Hirdetés

Aktív témák

  • bullseye

    addikt

    válasz ktg3 #11731 üzenetére

    összes USA tanknak, amiben eddig ültem gyalázat az ágyúja. penre közepes, ROF remek, de alig üt. M4, T1, M6... most T29 alapkiszerelésben is vicces, de ott legalább várható jobb, és a homloka már így is tetszik :) Tigirst nem merem kipróbálni, mert még a P-ben is hamar hazavágnak néha. másrészt ott a 200 hull elég vicces, főleg, hogy midnenki automatikusan hullra lő... ha sebezne is, nem lenne rossz :) IS meg gyors, is sebez is, csak drága a lőszere (ami engem nem zavar, de másokat szokott)

    másrészt Tigris Vs. Löwe? tegnap az új pályán valahogy elém került vagy 3... szegénykék. ellenben KT már nem vicces. jó erős tank, akár Löwe-vel, akár IS3-mal megyek ellene, megizzaszt rendesen, mert még ennél se tudom hova érdemes pontosan lőni szemből. megkerülni meg mindig lehet.

    én is filózok amúgy, hoyg Mouse vagy E100, Tigris P elmegy, de nem imádom, és az utána jövő 45A-t, vagy mit mindenki anyázza. ellenben ha a tigrist kirakom félig-meddig free-ből, akkor utána KT és E75 is jó darab + 3601-es is érdekel. sajnos túl sok szálat fejelsztenék egyszerre

    viszont az új sztár szerintem a kínai prémium (lehet hogy a készítők nem is oroszok/beloruszok???), ami üti legtöbb T8 mediumot az adatai, meg az eddigi pilóták véleménye szerint.

    'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

Aktív témák