Hirdetés

Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz joker1220 #16982 üzenetére

    Nekem nagyon nem volt szerencsém tegnap este a type 59-cel. 13 csatából csak 4 végződött nyereséggel, pedig eddig mindig több mint a fele az volt. Most így 50% alá is esett a nyerési arányom vele.

    A másik mumus a T29, amibe nemrég ültem, 17 csatából csak 5 nyerésem volt. Nem tudom mi lehet a baj, de legtöbbször nem tudom érdemben befolyásolni a csata menetét, mert többnyire a lista közepén vagy végén vagyok. Ha meg esetleg mégis top tank lennék, akkor a csapattársak hullanak el, mint a legyek.
    Tegnap este volt egy bosszantó eset is, amikor egy IS-3-mal lövöldözgettünk egymásra, az utolsó lövésem után neki 4 HP-ja maradt, ő meg kivégzett...

    De amúgy komolyan, néha olyan retardáltakkal vagyok együtt. Egyik nap az E100-unk nekiáll sasszézni a puszta közepén, amikor 4-5 db tier 7 körüli arty van mindkét oldalon. Bár tegnap este meg az ellenséges Maus csinálta meg ugyanezt. Máskor meg ott maradt a bázisunkon (ugyancsak saját E100) egy loltracktort pátyolgatni, de nem ám fedezékben. A bázis közepén kergetőztek, ahol semmi fedezék nincs. Érthetetlen, hogy néha mennyire idióta dolgokat csinálnak a játékosok.

    Amúgy nagyon úgy néz ki, hogy a nyerési arányom nem fog 50% fölé menni. Olyan sokat számít, ha platoonozik az ember? Én még soha nem játszottam platoonban.

    [ Szerkesztve ]

    ***

Aktív témák