- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Defeat
Battle: Sand River 18 January 2013 10:39:25
Vehicle: T-54
Experience received: 881
Credits received: 59,446
Battle Achievements: Top GunXD 7000 damage done.
9 enemyt sebeztem. 6ot megoltem XD
Megis buko -
Lacuss20
senior tag
Sziasztok, ha a Marder II-re ráteszem a 7,5cm-es PAK2-őt akkor magasabb szintűekhez fog besorolni?!
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
fradi81
veterán
válasz nagysandor88 #34579 üzenetére
Nem írtam de olyanra gondoltam amiben van jófajta vga, ezek szerint nem sokan játszanak fél millás notival errefele
moto g72, Ninebot d28e
-
Plasticbomb
addikt
s51en lassan 100asak lesznek a legények. jelenleg a parancsnokon van egy 56 %os mentor, egy másik tankból, és az egyik loaderen egy 90%os javítás. A legénység egy része más tankokból kerültek ebbe az artyba.
Kérdés. milyen skilleket adjak nekik? A két gunneren különbözőek legyenek, és a két loaderen is?ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Djuree
félisten
válasz Plasticbomb #34611 üzenetére
artyba álcázás kell a legényeknek elsősorban
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
trust007
tag
Vki tudja esetleg melyik az mod amelyik a csata végén statisztikánál a megmaradt életerő kijelzése helyett kiosztott sebzést írja (azt hiszem az első oszlop, 8.2-nél komplett modpackot tettem fel és ez nem tudom melyik). Feltettem a statistic modot de az csak a saját statot bővíti ki( átlagsebzés, átlag xp, kill/battle).
ahogy #34591 Timyyy hsz-ben néz ki.
[ Szerkesztve ]
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
KaLeun
senior tag
Ha már az artyknál tartunk... Ugye a Bat. Chat. 155-ön lett egy üres hely a venti elvételével, mit tegyek fel harmadiknak az álcaháló és az EGLD mellé?
Cila
-
Pete55555
addikt
válasz Napfénysüti #34592 üzenetére
Egy ellenséges Löwe ma beírta, hogy a light tankok pont jók akkor, ha pisilned kell, és ugye ilyenkor rossz heavyvel menni.
Kifejtettem neki, hogy aki light tankkal a csata elején meghal, az idióta, mert ugye az lenne a lényege, hogy sokáig éljen, scoutoljon, meg supportoljon. (pont AMX13-75-el voltam) Aztán még a Tiger2 is mondta, hogy ez hülyeség amit mondok -.-[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Dr_Syrex
senior tag
Ha valakinek van egy kis fölöf ideje, nézzen bele az éppen aktuális összecsapásba:
http://worldoftanks.eu/en/iem-streaming
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Skyhunter
őstag
Van vmi mod arra, ami kiiírja csata közben, hogy hány sec még pl a lánctalp felrakása, javítása?
-
slayer006
addikt
Ha valakinek bejön ez a KV-5 mod.
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
bokerhun
csendes tag
Valaki segítsen.
A frissítés óta laptopon nem megy, viszont az asztali gépen rendesen működik. -
nagysandor88
tag
válasz fradi81 #34608 üzenetére
Hát azért a GT555 nem rossz notis viszonylatban, de gondolom egy Radeon 7800-7900 vagy egy GT660m-től felfele azért már azért nem lesznek rossz eredmények, de mivel a játék inkább proci igényes így egy magasabb órajelű ivybridge biztos sokat nyomhat a latba.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
Kingfisher1
tag
Úgy döntöttem hosszú kihagyás után, hogy egy darabig nem játszom, inkább magamat fejleszteném.
Közületek van valakinek youtube csatornája, replay, tanácsok, stb?
Szívesen nézegetnék a ti csatáitokból.
KösziMivel már párszor írtam ide, bemutatkozom. November óta kezdtem a játékot. Teljes technikai tudás nélkül.
Sajnos az angol könnyű tankokkal kezdtem, amivel jelentősen alul maradok az átlagtól.
Kb 2000 csatán vagyok túl.
Játékos nevem: Tunnock -
gzbotii
nagyúr
Nerfeltek a Matildat? 2 lovesbol kiszedtek ma egy csataban
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Tomi0703
addikt
Na kirakták a hétvégi eventet.
Vissza kellene vennem a PzIV-et...(#34643) gzboti: Ezt nem értem. Saját tierben talán normális, hogy pattognak rólad de ott sem mindig. Ha meg már T5 lőtt annak meg már mindegy mert bárhol átlő, szóval...
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz marked one94 #34640 üzenetére
Talan annyi, hogy eddig eleg sok mecset nyomtam vele es tudom, mennyire birja a loveseket. Ahoz kepest, most gyengebb. Szerintem.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nyunyu
félisten
válasz Tomi0703 #34642 üzenetére
Na kirakták a hétvégi eventet.
- 2x legenyseg XP
- steel wall: +7k credit
- felaron PzIV, KV1-S, Stug, SU-76
- +70% credit PzIV, KV1-S, Stug, SU-76
- alcazo festesekre 25% kedvezmenyHmm, reg mentem Stuggal, meg fel kene huzni a T18 legenyseget 100%-ra, mert baromira nem latok vele semmit.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
scyllarus
veterán
-
Tomi0703
addikt
KV-1S-el ahogy nézem mindig teli van. Hát igen, akik múlt héten (?) bevásároltak prém ammoból, most visszakereshetik az árát és idegesíthetik a jónépet.
Egy T-150-esnek én is örülnék + még egy M6... Ez a két tank nem is emlékszem mikor szerepelt valamiben.Vagy most kéne megvennem a KV-1S-t... azért 400k kredit azért az már valami. PzIV-et is vissza kéne, de kevés a helyem...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ez a dao pay fizetés milyen (a telefonos része)?
mennyi idő alatt van az accounton az arany?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.