- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
addikt
válasz Mister_X #60650 üzenetére
Sok forrásból lehet szerezni, de jelenleg nem mind érhető el.
Valaki segítsen ki, most melyik lett deaktiválva kieg óta.Darkmoon szigeten tokenből (jó lassan gyűlik).
Argent tournamenten tokenből (szintén).
Klános vendornál 1000 goldokért - ezt tudom, hogy most is aktív. (klán repu kell hozzá még)
És pve-s pontokért (avagy már goldért) - szerintem ez az ami jelenleg nem vehető.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
addikt
válasz Tarill #60652 üzenetére
[Itt] erre katt, letöltöd, telepíted, belépsz, és a karakterlistás képernyőn lesz premade character gomb.
Esetleg ha itt nem lenne, böngészőben lépj be a battle.net account management oldalra, majd wow és csinálj egy ptr accot. (régen mintha kellett volna)
[ Szerkesztve ]
-
Xantor
tag
Hogyan lehet előre letölteni a 6.1-et?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
nonsen5e
addikt
válasz Xantor #60654 üzenetére
Amennyiben a battle.net kliensben a Settings // Game Install/Update menüpont alatt az Apply latest updates and download future patch data be van pipálva, akkor amint elérhetővé válik a background download elkezdi letölteni előre amikor be vagy lépve a kliensbe.
-
Mister_X
nagyúr
Mennyire szokás járni a régi instákba? Nem tudom, hogy Cataclysm során a vanilla instáival mi lett (pl. Onyxia), de én szívesen végigmennék minden kieg főbb instáin, már csak a lore meg az élmény miatt, mennyire szoktak indulni ilyesmik? Vagy az a szokás, hogy mindenki felhúzza magát az aktuális kieg területeinek szintjére, majd ott instázik? Csak attól tartok, hogy ott állok majd egy szál semmiben és érdemi hasznom nem lesz
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nonsen5e
addikt
válasz Mister_X #60658 üzenetére
A sima kis 5 fős instákon végigmehetsz fejlődés közben az "i" gomb alatti
dutydungeon finder segítségével. Talál neked 4 másik azonos szinten lévő játékost azt uccu neki.
Raideket nem, de 100-on kb. minden (pandásakat lehet még nem, passzolok) nem 100-as raiden nevetve végigmész egyedül.Tegnap mentem pl. végig ICC 25 HC-n fél óra alatt soloban.
Onyxiát meg pont nem fogod leütni 60-on, mivel 80-ra fel lett erősítve WotLK alatt.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Nos csak elértem az lvl100-at a Mage-el. Pont a skyreach dungeon questtel.
Bár folytatom még a questelést mage-el, gondoltam elkezdek egy másik karit is.
Mit ajánlotok, ami képest tankolni, healelni, és dps-t tolni ha kell?Meg lehet a játékkal jegyeztetni valahogy a skilleket, hogy talent váltásnál ne kelljen mindent egyesével újra kipakolni?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Lokids #60662 üzenetére
"Mit ajánlotok, ami képest tankolni, healelni, és dps-t tolni ha kell?"
Paladin, druid vagy monk. Ennek a három kasztnak van csak mindhárom role-ra spece."Meg lehet a játékkal jegyeztetni valahogy a skilleket, hogy talent váltásnál ne kelljen mindent egyesével újra kipakolni?"
Alapból biztos nem, de addon tuti van rá.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
kenwood
veterán
válasz Lokids #60662 üzenetére
ne ez legyen a fo vezerelv.
a svajcibicska sok mindenre jo egy picit,de igazan semmire.
nem is lehet harom speccre normalisan felgearelni egy karaktert.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
TommyGun
őstag
-
Lokids
addikt
A mage tud olyant, hogy portál minden városba. ez a többi kasztnak is megvan? Vagy csak mage?
-
-
Lokids
addikt
-
nonsen5e
addikt
válasz Lokids #60674 üzenetére
Portál tooltip-ben (jobb alsó sarok alapból) írja, hogy hová visz, a zeppelines előtt is pl. ott van a goblin ami elmondja, hogy hova megy az adott, de ha az ember ránéz megállóhoz elhelyezett objektumokra is meg lehet állapítani elég egyszerűen (egy idő után), hogy melyik hova vihet.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz ígyvanferi #60677 üzenetére
Szekusok is megmondják, hogy merre van a portál / griff / zeppelin / hajó, nem?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Minden dobozos Warlords of Draenorban van character boost és Hearthstone hátlap?
-
Mister_X
nagyúr
válasz nonsen5e #60680 üzenetére
Az jó, mert épp nézegettem a Battle.net shopot és megakadt a szemem, hogy nem kell 60 dodót lerakni egy 90-es karakterért, hanem a WoD is tartalmaz egyet.
Már csak azt kell eldöntenem, hogy melyik / milyen karaktert húzzak fel. Van egy 19-es draenei priest, amivel szívesen nekivágnék Draenornak, csak akkor bennem van, hogy lemaradok a fejlődés okozta örömeiről: átszabott Kalimbdor, Outland, Northrend, Deepholm, Pandaria. Bár az se két nap lenne és biztos lesznek olyan helyek, amin úgy túlesnék, de lassú a fejlődés.
