Hirdetés

Aktív témák

  • KaLeun

    senior tag

    Tegnap is volt pár idegesítő csatám, de ma...

    -Prokhorovka, bozótos oldal, kis idióta stug felszalad és magával rántja a többséget amikor at ellenségek van 3 scoutja is. Eredmény: az egész oldal úgy elhullott, hogy nem is láttuk senkit sem. 81xp.

    -Magic forest: a fő csapást 3-4 tartjuk mi medek (t-43) a másik csapat főerői ellen. Erre a csapatunk többségét lealázza pár tank a mágikus erdőben. Annak ellenére, hogy ledaráltam egy kv1s-t, egy kv-t, m3 lee-t és egy vk-t és ezekből kettőt ki is lőttem a végén 300 xp-t kaptam. Utóbbi időben gyakran előfordul, hogy egy csomó jó csatában ahol sokat sebzek és van pár kilövésem is végén rohadt kevés xp-t kapok. Pedig általában simán kaptam ezekre 800 xp körül. Komarinon pl. az egész csapat kapásból elrohant foglalni, nyertünk is de nem csináltam semmit a foglaláson kívül = 400xp.

    -Mountain Pass: frankó sorsolás nekünk 2 heavy, 1 td, 5 t7 és t6 med. Nekik 8 t8 heavy zömében kt. Vízesés felőli oldalon megyek (déli oldal, t-43) az egyik nehezünkkel (t8 VK), plusz type 59 és egy pz4. Én elmegyek a kiszögellésig, ezek meg megállnak hátrébb úgy, hogy a másik oldalról tiszta célpontok. Jön egy t29, a fülén keresztül egyedül leépítem, a killt persze elviszi a heavy. Érkezik egy kt, stug és egy m4, stugot kilövi valaki az m4 rejtve marad de jön a kt. Beleeresztek párat az oldalába, közben persze a többieknek annyi esze sincs, hogy a frontját legalább HE-vel lőnék, kilő. Kt persze kilövi a balfasz nehezünket, a type-nak ezalatt annyi esze se volt, hogy legalább megkerülje. Ezután se kapott észbe, leállt szembe 1 az 1-re.... 350xp

    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :Y :Y :Y :((( :((( :((( :( :( :(

    Cila

Aktív témák