Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adamgreen

    senior tag

    ¤ Néhány páncélzathoz használt acél típus (különböző ridegségű acél) nincs használva a WoT-ban, csak zavarná a játékosokat.
    ¤ Storm szerint a WG így állítja be az egyes járművek páncélzatát: ha van hivatalos dokumentum, akkor az a szerinti vastagságot használják, ha nincs, akkor pedig maguk döntik el, hogy milyen vastag az adott páncél.
    ¤ Kérdés: ,,Az E 25 méretei nem valósághűek?" Válasz: ,,Azon források szerint csináltuk meg amikkel akkoriban rendelkeztünk." Az igazság az, hogy a játékban valóban kisebb, mint a valóságban lett volna. Storm elmondta, hogy ők mekkora méreteket adtak neki és össze lett hasonlítva a Panzer Tracts 20-1 adataival Hilary Doyle-tól. Ha a játékban is eszerint igazodnak az adatokhoz, akkor lehetséges, hogy kapni fog egy apró nerf-et a masina.
    > Játékon belüli szélessége Storm adatai alapján: 2.78 méter.
    > Valódi szélessége Doyle adatai szerint: 3.41 méter.
    > Játékon belüli magassága Storm szerint: 1.75 méter.
    > Valódi magassága Doyle alapján: 2.03 méter.
    > Játékon belüli alvázhossz Storm szerint: 4.5 méter.
    > Valódi alvázhossz Doyle szerint: 5.66 méter.
    ¤ Az, hogy a Chasseur de Chars (CDC) tier VIII-as prémium tankként kerül a játékba nem jelenti azt, hogy a WG talált egy közepes tank jelöltet a normál ágra tier VIII-ba.
    ¤ Storm elismeri, hogy a jelenlegi IS-3 (SD modell) front lemezeinek szögelései rosszak, ki lesz javítva a HD modellben. (Túl hegyes és magas az orra, ez a HD modellel visszaáll az eredetire ami egy kisebb nerf-et jelenthet. - a ford.)
    ¤ Storm szerint egyelőre nincsen pontosan megállapítva a WT E 100 el lesz-e távolítva, vagy sem.
    ¤ Az FV215b cseréje a Chieftain-re még mindig tervben van.
    ¤ A legénység teljes átképzésének ára valószínűleg véglegesen, 500 aranyba fog kerülni. Eredetileg 600 aranyra tervezték, mert: 1: átképezni egy másik tankra 200 arany; 2: skill / perk reset 200 arany; és a megváltozott szerep (pl.: parancsnokból lett töltő, rádiósból vezető stb.) szintén 200 arany.
    ¤ ScorpionLord ¤

    Ezek se tudják unalmukban mihez kezdjenek :D

Új hozzászólás Aktív témák