Ha egy másik karaktert húznék: milyet? Amilyen karakterekkel tudok azonosulni, az a draenei, undead és blood elves. És mivel Alliance oldalon maradnék egy ideig és support lelkületű vagyok, csak kellene egy lore-hű draenei priest. Ugye ezek bele vannak buzulva a fénybe, na. De két priestet tartani egy oldalon eléggé luxus, mert az egyik szintlimitet elérve biztos kiesne a pixisből.
Jáj, world first problem.
-
Mister_X
nagyúr
Van itt aki shamannal játszik?
-
Sotyks94
aktív tag
Sziasztok!
Még annó vanillától wotlk végéig toltam egy 4+ évet wowval (volt eredeti is, tört szeró is, fun szeró is). Akkor nagyon szerettem, de a cata nem nagyon tetszett, a pandát kifejezetten utáltam, de a wod jónak néz ki, és mindenki ódákat zeng róla. Gondolkodom hogy visszatérek esetleg wowozni.
Első kérdésem az lenne hogy van aki hasonló cibően jár? (vagyis régi wow tetszett, cata, panda nem), és mégis tetszik neki a wod? Ittis csak jókat hallani róla (bocsi nem volt időm visszakeresni egy adag kommentet).második kérdésem: Ha pve-zni szeretnék (főleg alliban, de ha nincs nagyon rá lehetőség hordában is elboldogulok), és magyar társaságot keresek merre nézegessek? Arathort tudom mint allis pve szeró, ez mennyire él? Esetleg később van szerverek közötti karakterátvitelre lehetőség ha rosszul döntenék?
Harmadik kérdésem: Tényleg ennyire drága a havidíj? Még úgy is hogy csomó mikrotranzakciós cucc van a játékban? Nem lehetne valahonnan 10 euró alatti áron szerezni kártyát vagy valamit? Ez a 4e+ ft elég húzós /hó.
Negyedik kérdés: Azt hallottam hogy egyre egyszerűbb a game. Ez főleg a fejlődés és a pve-re érdekelne. Gondolom tényleg egyszerűbb karit húzni mint pl vanillában vagy bc-ben, de mennyivel? Mert bevallom eléggé ráuntam a karihúzásra, és ha hónapokat vesz igénybe egy 100-as kari napi pár órával az lehet elrettent hogy nekikezdjek. A pve-re is érvényes a kérdésem bár arra kevésbé. Mennyire vannak nagy raidek, mennyire nehezek? Ez a bárki megcsinálja 5fős heroicos gearben a bossokat vagy erős gear és profi csapatmunka kell hozzá?
Ötödik: Mennyire lett jó a játékban a pve rész? Mennyi insta van, azok mennyire összetettek, változatosak, nagyok? Már ugye nincs olyan mint wotlkbeen hogy a raidből kiszedett geart 1 patchre rá már 5 fős heroikokból is ki lehetett szedni. Nálam az csapta ki először a biztosítékot.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Mister_X #60681 üzenetére
Az nem fog úgy működni A WoD-hoz járó lvl90-eshez be kell aktiválnod a WoD-os serialt, viszont egy olyan acc-ra, amin már van WoD nem fogod tudni. Ez csak úgy működne, ha vennél egy másik battle chestet, arra aktiválnád be a WoD-ot, majd a karaktert átranszferelnéd a mostani acc-odra. De így meg már drágábban jönnél ki.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Sotyks94 #60683 üzenetére
1. Nekem WotLK a kedvenc kiegem, szerintem ez vetekszik vele. Egyértelműen jobb, MoP-nál, Cata-nál meg mérföldekkel.
2. Ha nem gond a PvP realm, akkor PvE-zni is Ragnaros horda oldalra érdemes menni, ott van a legtöbb magyar és kimagaslóan a legjobb PvE progress. Ha nem szeretnél PvP realmet, viszont magyarokat igen, akkor Arathor az egyetlen lehetőség (alli oldalon vannak többen magyarok).
3. Tényleg. Ha külföldi webshopokból veszel GC-t, akkor azért olcsóbban, olyan 3500 Ft környékén meg lehet úszni. De sajnos a Ft gyengülés nem tett jót az áraknak.
4. Ha megveszed a WoD-ot, kapsz egy instant lvl90-es karaktert De egyébként igen, nagyon sokat felgyorsult a fejlődés, illetve közben nem igazán kell küzdeni, gond nélkül ölsz mindent. Azóta kivettek már minden elite / groupos questet is, szóval ilyenekbe se futhatsz bele.
"Mennyire vannak nagy raidek, mennyire nehezek? Ez a bárki megcsinálja 5fős heroicos gearben a bossokat vagy erős gear és profi csapatmunka kell hozzá?"
Jelenleg 4 raid nehézség van, LFR: random csapat, gyakorlatilag csak mozizás. Normal: PuG-oknak, Heroic: átlag guildeknek, Mythic: na itt van a kemény kontent Legutóbbi raidben topguildek volt hogy 400+ wipe-ot toltak egy bosson. Szóval itt megtalálod a kihívást.5. Nagyon jók lettek az új raidek, teljesen új, változatos bossok vannak. Hogy később lesz-e valami catch-up mechanizmus, azt nem tudni, egyelőre értelemszerűen nincs, mivel még nem jött ki 1 patch se Amúgy jelenlegi raid tierben két raid van, összesen 17 bossal.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz Cathfaern #60685 üzenetére
"Heroic: átlag guildeknek, Mythic: na itt van a kemény kontent"
Mi kell ahhoz, hogy solo playerként Mythicet tudjak menni???
Csak mert nem ismerek senkit, akikkel lehetne tolni.Esetleg Bloodscalp szerveren (ally) van valami klán akik segítenének fejlődni majd?
Bár előbb a tankot/healert akarom felvinni lvl100-ra.Amúgy ha lvl90-en kezdek egy karit, akkor azzal hogyan questelek? Hiszen nincs nála item, a legelső kis szúnyog is elpusztít...
-
pulcsi
tag
válasz ígyvanferi #60677 üzenetére
Ha magel játszol előbb utóbb megtanulod, hogy melyik városba teleportálj és onnan hova vezetnek teleport kapuk pl: ha Caverns of timeba akarsz menni teleport Dalaran onnan 2 másodperc alatt elrepülsz a portálig és már ott is vagy de egy csomó ilyen van. Csak azért játszom mageval mert utálok utazgatni, vele meg ha eszembe jut pl questelgetni kéne már ott is vagyok ahol akarok . A nagyobb területeken 2 teleport van a kisebbeken 1 onnan meg simán bárhova eljutsz.
[ Szerkesztve ]
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
nonsen5e
addikt
válasz Lokids #60686 üzenetére
A lvl90-re boostolt karakter kap full zöld felszerelést.
Heroicra még csak-csak le lehet jutni random emberekkel ha összekaparsz elég jó felszerelést, de mythic az esélytelen. Talán a content legvégén. Keress klánt akár az in-game klánkeresőben, vagy wow.hu-n, vagy akár itt.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz nonsen5e #60688 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy ha jól tudom, a klánoknál vannak feltételek, hogy heti x órát játsz velük, ettől-eddig raid, legyélottmertnemlehetmásdolgod...
Ehhez viszont nincs kedvem. Meg általában csak hétvégén wowozok, és akkor is csak 3-4 órát.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
pulcsi
tag
válasz Lokids #60686 üzenetére
Mythicet max akkor mész ha találsz, valami klánt ahol próbálnak menni, és minden nap van 4-5 órád amit rászánsz ha nem több, és a karaktert amivel játszol baromi jól kezeled, amihez nem tudom mi kell mert én max hct tolok, de biztos van aki ebben tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
Cathfaern
nagyúr
válasz pulcsi #60691 üzenetére
Azért a mythicet se kell túlmisztifikálni Nem a top guildekből kell kiindulni, akik undergearelve 1-2 hét alatt végigtolják. Mythicet heti 2, 3 órás raidnappal is le lehet tolni, csak akkor nem 2 hét alatt leszel meg, hanem a content vége fele.
Karakteredhez persze érteni kell. DPS-ként az hogy egyhelyben állva az elméleti maximális dps-ed közelébe tudsz teljesíteni az alapfeltétel. Az alap dps spelljeidet készségszinten kell tudni használni, nincs lehetőség arra hogy gondolkozz mit kell épp tolnod. Emellett megfelelő reakció idő kell, általában nincs idő arra hogy az alatta lévő tócsa tickeljen párat, mert abba belehalsz. Emellett ismerned kell a nem dmg-elő spelljeidet is, hogy mikor melyikkel hogy tudsz trükközni.
Lokids:
Kezdőként a Normal is kihívást fog nyújtani. Arra pedig az új group finderrel könnyen találsz csapat, akkor amikor szeretnél.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Cathfaern #60692 üzenetére
A valosag azert ennel is aranyaltabb.
Ha mar tobb honapos a content,akkor 1-1 mythic boss osszejohet ennel kisebb elvarasok teljesitese eseten is (emlekezzunk csak soobol az elso 3 hc-ra).
Mig az utolso par boss mythicen meg a semi hc raidereknek is alom marad az uj content,vagy a totalis nerf megjeleneseig (thok,klaxxi,garrosh hc a nerf elott)[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Cathfaern
nagyúr
válasz kenwood #60697 üzenetére
"Mig az utolso par boss mythicen meg a semi hc raidereknek is alom marad az uj content,vagy a totalis nerf megjeleneseig (thok,klaxxi,garrosh hc a nerf elott)"
Ez alapvetően nem azon múlik, hogy heti hány órát raidelsz. Vannak guildek akik heti 2 raiddel is értelmes idő alatt behúzzák az utolsó bosst is mythicben, meg vannak akik heti 5 raiddel se tudják lecsapni nerf előtt. Nagyon sok múlik az emberek hozzáállásán és felkészültségén.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest