- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz execute93 #18150 üzenetére
multiformat.hu itt a legolcsóbb PS3 topikban pozitív tapasztalatokat írtak már a boltról... én is innen fogom megvenni valószínűleg
nem kötelező megadni
-
mephi666
nagyúr
válasz zsotesz81 #18153 üzenetére
várom a véleményed nekem marhára bejött a játék... kedvem van újrajátszani, de itt van a geow1-2 is meg a prince is már útban van ezeket is először végig kellene vinni, aztán majd újra mindet
#18155: ha kecskeméti vagy (esetleg közeli), akkor a költségen felül 1 sörért rendelhetek neked
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
zsotesz81
senior tag
Tényleg, a kontroller hogy fogja jelezni, hogy hamarosan lemerül? Az home gomb körüli 4 negyedre osztott kör jelzi?
-
mephi666
nagyúr
válasz zsotesz81 #18157 üzenetére
villog keresztbe-hosszába, majd ha tényleg lemerül, akkor leáll a játék és "please reconnect controller" (vagy ilyesmi) ...aztán ha elemet cserélsz a vezérlőben és bekapcsolod, folytathatsz mindent
ui: basszus, én tegnap jöttem rá, hogy mik a középső gomb körül a számok meg a ledek csatlakoztattam a második kontrollerünk és azon a 2-esnél világít a led, a boxon pedig már a felső 2 (hogy 2 vezérlő van hozzá csatlakozva)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
zedok
őstag
zavvi.com-ról valóban jó rendelni ^^ Bár még csak most adtam le a rendelést, BC2 és Brotherhood 25 fontért szerintem igen kellemes ár főleg ha ki is hozzák
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
execute93
őstag
válasz MasterMark #18159 üzenetére
40K-m van a gépre.
Így is szűkősen.
+ az 1 hónap gold jár?!MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
válasz MasterMark #18163 üzenetére
hagyományos routert észlel?
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
Xbox 360 Slim 4GB-hoz nincs headset?
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
kbmn
csendes tag
válasz execute93 #18155 üzenetére
Csinálj paypal accountot, nem kell megadnod a bankártya adatodat, van unicredites számlájuk arra utalsz amennyiért venni akarsz 1-2 nap alatt jóváírják a paypal számládon és abból vehetsz játékot a neten. Így sem a paypal sem más oldalon nem kell megadnod a bankártya adatodat, csak fizetésnél a paypalon engedélyezned kell, hogy levonhassák a pénzt a paypal számládról. Zavvin meg máshol is csak akkor vonják a pénzt ha feladták amit rendeltél. És nem csal egyik sem, nagyobb üzlet nekik ha folymatosan használod a szolgáltatásukat mint, hogy egyszer lehuzzanak egy kis összeggel.
Jayne: Részesedésem van ebből a melóból. A semmi tíz százaléka... Hadd számoljam ki. Semmi meg semmi...
-
Tomics
addikt
Előrendeltem zavvi-ról a BF3-at, csak akkor vonja le a pénz ha már megérkezett hozzájuk a játék?
PH! addikt since 2004
-
CrazyMax
tag
Sziasztok!
S.O.S. kérdésem lenne.
Reggelnék egy külföldi helyre, és kéri, hogy adjak meg telszámot. Azt hogy a ... kell beírni?
Ha nem adok meg mobilszámot, akkor sem engedi tovább a reggelést.
Légyszi segítsetek!PC / XBOX 360 Slim / PS3 XD
-
CrazyMax
tag
Gond megoldva THX!
PC / XBOX 360 Slim / PS3 XD
-
toto76
tag
válasz execute93 #18152 üzenetére
Szia!
Nem tudom, te kinél bankolsz . de az otpnél van egy olyan bankkártya, amivel csak neten keresztül lehet fizetni (webkártya). Úgy működik, mintha egy mastercardod volna. Van saját számlaszáma, ahova mindig annyi utalsz át, amennyire a vásárláshoz szükséges. Így ha véletlenül 'ellopják' csak annyi vész el amennyit rajta hagytál.
toto
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Szerettem volna Live-ra csatlakozni, de az istennek sem működik. A következő módon kapja (kapná) a netet a Box:
modem -- router -- wifi -- notebook -- ethernet kábel -- XboxA laposomon sikerült összelőni a rendszert, a doboz látja is a hálózatot (Media Center pl. működik), DE! nem tud csatlakozni az internethez. Ez miért lehet?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
mephi666
nagyúr
nem lehet, hogy a laptopon nincs megosztva a net? mert nekem úgy tűnik, hogy egy 2személyes hálózat van a laptop-box között és a laptopon levő korlátozás miatt a box nem tudja elérni a netet...
ui: vagy nem lenne egyszerűbb a boxot közvetlenül a router-re kötni?
-
r4z
nagyúr
válasz mephi666 #18185 üzenetére
A helyi kapcsolat (Xbox) tulajdonságainál ez van:
IPv4-kapcsolat: Nincs internetkapcsolat
IPv6-kapcsolat: Nincs hálózati hozzáférésAz Xbox pedig ezt írja az Xbox Live tesztnél:
Network: Connected
Internet: FailedPedig amikor nem engedélyeztem a routerben a MAC címét, addig a hálózatot se látta, most már igen. Szóval nem akad meg a laposnál.
Nem lenne egyszerűbb, mert a router egy emelettel lejjebb van, 20 méternyi ethernet kábelem meg nincs
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Miért nem a routerre kötöd a boxot ? Ha már pc-ről adsz neki netet akkor leírhatnád xp,vagy win 7 ? De a lényeg az,hogy a hálózati kapcsolaton engedélyezd az internet megoldást.
Ha média center akkor win 7,(vagy Pista )most olvastam át jobban,tehát a média center ok? Mert akkor egyértelmű,hogy nincs engedélyezve a net megosztás.
"Nem lenne egyszerűbb, mert a router egy emelettel lejjebb van, 20 méternyi ethernet kábelem meg nincs "
Menj el a boltba azt vegyééé.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Win7-et használok, beállítottam mindent, amit az xbox helpjében írtak.
A Router meg az Xbox pedig külön emeleten van, és pillanatnyilag nincs pénzem 20 méter ethernet kábelre.
Meg van osztva a net is.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Akkor
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Hálózati és megosztási központ,
Vezérlőpult\Hálózat és internet\Hálózati kapcsolatok
Ott jobb egérgomb,a helyi kapcsolaton (nem biztos,hogy ez lesz a neve)illetve azt a kapcsolatot kéne megosztani,amivel szeretnéd megosztani a netet !!!
és internet megosztása,pipa be.De várj !!! Wifivel akarsz netet boxon?
Mert akkor megvan a megoldás !!![ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
A helyi kapcsolatnak jónak kéne lenni,nem úgynevezett "nem azonosítónak" arra mindenképpen kéne egy javítást indatini. Router áramtalanítás stb.
"ja, szerintem is és azt kellene megosztani... valahogy működnie kellene a hálózatnak mindenképp" eleve hibás a kapcsolat,annak először jónak kell lennie,mert addig nem lesz jó.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
ja, szerintem is és azt kellene megosztani... valahogy működnie kellene a hálózatnak mindenképp
ui: a vezeték nélküli kapcsolat megosztása jelen esetben nem lényeg, mert nem azon kapná a box a netet... a "nem azonosított" hálózat rendberakása a fontos ...ha az rendben lesz, akkor menni fog minden
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
-
r4z
nagyúr
válasz execute93 #18196 üzenetére
[link]
A következő módon kapja (kapná) a netet a Box:
modem -- router -- wifi -- notebook -- ethernet kábel -- Xbox[link]
A Router meg az Xbox pedig külön emeleten van, és pillanatnyilag nincs pénzem 20 méter ethernet kábelre.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest