- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
HungAryan
tag
válasz diegho #35700 üzenetére
Értem, akkor csak annyit, hogy szerintem az sem érdekel senkit, amikor a VK2801-es eredményeket másolod be, majd kijelented, hogy replay az felejtős, mert csak...
Erre van kitalálva az off topic.
Részemről azt hiszem folytatom a hozzászólásaid ignorálását...
WT account: Cpt_Hungarian
-
atti_2010
nagyúr
A legnagyobb gond ezekben a random meccsekben az hogy alapvetően 10% ha felfogja hogy ha segít egy másik társán azzal magának is segít, a többi lapul egy bokorban vagy egy domb mögött és így keveset lehet csinálni még a jó játékosoknak is.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Micsurin
nagyúr
válasz atti_2010 #35703 üzenetére
Ezzel egyet értek most nem tudom a pálya nevét de van az a nyilt szemtől szembeni , rét szerűség aminek a közepén 1 plac van és oldalról szoktak kerülni kb tegnap is 3 (velem együtt) döntötűnk úgy , hogy most nem lődözzünk vaktában hanem át (ha más nem felderítünk)megyünk 2-nek sikerült...nagyjából 4-5 öt tankot kílőtünk a többiek meg még mindig a barikádok mögött lapúltak.....ha valaki mondja , hogy , hogyan kel replayt vissza nézni szívesen adók , érdekes csata volt...
Van még valamilyen prohardver csatorna a gameban?
Ha igen mi a neve?[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
Megvettem a T28 Protot. De még full stock. Milyen sorrendben érdemes fejleszteni?
Mondjuk csak akkor ha még rá tudom magam venni hogy játsszak ezzel a játékkal mert ma is csak felb*szta az agyvizem.Més que un club!
-
diegho
nagyúr
válasz HungAryan #35702 üzenetére
Mintha ezt már egyszer beírtad volna ide, de úgy látszik ennyit ér a szavad...
Leírtam egy tényt: prémium tankban kevesebbért is több xp-t kapsz, mint másik tankokban, nem értem mi bántott meg benne ennyire, hiszen ez sajnos tény, mint az is, hogy az összes contest-et prémium tankok nyerik.
Azt pedig szintén nem te döntöd el, hogy mit másolok be ide, azt meg pláne nem, hogy kinek küldök replay-t, mert bizony azokat a vk-s eredményeket is látták ám páran nem mellesleg kedves barátod sem mellékelt replay-t, szóval akkor rá se kíváncsi senki és húzzon az ilyenekkel az off-ba?
-
Micsurin
nagyúr
válasz atti_2010 #35708 üzenetére
Igen , igen de általában csak lődőzünk egymásra a palánkok mögül ( amíg valamelyik fél kevesebben nem lesz)most pár gyerekkel (3-al) kicsit fel pörgetük az eseményeket Jó volt nézni az első 2-3 tank nem tudod hova kapkodni
De ez a prohardver csatorna még él?
És használja valaki?
És ez a klános cókmók , hogy is van?[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
atti_2010
nagyúr
Most jövök egy új "csatából" T32 az első percben 6 tankot kilőttek tőlünk,hiába haltam utolsók közt ez így baromság, mennek mint az ökrök előre.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
atti_2010
nagyúr
válasz SoulReaver #35712 üzenetére
Ott nincs értelme várni mert utána a dombról szétlőnek mint az állat, páran kell védjék a bal oldali partot és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Micsurin #35709 üzenetére
Az a probléma, hogy egyedül elindulni a dombra veszélyes, általában pedig nem követnek, még jelzésre, chaten való felszólításra se.. Onnantól pedig már lutri, hogy az enemy van annyira értelmes, hogy menjen a dombra, vagy ők is csak lapulnak, te meg tudsz spotolni orrba-szájba
Everybody lies.
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #35706 üzenetére
Az ágyú legyen a prioritás...
Sebesség úgy se lesz, mindig hátul leszel, tornyot nem kell, rádiót se nagyon, ha megvan a nagy döngölő, már szeretni fogod..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Patrick76496
őstag
Valakinek van kedve Type 59-el szakaszozni? Átlagban sebzek vele körönként 1488-at, de egyedül nem bírom lehozni a kört. Aki szeretne, írjon rám a játékon belül.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
addikt
Kivel szakaszoztam ma délután?
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz Napfénysüti #35719 üzenetére
Azt hiszem 0,30 a legpontosabb ágyú, ilyen több tanknak is van.
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #35719 üzenetére
Én még a gold ammo előtt toltam vele, nagyon sokan pattantak közelről is, és onnan nem volt kegyelem...
Imádtam vele tolni..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
_seth_
veterán
Amcsi T34-esre mi az a három felszerelés amit érdemes felrakni? Jelenleg töltésgyorsító, távcső(amelyik csak állóhelyzetben használható) és álcaháló van rajta, melyiket érdemes lecserélni?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Enzolord
addikt
válasz _seth_ #35725 üzenetére
Álcahálót mindenképpen..
Tegyél rá ventit, meg a távcső helyett célzásgyorsítót...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
_seth_
veterán
válasz Enzolord #35726 üzenetére
Így néz ki most, valamiért honfitársaink mindig rámköszönnek
A venti többet érne mint a rajta lévő távcső?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Enzolord
addikt
válasz _seth_ #35727 üzenetére
Szééép..
Nekem a Typeon van zászló..
A távcső, meg az álca helyett célzásgyorsító +Venti..
Jobb lesz sokkal..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Chris0321
addikt
válasz _seth_ #35725 üzenetére
Nekem periszkóp távcső(kicsit vaksinak éreztem a tankot nélküle és a parancsnok felderítő perk-et kapott így elég jó) , töltésgyorsító és függőleges stabilizátor. Mivel elég sokat fogod használni úgy is ki fogod fejleszteni a legénységen az elit alakulatot és az kb. annyit ér mint a venti.
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #35730 üzenetére
Az a baj, hogy fejtágításra járok, egész héten..
Véget értek a gondtalan hétköznapok...
De hétvégén leszek..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Stigma.HC
senior tag
T28Protot én nagyon megszerettem, amennyire undorodtam a sebességétől és a kis ágyútól eleinte, annyira megszerettem fullosan ezt a masinát, igaz még így is ugyan olyan lassú. Annyi baj legyen, legalább az ágyú egész korrekt rajta
Legélvezetesebb meccsem még most is az5 typelikvidálása egymás után El Halluf pályán.
Szerintem a forgótornyos TD vonalat ezzel fogom befejezni és nem veszem meg a T30-at. Bele kéne kezdeni már a francia heavy ágba, de csak halogatom azt is.Hupsz csak 4 type, az ötödiket csak sebeztem kétszer
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
veterán
Kissé zavaró, hogy bedob egy ferdit az enemyhez egy t6-7 meccsbe, aztán onnantól el van döntve az egész, mert ugyebár a ferdit nem nagyon tudják szemből megsebezni, arty nincs, no meg fedezik a medek, ha esetleg vki meg akarná kerülni és hátulról megpróbálkozni a kilövésével..
Everybody lies.
-
_seth_
veterán
válasz vJokka #35735 üzenetére
Ez az E5, annyira nem szeretem de egynek elmegy. Mire lenne jó a közös legénység? A legjobb van a T34-esben.
Enzolord: a képen látható T34-es legénység mellé is kell még a venti?
Chris0321: nem most újult Már mentem vele kb 600 csatát amikor még nem volt prémium, azóta pedig ezret csak gondoltam vigyük tökéjre a tank tudását
-
Enzolord
addikt
válasz _seth_ #35737 üzenetére
Igen, sőt, még a Brothers in ARmsot se sajnálnám tőle..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Cseri0058
őstag
Melyik medium tank ágat ajánljátok?
Mivel most tigrissel nyomulok a németeket hanyagolom. A briteket elkezdtem de nem tetszenek. A franciákat elvből elfelejtem teljesen. Maradnak az amerikaiak, kínaiak vagy az oroszok.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Dobi 562
addikt
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Dobi 562 #35738 üzenetére
Nem akarok hülyeséget írni de nem ő az aki már a kezdetektől fogva gold lőszerrel tolja az egész játékot? Ismerős nagyon a neve de lehet keverem mással.
42 túlélt csata ugyan azzal a járművel? Az szép"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
virkir
veterán
válasz Dobi 562 #35738 üzenetére
Látom nem ismered.
Attól annyira parádés a statja, hogy admin volt a boldog békeidőkben amikor ezért a posztért még játék arannyal fizetett a WG.
A csatáinak felét a legendás VK3061/Konisch ágyúval és gold löszerrel nyomta akkor amikor az átlagjúzer csak csorgathatta a nyálát egy ilyen variációra. Akkor gyakorlatilag csatánként egyedül irtotta ki az ellenfeleket.
Akik már összefutottak vele más tankkal menve, annyit mondanak, hogy egyébként abszolút átlag játékos.
Ja amit láttam róla screenshot-ot nem VK-val mindig platoon-ba volt.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
addikt
válasz kanyipicske #35747 üzenetére
Nem is tudtam hogy ugyanaz a neved.
De amúgy megtörted a több napos nyerőágamat.Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
vJokka
aktív tag
válasz _seth_ #35737 üzenetére
Mind2 tankról kapják az XP-t, így gyorsabban fejlődnek, viszont cserélgetni kell őket, ami szerintem nem akkora macera.
Obj.704-es grind-om végéhez közeledik (még 6k XP):
Victory Siegfried Line
2013. január 23. 19:53:47
Vehicle Object 704
Experience received 3 350 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 57 231
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, RangerNem egy nagy durranás, de egész jó kis csata volt pár hibával.
Replay, ha valaki szörnyülködne egy jót[ Szerkesztve ]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest