Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norton2

    csendes tag

    válasz norbalia87 #53946 üzenetére

    Szakmákat tekintve még semmit se lehet mondani, mert a szakmák jó része nem működik megfelelően. Teljesen átalakul minden szakma és erősen függeni fog a garrisontól. A köv kiegben a Blizzard erősen fog hajazni a casual, magányos farkas játékosra, azaz "mindent megszerezhetsz magadnak, nem kell megvenned" hozzáállásra.

    Minden egyes karakter kapni fog személyes bányát és virágozó helyet (kert) a garrisonban, ahonnan 24 órás CD-vel szedhet magának minden karakterrel, minden nap több stacknyi ore-t és virágot. Emiatt a legtöbb játékos nagyon jó pénzkereseti lehetőségnek fogja tartani, hogy körbeszalad minden karijával a kertben és a bányában és pumpálja AH-ba az ore-t és a virágokat, ami pedig jó eséllyel ahhoz fog vezetni, hogy nagyon lecsökken a két alapanyagfajta ára.

    A profession skillek már nem számítanak, minden receptet megszerzel azonnal és mindent tudsz bányászni/virágozni azonnal. A skill nagysága csak a kibányászolt/virágozott cuccok mennyiségére lesz hatással. Értsd: lvl600as skillel 8-10 ore-t ad egy bánya, lvl 670-es skillel 12-15 db lvl 700-as skillel 17-22 db egyetlen bányából. Emellett spawnolhat egy mob amit ha megölsz szintén dob alapanyagot ami átlagosan +8-10 db. Nem volt ritka bétában, hogy egyetlen bányából 30+ ore-t szedtem így ki és a virágból is bőven egy stacknyit.

    Ha farm beállítottságú vagy én inkább ajánlanám a Sumptuous Fur farmolását, ami a tailoroknak fog kelleni hihetetlen mennyiségben és egy kivételtől eltekintve csak végtelen mob grindelésével szerezhető majd - amihez persze 99%-uknak nem lesz energiája.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák