Hirdetés

Aktív témák

  • Eagle16

    addikt

    válasz CactuS #13559 üzenetére

    Nem kell, de sose lehet tudni...mész 60-al aztán telibelő a tüzérség, vagy valami mázlista ellövi a lánctalpat...sokáig életben lehet maradni ha nem mész be az ellenség közé, és csak távolról próbálod felfedezni őket.
    Nekem optikával felszerelt Vk2801-esem van (az amelyik +10% látótávolságot ad menet közben). Így 484m-es látótávval nem fordul elő olyan hogy nem látom azt aki rám lő.

    Nem bokorban szoktam vele bujkálni, hanem bizonyos távolságra közelítem meg az ellenséges vonalat, majd ha felfedeztem pár tankot akkor visszafordulok és jöhet a következő kör. Így sokszor csata végéig életben maradok és csinálok 8-10 spot-ot. Meg ugye a 105ös ágyúval bármit kilőhetek ha úgy adódik. Múltkor egy T95-ös seggébe másztam vele, 300 Hp-t szedtem le minden lövéssel, mert ott olyan vékony a páncélja...4-5 lövésből meghalt.

    Csak azért írtam ezt az 1 perces dolgot, mert nem egy T-54-est láttam már így meghalni...ilyenkor mindig írom nekik hogy vegyenek egy könnyű tankot ilyen célokra, fölösleges ezért elpazarolni egy Tier 9-es tankot.

    A T-54-es jó felderítő kláncsatában, ahol van egy kis csapatmunka is, de random csatában senkit nem fog érdekelni hogy te elöl spotolsz pár tankot, mert félnek kimenni a bokorból akár 1 percre is...

    [ Szerkesztve ]

    ₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

Aktív témák