Hirdetés

Aktív témák

  • Murder3

    addikt

    válasz vhw #9263 üzenetére

    olyan h e-50 ausf M olyan nem volt ezt csak a wg találta ki.
    speciel meg ne jöjjenek olyan realitásokkal egy olyan tankal kapcsoaltba ami nem is létezett, hogy ez lett volna mondjuk a hátsóváltós változat..és a váltós baromság megint csak a nerfelés miatt került hátra.
    ergó az E-50 csak papíron létezett msot h egy papíron létező tervből egy fejlettebb változatnak miért kéne teljesen ugyan úgy kinézni ne papoljon senki.
    Eleve nem létezett vagyis semmi akadálya h máshogy nézzen ki az e-50-től.

    E nevesítés csak a kódja vagy sorszáma nem is tudom hogy hívják, de a sorozatban gyártott tankoknak van rendes neve a prototípusoknak meg az itt megrekedtek a vk-k, meg az e akármicsodák.

    ehhez nem feltétlen kell sok logika, ha eljut gyártásig h másnak hívták volna.
    mint az összes többi tankot ami eljutott.

    Szóval változtassanak rajta, rajzolják át... máskor meg az a baj, hogy sose létezett fantázia tankokat húznak elő a kalapból, amik még papíron sem léteztek.
    ez eggyáltalán nem baj, speciel engem nem érdekel létezett-e vagy csak egy modellező agymenése vagy csak propaganda..tessék megnézni Maus sem több ócska használhatatlan propagandától speciel az megépült és már ott a helye a játékba de mondjuk egy pzX,IX-nek meg nem mert az csak egy propaganda célú rajz?
    Na azért nézzük már meg hol állunk.
    Ott van E-90 meg E-100 krokodil meg az ilyenek, modellező kreálta őket?ok lexarom rakják be ezen en múljon, de speciel az senkit nem zavar, h soha nem létező papír tankok vannak a játékba amiről egy nyamvadt teszt nincs h na ez eggyáltalán használható lett volna bármire is vagy egy csomó annó megépült de semmire nem jó tank na azoknak aztán marhára több helye van a játékba,
    meg eleve mit csinálnak?jobb fegyvert kap mint valójában vagyis lényegébe ugyan úgy egy nemlétező tankmodifikáció kerül be a játékba..

Aktív témák