- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karajev7
tag
Másnál se elérheto egyik szerver se?
Ma végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...
-
jozefgucci1
addikt
válasz xAttilax #85456 üzenetére
A Hellcat még mindig nagyon jó szerintem . A KV1s-t amúgy sem szerettem nagyon így eladtam . Viszont mostani nagy kedvencem a Cromwel .Tier6-7-ben ahová való nagyon jó köröket lehet vele menni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz olcsii #85446 üzenetére
Nem nerf. Rebalance. Nagy a különbség. Nem pontatlanabbak lesznek az ágyúk, hanem az eddigi pontosságukon belül egyenletesebben szórnak majd. Kevesebb lesz a YOLO lövés, de kevesebb lesz az is, ami el se találja az ellenfelet.
(#85448) lacibacsi: Nagyon is jó az a látótáv csökkentés. Egyrészt a TD bokorban kushad álcahálóval a fején, ami miatt a mozgó heavy-t még így is az veszi előbb észre, másrészt nem lesz akkora gond, hogy a 8-as TD-k közé dobott 5-ös furtinka hogy szpotoljon bármit is a 340m-es látótávjával, ha azok 400m+csigaszemmel ülnek a bozótban...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
SoulReaver
veterán
Na fel van peccselve, jöhetnek a modok
-
adamgreen
senior tag
válasz SoulReaver #85461 üzenetére
Folyamatosan rakják ki öket én már leszedtem ami kell nekem van lassan minden.
Figyeljétek ! -
adamgreen
senior tag
válasz SoulReaver #85463 üzenetére
Is meg nézem a facebook profilokat oda is dobálják ki szép lassan.
A lényeg hogy uj XVM már van .
[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
Mennek a szerverek Béláim !
-
FoBCRaistlin
őstag
Aloha commaders!
Csak egy apróságot szeretnék megkérdezni.
Miért csinálják sokan, hogy sniper módban céloznak, majd kb a lövés pillanatában visszaváltanak normál nézetbe? A sniper célzás evidens, de a visszaváltást nem értem.
adamgreen: ezt még meg is érteném abban az esetben, amikor már ellőtte magát. De amit én mondok, az a lövés előtt egy pillanattal. Nekem azért fura, mert pl egér gombon van a váltás, és tartok tőle bemozdulhatna az egér lövés előtt.
Illetve olyan helyzetekben is látom, amikor nem indokolt "körülnézni"
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
adamgreen
senior tag
válasz FoBCRaistlin #85470 üzenetére
Folyamatosan nézni hogy mi történik körülötte . Mivel snipermodban nem látni sokat
-
olcsii
aktív tag
mert véletlen vagy direkt hibás a játék és ha ezt teszed szinte tutira középre lősz.
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Vigneau
félisten
válasz SoulReaver #85461 üzenetére
Jómagam az Aslain pakkra álltam rá, és nem csalódtam benne. Pl. WOT infón az Istennek se kerül be a listába a szerveroldali célkereszt...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
Chris0321
addikt
-
Borisz76
veterán
Frissítést lejött, települt, kipróbáltam megy.
Feltettem az új XVM-et és a vitiris_Pmod_zoom32x_0.9.5-öt.
Sajnos ezután a pályabetöltésnél megállt.
Próbáltam 3x is.
Aztán kiléptem és töröltem a zoom mod-ot.
Most megint jó.Sajnos ez a mod nem üzemel ebben a formában.....várom a frissített verziót
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
SoulReaver
veterán
Jó eddig az "arty nerf", Jpanther, TigerP one shot XD
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz SoulReaver #85480 üzenetére
Neked nem kellene dolgozni ? Amúgy is inkább valami kilences tankot húz ki , mert így senki nem fog veled játszani
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #85482 üzenetére
Szabad nap van jó? Még 150k xp és lesz 9-es arty-m
-
szbalogh
addikt
válasz SoulReaver #85480 üzenetére
Na ha megint javultak az artyk akkor én is tolom újra
Nick: HE_Storm
-
fradi81
veterán
Contacts menü gondolom másnál sem megy.
moto g72, Ninebot d28e
-
Jolet
őstag
már megint elkúrták az xvm-et, hogy rohadjanak meg
persze megint nem megy semmi úgy ahogy az előző verzióban, se a playerpanels, se a régi hitlog
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
emre
veterán
Persze van aki lövés elött visszavált normàl nézetre, de én megnéztem egy saját replay-em amiben tudtam mikor váltok vissza és a replay-ben hamarabb külső nézetben voltam mint a valós idejű játékban. Ebből alakult ki különböző urban legendákkal az a téves nézet hogy ilyenkor pontosabb a lövet.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Dr_Syrex
senior tag
Én letöltöttem újra az egészet, a 10MB-os lokalizációs csomag frissítését mát majd fél órája nem bírja befejezni
AMX CDC-vel találkoztatok már? Szerintem a hétvégére már szép számban megjelennek majd a csatákbanRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
joergie
őstag
Tegnap összetarháltam egy platoont, hogy meglegyen végre az spg13 még a stug-nál. 20% összes dmg-ből ÉS TÚLÉLNI a platoon résztvevőinek.
3-ik csatánál top tier8 csata(s51-én, lor 155 50, és lor51) westfield, sok heavy, szóval a feltételek adottak. Nemrég lett meg a nagyágyú s51-re élvezem a hatásait, 3k dmg meglett, többieknek 1500-1500, szóval a másik kettőnek meglett a misson T28htc-re, viszont ez a barom 13-11nél lor51-el, amikor az ellennek van egy lowhp su122-44 és majdnem fullhp tiger1, ez a baromállat lenn kavirnyál a domb aljában levő falunál középen. Mondom ez mi a tököm b+ nyomorult vadbarom állat(2k wn8as játékos). Erre mondja hogy ez az ő stílusa, TDzik. 2k wn8!!! Érted. És én hoztam nekik a mission-t, eztán kiraktak a platoonból, mert továbbra is meg akartam csinálni a feladatomat(miután eldöntöttem hogy lenyelem, mert nem tudok mit csinálni).
Ehhez azért kell anger-management
2 csatával később 1k wn8as játékosokkal meglett a mission tier6ban.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
mefistofeles
addikt
válasz Borisz76 #85479 üzenetére
0.9.5 ös modok többsége szerintem nem fog menni, kár kinlódni vele.....
Itt egy 30x zoom egyszerű (10 lépésben zoomol) de működik.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
jozefgucci1
addikt
válasz joergie #85491 üzenetére
Szerintem elsődlegesen nem az számít , hogy mennyi a WN8 hanem , hogy milyen az illető emberileg . Legalábbis nálam ez így működik és szerintem nem vagyok egyedül , mert akikkel szoktam szakaszozni azok nálam sokkal jobb játékosok , mégis elvagyunk és azért tudom hozni közel azt a szintet mint ők .
-
Vigneau
félisten
válasz SoulReaver #85475 üzenetére
Még nincs, de ahogy Chris0321 is írta, délutánra csak meglesz. Türelemmel kivárjuk.
-
adamgreen
senior tag
Nagyon megvariálták az egészet szoval a 9.5 ös modok egyáltalán nem fognak müködni igy hát szépen várunk türelmesen aki meg nem tud várni az számolgasson hangyákat
-
h1mpi
félisten
válasz Vigneau #85494 üzenetére
Én már három napja nem játszottam, most kezdek feléledni a jó kis betegségből, ezt a kis időt már kibírom
Meglett a Stug misszió és vasárnap már meg is betegedtem. Feladta a szervezetem a sok WoT-ot(#85487) fradi81: Nekem is csak töltöget, de semmi, ez elég béta még....
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Vigneau
félisten
Régebben én is vadásztam a modokat külön-külön, de macerás volt mindent notepadban beállítani, ahogy szeretem. Így valóban jó alternatívaként nőtte ki magát egy a modgyűjtemény.
No, akkor jobbulást. Én még messze vagyok a STUG küldetés sikerétől, valahogy nem állnak úgy a csillagok, ahogy szeretném. De nem is bosszankodom miatta, amúgy sincs se arty, se LT a tarsolyomban. Nem nekem találták ki...
-
hitman77
senior tag
Sziasztok
8-biestből raktatok át legénységet másik tankba? Simán átrakható? A 8-bites tankok eltűntek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest