- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz rlazol #30653 üzenetére
1. osztály max, alul irja a statot.
Jagdtiger 8.8 is jól fizet. Malinovka túlfelére sniperezgettem bázisunkról...csak forgatták ilyedten a tornyot, honnan csapkod a ménkű.
Ismerősnek csinaltam only Jagdtigert, mennyi ido alatt termel brutto 1milliót... asszem ugyanennyi idő alatt olyan +70%ot fejlődött a legénység. Biztos kevesebb is elég hozzá de ez megszakitas nelkul, hol jobb hol rosszabb körökkel - teljesen átlagosan jött össze.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
h1mpi
félisten
Próbáltam ma húzni a KV4-et, de 10/9 rét, sivatag, mező 1 pálya város...
Fully electric lifestyle!
-
lacibacsi
addikt
válasz wwenigma #30656 üzenetére
Jagdtiger 8,8-t csütörtökön szereztem meg. Tegnap estig 72 csatát mentem vele. A legénység 1+87%-os skillen van, úgy, hogy 75%-kal tettem bele őket, ám az is igaz, hogy a hét végén emelt szorzó volt a legénységre. A 72 csata alatt megkerestem az ISU-152, T25/2, T25 AT árát legénységképzéssel és kifejlesztett modulok megvásárlásával együtt. (mj.: prémium fiókkal) Ez azt jelenti, hogy kb. 5 milliót kerestem vele tisztán úgy, hogy a WR-em valami borzalmas (43%), köszönhetően az első 15-20 csata botladozásainak. Ha felhúzom a győzelmi arányom, akkor még szebb számok jönnek majd...
Az eddigi fő pénzkeresőm a SU-100Y volt, de úgy érzem nagyon jól döntöttem, amikor lengyel barátunktól vettem egy kódot. Aki nem irtózik a fixtornyos lomha jószágoktól, annak kötelező darab a JT8,8. Szerintem...
Ja, és tegnap Siegfried Line-on sikerült olyan jól helyezkednem, hogy a védők csak a tornyomat tudták lőni. A csatát elveszítettük, engem kilőttek, de majdnem dobtam egy hátast amikor láttam a felfogott sebzésem: 4820 dmg!! Kár, hogy erre nem jár XP vagy kredit.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
ballington
addikt
Tegnap 18 csata, 1369 WN8, borzalmas és 27% WR...úgy hullottak körülöttem a csapattársak, hogy csak na, MM 1-2x dobott csak top tierbe
WN7-et és Effit mivel lehet húzni?
[ Szerkesztve ]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
csapee
őstag
válasz ballington #30661 üzenetére
Gondolkozással
On: artyval biztos nem, hétvégén küldetés miatt szenvedtem vele de borzalom.
Csapee
-
MinionFlasH
senior tag
válasz ballington #30661 üzenetére
Ha a bázisodat foglaló ellenfelet lövöd, illetve, ha ellenséges bázist foglalod.
-
ballington
addikt
válasz MinionFlasH #30663 üzenetére
(#30662) csapee: úgy értettem a kérdést, hogy mi befolyásolja
Akkor azért olyan alacsony nekem... Bár foglalót még csak lövök, ha mód van rá, de foglalni nem igazán szoktam. Lehet visszakapcsolom a védekezős-támadós játékmódot.
[ Szerkesztve ]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
gardzser
csendes tag
Csak a küldik miatt kezdtem artyzni. Nem is igazán tudok, de amikor az RNG velünk van minden összejön.
Sajnos nem tudom hogy hogy lehet linket berakni.
Remélem így is jó lesz.http://wotreplays.com/site/2005968#self
Engedelmeddel segítek .:AMX13F3
[ Módosította: jozefgucci1 ]
-
Gyuri27
félisten
Valaki árulja el miért jó a lightoknak saját nehéz tankjainak neki menni a kezdő körül.
Mert nekem is van amx12-m és ha valami nagy okosság ez én is neki megyek a csapattársaknak.Amd - Radeon - Ryzen
-
h1mpi
félisten
Cromwell B szerintetek még lesz valaha kapható?
-
-
rlazol
veterán
a mai wattafuck rovatba:
a lelkem ebben a bokorban bújt el, miközben az ellenfél spotterei céllövöldét csináltak a bázisunkból. Aztán amikor a T37 kényelmesen lemészárolta az artykat (mert már senki nem volt az útjában) előjött és vitézül meghalt ő is.
Én 2k fölött sebeztem, többet mint a csapat 2+3 összesen...és a mai megint nem ász kategóriába....
tudom, a sebzés kevés, de a fenébe, 1150 XP-re a legtöbb tank beadja... Pár hete vkinek 1130-ra is megadta ue a tank.[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jr1994
addikt
válasz rlazol #30677 üzenetére
Aslain player paneljében is ott vannak a jármű szintek így külön kiíratni felesleges. Persze ha direkt hagyod bekapcsolva akkor nem szóltam, de a legtöbben azért nem szedik le mert nem tudják hogy kell. Én csak verzióváltáskor kapcsolom be a bővített minitérkép funkciókkal együtt, amíg nincsenek friss modok.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
sebijani1982
senior tag
válasz rlazol #30679 üzenetére
Arra gondolt, hogy az Aslain féle tank nevek alapból a Tier-rel kezdődnek. Viszont fehérrel a tanknevek közepén a WG féle Tier jelölés is látszik. Ezt ajánlotta kivenni.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
jr1994
addikt
válasz sebijani1982 #30680 üzenetére
Igen.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Djuree
félisten
mi ez a cromwell b? láttam ilyet párat, de nem tudtam mi ez? vmi limitált ideig kapható csoda volt a prem shopban? bár úgyse vettem vna, lassan itt a 4. t8 premem, azok mellé minek?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz szbalogh #30685 üzenetére
hát az a szar...tudod te.
Veatta: az nem probléma. nem ésszerűségből veszek meg vmit, hanem mert kell, mert tetszik. ha ésszerű lennék nem lenne bnőm.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Djuree
félisten
válasz szbalogh #30694 üzenetére
nekem amelyik tank tetszik azzal jól is megy a játék, ami meg nem tetszik, lehet akármilyen jó, nem megy vele. nálam ez már csak így megy...máshogy állok hozzá vhogy és a játék is máshogy megy olyankor...
-
zolika15
tag
Érdemes volt játszani ma is, akár mit csinálhat az ember ilyen szép napokon....
[ Szerkesztve ]
Zoli
-
MinionFlasH
senior tag
Farmolom(tam) az XP-t 7/1-del.....
-
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #30699 üzenetére
Nekem a WR-el már napok óta nincs gondom, folyamatosan 60%+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest