Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Bingisz #75517 üzenetére

    Ahogy írja, ha megcsinálod a másodlagos küldetést is, akkor két tokent ad és négy kell összesen, tehát elég a light és a med küldetés megcsinálni, de akkor kell a másodlagos is.

    A light tankkal, amikor volt a szeptemberi akció, akkor prokhorovkán már többször megvolt a 8e spot (talán az 5 kill is, de azt nem néztem soha), malinovkán is, talán 2x, úgyhogy ezt meg lehet csinálni egy jó könnyű tankkal, full kamos bulldog, t71, amx. A normál két zászlós prokhorovka csatában a bal oldali bokorba kell futni (de gyorsan, mert az ellen könnyen felspotol futás közben), onnan lehet nagyon sokat spotolni passzív módban, ha ritkul az ellen, akkor meg lefutni és a mélyedésben körözni.

    A med küldetés szerintem a tier9 nek lett kitalálva, 3e sebzés nem számít rendkívülinek azon szinten és mondhatni mindegyik tier9 med jó és amennyi TD van manapság, azt a 3 frag-et azért össze lehet hozni mondjuk kb 100 csatából biztosan. Nem kérdés, a lorraine-nek fekszik nagyon ez a küldetés, mint az egyetlen tier9 táras med, ha végképp nem jön össze, akkor visszaveszem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák