- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz MasterMark #18251 üzenetére
2500Ft alatt nem hiszem, hogy megkapod máshol
May the Force be with you!
-
Davzone
senior tag
válasz Pickle Rick #18249 üzenetére
Nagyon bejön a star wars festésű kiadás és ha eltom adni akk cserélném egy olyanra, ha nem akk marad.bc2őt meg azért adom el mert van más amivel nyomom és a bf3 előtt elpasszolnám.
Az már elővan rendelve zavviról,ott jobb dlc jár hozzá mint game-n.
Csak olyan messze van még az októberMotorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Davzone #18253 üzenetére
Hát én eddig vaciláltam MW3 és BF3 között. Aztán most a Medal of Honor segített a döntésben. Sokkal jobban tudok játszani azzal mint a Black Ops-al, uh marad nálam is a BF3.
Más: Ez a csomagolású Forza 3 ez ultimate edition? Vagy ez a sima?
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
lvnt
őstag
válasz Pickle Rick #18254 üzenetére
Majdnem 100%-ig biztos vagyok, hogy a sima verzió van benne, de most így rákeresve, látom, hogy az Origo GSM weblapján Ultimate-nek van írva. Sehol máshol nem írnak ilyesmit. Szerintem ők tévednek.
-
CrazyMax
tag
Skacok!
jól értem, hogy kb 1 hónapot kell várni,hogy megkapjam,ha megrendelem azt a játékot a thehut-ról, ami alá ez van írva?
Usually dispatched within a monthPC / XBOX 360 Slim / PS3 XD
-
mephi666
nagyúr
válasz CrazyMax #18256 üzenetére
ugyanezt írják zavvi-n is csomó címhez: 2 ilyen játékot rendeltem és az a lényege, hogy "valószínűleg 1hónapon belül postázzák" (enyéimet kb rendeléstől 2 hétre adták postára... de amit 24 órán belülre írnak, azt tényleg legkésőbb köv. munkanap postára adják)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Gombinyó
őstag
Alan Wake + Forza 3 bundle csomagba Forzából a sima edition volt.
-
dunc
nagyúr
Sima de az ultimate extrák ,DRM free-k. És az Alan Wake is letölthető verzió. (UK reg.)
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
Hellotok.
4gb os slimre ráfér a bc2 updatek?MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
mephi666
nagyúr
asszem (a legolcsóbb) bubis boríték és abban is kaptam, sértetlenül zavvi-ról pedig 2 doboz és 1 boríték jött...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Pickle Rick
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel, eladó Black Ops.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Def26
félisten
válasz Pickle Rick #18267 üzenetére
Régebben Érden laktam.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
mephi666
nagyúr
csütörtök->szerda ...és 5dolcsis kupont is küldtek mellé... bizalmam jeléül elő is rendeltem azóta náluk a forza4-et (ntsc-s verzió kell úgyis)
-
r4z
nagyúr
Ha valakinek van eladó Burnout Paradise - The Ultimate Box játéka vagy Érd környékén látta, hogy lehet kapni valahol jó áron (5k alatt), dobjon már egy PÜ-t. Köszönöm!
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
MasterMark
titán
Nyomjátok hátha nyertek valamit.
Switch Tax
-
mephi666
nagyúr
válasz MasterMark #18274 üzenetére
ilyenkor jó, hogy asszonnyal összesen van vagy 40 kamuregünk (még farmville miatt kicsit besegítettem neki, mert kisebb szinteken gyorsabban jöttek a farm cash-ek és csomó exkluzív cuccot szereztem neki)
ui: de ahogy látom, nem sok minden fog innen csöppenni, mert folyamatosan 2x-et találok
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz mephi666 #18275 üzenetére
Nekem is csak két X jön mindig, és azt lehet nyerni ami éppen aktuális játék a Summer of Arcade izében, most az Insantly Twisted Shadow Planet vagy mihez lehet kódot kapni, ha jól értelmezem.
Szerk.: és aza játék 1200 MS pont úgyhogy nem fog egyhamar kijönni a kód
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
-
whitezo88
nagyúr
reklámnak jó. 2 fordulóból 1 db x.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz MasterMark #18277 üzenetére
"Open to residents of 50 United States (including District of Columbia), United Kingdom, Canada, and Mexico."
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #18277 üzenetére
nekem mukodik UK reggel
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
mephi666
nagyúr
grr... geow1-ben hogy a viharban lehet megölni ezt a varjas köcsögöt a játék végén? megnyilazom 6 soron a fejét, gépfegyverrel is belenyomok a fejébe 4-5 tárat, gránátot is dobok alá és még mindig bírja ...mindez casual-on... hogy a fenébe lehet kiiktatni ezt a barmot?
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #18281 üzenetére
na, csak ide kellett írnom... k***a anyját ennek a féregnek: 660-at beleküldtem a fűrészes géppityuból, 6-ot az íjjal meg a nagykaliberű skulóból is a végét járta már a lőszer ... gránát is fogyogatott... insane-en 3-szor ennyi ólom kell bele?
-
mephi666
nagyúr
válasz whitezo88 #18283 üzenetére
ja, meglett közben, de kicsit remegett már a végére a kezem sniper-rel próbáltam én is, de 10-12 lövés sem hatotta meg igazából... a "varjak" meg néha a fényben is csipkedtek kicsit...
asszem ma felteszem a második részt és casual-on végigviszem, majd újra mindkettőt hardcore-on... intenzíven meg akarom szoktatni magammal a controllert fps/tps-re ...abban is lesznek hasonló méretű/strapabíró szemétládák?
-
zsotesz81
senior tag
Azért jól ki van találva ez az MS pont rendszer. Vettem 2100 MS pontot, ebből megvettem az MK-hoz a season pass-t (1200 pont). Gondoltam 900 pontért meg valami régebbi játékot még meg tudok venni. Töltötgettem le demókat, a Bayonetta meg is tetszett. Megnéztem mennyi, 960 MS pont. Kapják be, nehogy már beleférjen 2100-ba. Egyébként most jöttem rá milyen jó biznisz volt 4 karakterért 1200 pontot fizetni, mikor vehettem volna teljes játékot 960 -ért.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
na unatkozok, úgyhogy elkezdtem moddolni a fat boxom házát. első körben egy plexi ablak lesz rajta, meg alatta kapcsolható neon, aztán később lehet airbrush is, majd meglátjuk. majd dobok fel képeket. a kis ablak már kivan mágva a műanyagból, a fémből még jó móka lesz majd. amúgy igen jó minőségű jó vastag műanyagból van, alig tudtam szétvágni
de tuti mire készleszek bannolnak és adhatom el[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Pickle Rick #18288 üzenetére
jaja, elég sokat is eszik, hízlalni sem kell
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
scorpy02
aktív tag
Akit érdekel, a Driver: San Francisco demója már beszerezhető egy igen népszerű hazai oldalunkról.
-
Barohawk
aktív tag
sziasztokaz
Következő lenne a kérdésem.
elkezdtem játszani különböző játékokkal egy általam kreált gamertagon. Később gondoltam beregisztrálok az xbox livera és ott is lett egy gamertagom kérdés az hogy át lehet menteni egyik gamertagról az állásokat a másikra vagy kezdjem előről?''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''
-
Djuree
félisten
válasz tDr1v3r #18291 üzenetére
amúgy lötyög rajta a műanyag nem? nem a fém tartja a helyén a műanyagot? mert én úgy látom igen. de ha nem így van az mégjobb, akkor nem kell annyit szaroznom
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
Valami miatt nem tudom megadni thehut-on a bankkártyám adatait, pedig mindent jól megadok. Azt írja, hogy "nem tudta leellenőrizni és hogy forduljak a kártyakiadóhoz, vagy használjak másik kártyát...". Mastercard kártya és direkt úgy kértem az OTP-nél, hogy tudjak vele neten fizetni.
Viszont fél éve nem használtam ezt a kártyát és már lehet, hogy kicsit minuszban van a számla mivel az "én bankom" szereti levonni a pénzt a semmiért. Ez lehet, hogy gond? Ellenőrzik ilyenkor, hogy van rajta cash? Még semmit nem akartam venni, csak megadni a kártyaadatokat. Valakinek ötlete esetleg, hogy mi lehet a probléma?
-
lvnt
őstag
válasz Pickle Rick #18298 üzenetére
Milyen Mastercard? Az sem mindegy.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest