-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz ígyvanferi #60250 üzenetére
Köszönöm.
Őskövület vagyok elitist jerks en nem találok friss infót...
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
TommyGun
őstag
Ez azért van mert a simcraft óta gyak. bárki aki szán rá időt kitudja hozni belőle pár futtatással mik adott speccen a stat priók/optimális talentek/rota, mivel ugye nincs talentfa még kevesebb a változó, még egyszerűbb lett, kevesebb spell is van, a passzív cuccok adottak speccenként. Szal nincs értelme 200 oldalas fórumokon kitárgyalni. Megkérnek általában egy nagyobb klán top DPSét aki ezt maga is megnézi és icy veinsre összeröttyint pár sort...meg MR robot azóta KB halálbiztosan megmondja a BiS itemeket is encsantokkal kövekkel együtt. Kb egyszerűbb lett ez a része mint snapszerozni...
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
kenwood
veterán
kedd este kapott 1 honapot a game.
elso raidem az uj guildben,rogton imperator hc.
botranyos dps,meg a gearemhez es a fight nehezsegehez kepest is.
lement,esett fegyo is.
utana vettem eszre,hogy passzivon volt a petem (destro lock,kb. 25% dmg)
szep bemutatkozas,biztosan megjegyzik a nevemannyi jo van benne,hogy ilyen alacsony lecet nem lesz nehez meglepni.
foleg ha kiesik a gear jovoheten foundrybol[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
for3l
senior tag
Ragnaros horda oldalon healert keresünk!
Paladin, monk, druida, holy priest előnyben!Guild neve: Beasts of Hungary Reload
Jelenlegi állás: 7/7 HC
Raidek: kedd, csütörtök, vasárnap este fél 8-tól 11-ig.
Van némi gear követelmény, de azt tudunk összeszedni, inkább annak örülünk, ha jól ismered az adott kasztot (amivel jössz).Jelentkezni ingame: Bighunti, Aszitted, Gyulaúr; vagy itt privátban nálam.
[ Szerkesztve ]
-
frostitualt
tag
válasz ígyvanferi #60250 üzenetére
Ők se nagyon...
-
frostitualt
tag
válasz Cathfaern #60237 üzenetére
"Goblinok mindig is neutrális frakció volt, továbbra is az, csak kellett a worgenek mellé egy hordás faj." eredetileg úgy volt hogy a worgent a horda kapja, az ali meg a kis zöldbibsiket. csak az alli igy is tele van ilyen fészerzetekkel nem illett volna oda még egy harmadik.
-
ldave
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz frostitualt #60259 üzenetére
Ezt honnan veszed? A worgen átok eredete valóban egy ősi NE druidacsoport, de senki sem fertőzte meg őket szándékosan, csak Arugal miatt szabadult el Gilneasban, miután megidézte az első elállatiasodott worgeneket az Emerald Dreamből. Aztán amikor rájöttek, hogy az átok megakadályozza a forsakenné válást Sylvanas inváziója után, akkor a worgen ellenállás vezetői ajánlották fel a hillsbradi menekülteknek a lehetőséget, hogy legyenek worgenek.
Gilneas amúgy az Alliance tagja az Első Háború óta, csak a Második Háború után kiléptek és felépítették a falat. Logikus, hogy ismét velük léptek szövetségre, amikor Sylvanas támadott - aki a Horde egyik vezetője, akárhogy is nézem."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
laceszgamer
addikt
Highmaul végi Curve achi nem acc bound vagy csak én nem találom alttal?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
DrGonzo22
őstag
válasz laceszgamer #60263 üzenetére
Feast of Strength és acc bound.
-
-
LógaGéza
veterán
Keresek egy hordás guildet, aki le tudna vinni HM Normal, esetleg HC utolsó két bossára - csakis az acsi miatt, ugyanis a pugleader csak azt nézi, ha nincs, akkor kick, így még pugolni se tudok elmenni... 652-es huntiról van szó
Valaki tudna nekem ebben segíteni?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
nonsen5e
addikt
válasz Healbacsi #60267 üzenetére
Azért Garrosh erejében ott volt azért egy Old God, meg annak a visszamaradt Sha-i. Sylvanas tud ilyesmit felmutatni? Vagy csak nuke it from orbit alapon odamennél és kilő a zöld hordókkal mindenkit.
Amúgy ki tudja, valami van Tirisfal alatt. Nagyot csalódnék, ha soha semmi nem lenne abból a "sztoriszálból".[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Healbacsi
őstag
válasz nonsen5e #60269 üzenetére
Garrosh elleni harcot en sokkal korabbrol datalom mint az Orgrimmar raid. Kezdte azzal, hogy fegyverkezett az alli ellen (ettol meg lehetne baromi jo vezeto), majd pl szamuzte orgrimmarbol a nem ork fajuak zomet, Undercitybe ork oroket allitott.
A sha ero felhasznalasa csupan annyi, hogy nyiltan a "szovetsegesei" arcaba tudta modani, hogy koszi nem kerek beloletek.
Sose tudni mi lehet sylvanas kezeben, o nem egy szimpla hordas, aki becsuletert harcol, neki mindig is tervei voltak, amelyek Arthas halaval a fene tudja merre vettek az iranyt. -
Healbacsi
őstag
válasz k.kristof #60271 üzenetére
Igaz, de most globalisan probaltam nezni, de valoban korabban volt. Arra akartam mindossze celozni, hogy Garrosh mindig is egy "igazi" hordat akart, es a vegen meg is lett hozza a fegyvere.
(Az mar mas kerdes, hogy ebbol mennyi volt a sajat, es mennyi az old god akarata). -
whitezo88
nagyúr
válasz Healbacsi #60272 üzenetére
Ha már igazi horda, úgy tudom Garrosh a dark horde-ból is toborzott, főleg a Korkron részlegbe. Azért ők sem éppen a békés farmerkodásról híresek. (kis lore flavor)
WoD Spoiler kérdés:
Jól értem, hogy mikor találkozunk Nagrandban Garosshal, az még a 25 évvel idősebb Garrosh? Tehát amíg Thrallék nemrég látták őt, ő 35 évet várt a találkozásra? Amúgy ez az időutazósdi érdekes, éppen akkor lett kész a portáljuk miután megszökött, nem pár évvel korábban, ahol lehetne 2 Garrosh pl, és már túl is vagyunk rajta mert már megtörtént stb Náluk is ennyi időnek kellett eltelnie, a Portal térben nyit ajtót, nem időben.
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
Gladiator warrior jó még pvp-re? Most furyzok, de kíváncsi vagyok másra is.
-
Wolverine
félisten
válasz whitezo88 #60273 üzenetére
Nem várt 35 évet, max. 2-3-at. És az itteni Dark Portalt miatta kezdték építeni. Az alternatív Draenor portáljában felhasználták a bronz sárkányok mágiáját is, ezért időben is utaztunk rajta.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
ryori
senior tag
PVP-ben melyik specs most a jobb o druid?
-
pckownz
őstag
Ha már ennyibe belejöttetek a lore-ba, akkor lenne egy kérdésem
Elkezdtem játszani a W3-mal, hogy kicsit jobban átlássam a dolgokat. Lenyomtam a human campaign-t, de nem teljesen tiszta, hogy a Frostmourne mit művelt Arthas-szal. Hazament és csak úgy legyilkolta az apját, majd akik ellen harcolt eddig, szó nélkül engedelmeskedik nekik? Illetve mint ha Uther ott lett volna a DK kezdőhely utolsó küldetésében a Light's Hope Chapelnél. Erre rosszul emlékszem?
-
Xantor
tag
EU-n is holnap nyílik BRF?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
kenwood
veterán
válasz janitor01 #60282 üzenetére
ezt nem ertem,mire irod ...
a postom abszolut nem arrol szolt,hogy mennyire nehez most egy guildnek az imperator hc,mivel ez a regi normalnak felel meg,amit full kekben szoktunk az elso,legkesobb a masodik heten kiutni.
most 3 het alatt besokaltam a wodra, es a highmaul nyito elotti napon letoroltem a wowot a geprol.
multhet kedden toltottem fel ujraa lenyeg egyebkent a postban azvolt,hogy sikerult a probraiden rossz talenten, pet nelkul bemutatkozni egy relativ progress bosson.
ui: csak imperatort hct oltem a guilddel,a masik 6-ot a group finderrel csinaltam meg,altalaban harmadik-negyedik dpskent a ~8-bol.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
janitor01
tag
válasz kenwood #60285 üzenetére
Sorry akkor félre értettem!
Egyébként az a rosz DPS az mennyi számban kifejezve? Én healer vagyok. De múltkor bekapcsoltam a DPS metert is mert:
Én egy ilyen semi HC-nek is alig nevezehtő guildben vagyok. Heti 2 raid van de néha csak egy (jó volt már 3 is mikor lelkesebbek voltunk) Ez nekem így meg is felel. Most eljutottunk oda, hogy a mythic progresshez már nem vagyunk elegen. Ha mindenki on-line van akkor éppen megvagyunk de nem optimális a class eloszlás és alapból is az, hogy mindig on-line legyen mindenki az nagyon ritka. Ezért a vezetés teljesen normálisan úgy döntött, hogy felvesz (és felgearez) 5-6 új membert. Tök jó. De ettől az történt, hogy nyilván a HC impen is elkezdtünk wipeolni, mivel 6 ember volt aki kb csak ott volt de hozzá nem nagyon rakott semmit az egészhez.
Mondjuk van egy 640 es karid. Milyen DPS várható el átlagosan tőled? mondjuk -tól - ig? Mert én szerintem azért a 15-17K mindenkitől elvárnék. Még 640 es gearben is. Vagy el vagyok tévedve?
A jó geares embereknél imperatoron meele és ranged is azért bőven 20K fölött van (van aki inkább 30 hoz közel).
[ Szerkesztve ]
-
TommyGun
őstag
válasz janitor01 #60286 üzenetére
Én a demo Lockommal 630-es gearben tolok ~15 környékén, 650-655 felé szerintem már bőven 20 felett illik lenni.
DK tankkal van hogy 25 felé tolok ha sokat lehet AoEzni. Igaz a Blood DKm 665 felé van, me gnem is DPS.[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
ldave
félisten
658-as cuccban assa rugóként ~20-21k dps-t hozok, sub-on ~22-23k körül van, de az nem túl sok bosson megy jól a pozicionálás miatt.
A Slime draws near! Command?
-
kenwood
veterán
válasz janitor01 #60286 üzenetére
640 -ben egy ranged karival,ha fazisvaltaskor a maget oli,nem aoezik,akkor 17k mar eleg jonak szamit.
ha valaki meg nem gyakorolta be a fightot,nem gaz,ha alatta teljesit.
foleg,hogy nem top guildbe jelentkezett.inkabb azt lenne erdemes megfontolni,hogy inkabb wipeoltok egesz este 20-an,vagy ket korben viszitek le az ujoncokat, es 1-2 pullbol megvan mindenkinek a kill,dobhatnak ra sealt stb ...
-
Zedz
addikt
Következő aréna season mikor kezdődik? Érdemes még honorból geart szedni?
-
nonsen5e
addikt
válasz kenwood #60291 üzenetére
Legyen ősz a kövi raid, de akkor tavasszal kieg. Tudom, ne keverjem a vágyaimat a valósággal. De hiába "rövid" kieg, meg csak két raid tier, lehet ezzel végső soron csak annyit érnek el, hogy még SoO-nál is többet fogunk várni egy szem raiddel a kiegre.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
r9550
senior tag
brf follower küldik hogy lesznek? ujra kell majd a 15hc bosskill a mythic chace-hez?
-
thomeef
őstag
Hát még egy fél évig tuti ez a szezon lesz, hiszen csak nemrég kezdődött, még alig van player aki full epic pvp-ben van. Érdemes-e? Nem csak érdemes, kell is ha nem akarsz 1 hit lenni pvp-n. Ashranon fél nap alatt full pvp gearbe vagy.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Healbacsi
őstag
Gyujts ossze 27k conquest pontot, utana a hianyzo itemeket megkaphatod honorert
Amugy ha valaki a heti 1500-1700 alap capet utotte ki, akkor kb 13-15k conquestje lehet, szoval a 27k meg jo par het. Utana kell meg kifuto ido is, szoval osznel elobb ne vard a kovi szezont.
Oszintem nem is ertem, hogyan johetett ez fel lehetosegnek, eleg naiv elvaras 2 honappal a nyitas utan.
-
Zedz
addikt
válasz BoneDragon #60299 üzenetére
Warlockommal eddig mindent kiszedtem, az altok miatt kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest