvannak a cuccaim amik eddig,live is mspontok is gs minden,csak hogy nem léphetek be ,bár ennek ellenére minden funkció elérhető neten.
Láttam már is írta hogy őtis felfüggesztették.
Kicsit több infót közölhetnének ezzel kapcsolatban,mert most nemtom hogy ez ideiglenes e vagy sem,ha nincs más csinálok uj gamertaget.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Szerintem...
aktív tag
válasz Davzone #19730 üzenetére
En azt mondom, hogy aki kiprobalta a ket kontrolleres modszert az teljes tudataban volt annak, hogy azert akar bannolhatjak is. Ezert kar miatta bosszankodni. Ez van. Felnottek vagyunk es tudunk merlegelni. Legkozelebb jobban meggondolja magat az aki ilyet akar csinalni Bocs ha ezzel megbantok valakit, de ez az igazsag. Azert remelem Davzone-nak, hogy nem vegleges a felfuggesztes!
ㅏㄹㅂㅣ - https://www.instagram.com/smogtm/
-
Baga1983
senior tag
válasz Davzone #19730 üzenetére
Ne vedd személyeskedésnek, nem konkrétan neked szól de már több fórumon olvastam hogy olyan emberek rinyálnak meg szidják az MS-t mint állat akiket ilyen miatt bannoltak. Mindenki tudta hogy ez illegális mégis csinálták, most meg a Microsoft a hibás? Ki is kell csapni Live-ról az összes ilyet plusz minél több flashkirályt is. Ha valakinek nem tellik játékra ne játszon, nem kötelező. Aszt ha valaki mégis prostituáltnak áll, ne csodálkozzon ha közösülni fognak vele.
-
mephi666
nagyúr
válasz Baga1983 #19732 üzenetére
ejj, de szépen fogalmaztál ("aki k*rvának áll, az ne sírjon, ha b@sszák")
egyébként ez hasonló dolog, mint diablo2-nél a maphack... ott is volt ám sírás, ha indult a banhullám
-
Davzone
senior tag
válasz Baga1983 #19732 üzenetére
Tudom hogy nem volt épp etikus lépés, de ha eddig nem akk most mért?
Kicsit furcsa lépés és nemis zavar mer regelek ujat addig és kész,csak a miértjét nem értem.
Rengeteg játékom van sokezret költöttem már boxra,jópár limited és collectors editionom van,mspontot is költöttem csomot amit most valszeg b@szhatom mer használni már nemtudom a cuccokat,bár nem mintha kéne mer minden kivittem már ami olyan.
Csak a logikát nem értem ha látják mennyit fizettem már nekik akk az hogy 1-2 ilyen gamet kipróbáltam(pl black opsot azért szedtem le hogy érdemes e megvennem hossztávra,de nem igen jött be a multija meg a zombi mód se.Ill force unleashedhez a dlck olyan pofátlan magas áron voltak hogy a játék volt 2000Ft a dlc-k meg majd 8 lett volna ha megveszem mind,azért az elég nagy érvágás.)akkor mopst azért bannolnak hogy többet még véletlenül se vehessek náluk semmit?
Értem hogy büntetést érdemlek és lehetne valami ésszerü büntetés pl megkéne vennem amivel játszottam vagy ilyesmi lehetőség,mert ez a végleges kitiltás csak nekik kiesés nem nekem.Én csak játszok ők viszont ebből élnek,most ha nem játszok több időm lesz másra nem dől össze a világ.
Flash és chater bandát megértem hogy bannolják de ott a gépet,itt viszont csak gamertag lett felfüggesztve mint amikor anyázol multiba és kizárnak 3,10,x napra ha sok panasz jön rád.
Majd kíváncsi leszek mi lesz ennek a folytatása.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
woolwich
tag
Üdv.
Rákötöttem a boxot monitorra egy VGA kábellel. Szépen megy is minden csak ugye hang nincs. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne megoldani úgy, hogy monitoron játszhassak, de hang is legyen?
Előre is köszönöm!
-
Baga1983
senior tag
válasz Davzone #19735 üzenetére
Értem amit mondasz de remélem belátod hogy nincs olyan hogy kipróbálom...arra vannak demók, videók a megjelenés előtt. Tudom hogy nem mindegyikhez vannak, sőt de az megint nem az MS sara hanem a játékkészítőké.(Hogy drágán vannak a DLC-k: te is tudod hogy senki sem kényszerít arra hogy megvedd ) Ha ennyi cuccot megvettél akkor végképp nem értem miért kellett rizikózni? Hogy miért most? Biztos megvan ennek az oka: bízonyítékok ,nyomozás, lehetőleg minél több embert akartak egyszerre hogy senki ne riaszthassa a másikat, de bevallom ez csak találgatás, nem vagyok tisztában ezzel a dologgal.
-
medek3
aktív tag
válasz woolwich #19737 üzenetére
Már hogyne lehetne csak egy erősítő kell aminek van optikai bemenete.
A régi onkyo házimozi erősítőknek is volt. Egy ilyet már húsz körül is megkapsz.
Vagy használod az rca hangkimeneteket és rákötöd egy olcsó mjúzikcenterre aminek van aux bemenete. Aszem.[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Én azt honnan fogom tudni, hogy bannoltak? Ez azt jelenti, hogy letiltják a gamertagomat a netről, így be sem léphetek a box fiókomba pc-n és konzolon sem? mennyi időre szól a tiltás?
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest