Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bullseye

    addikt

    De jó, noobvédelmi forradalom van! Talán ideje tisztázni, ki mit ért bizonyos fogalmakon. Szerintem pl.

    kezdő: 1-2k csata alatt, még szokja a játékot, csinál hülyeséget, bezavar, meglő, ilyesmi. Ha legalább egy sorry-t odadob, látható, hogy fejlődni szeretne
    XP forrás/n00b: 5-6k csata vagy feljebb, 500-800 WN6, de inkább kisebb. Próbálkozik de nem megy, valószínűleg nem zavarja, elvan így is: néha bejön egy kill, nyer a csapat, ilyenkor örül. Boldog ember.
    amatőr: 5-6k csata vagy feljebb, kb. 900-1200 WN6, figyel, igyekszik, néha összjátékra is hajlandó, nem vágja fel az ereit, ha kikap, vannak jobb és rosszabb napjai
    félprofi: 5-6k csata vagy feljebb, 1200+ WN6, figyel, igyekszik, néha összjátékra is hajlandó, néha bemorcol, ha kilövik, vagy rosszul áll a csapat, vannak jobb és rosszabb napjai
    pro: 1500+ WN6, profi, néha egyedül is képes eldönteni a csatát, segít, ha kell, és megköszöni a segítséget. Kicsit stresszes.
    sznob barom: 1500+ WN6, profi, néha egyedül is képes eldönteni a csatát, nagyon ritkán segít, ha bármi nem úgy alakul, ahogy szerinte helyes, már anyázik, vesztes csatánál megkeresi a csapattagokat az IP címük alapján, és tarkón lövi mind.
    barom: 1200+ WN6, viszonylag hasznos, de szeret a meccs elején xvm-re vagy lemmingekre hivatkozna elbújni a sarokban, és onnan anyázni.Gyakran bemorcol, ha kilövik, vagy rosszul áll a csapat. Néha falhoz vág valamit, attól egy időre elhallgatnak a hangok a fejében.
    baromállat: 600+ WN6, ő az isten, senki nem mondhat neki ellen, vagy lőhet rá büntetlenül. Mivel játszani többnyire még közepesen sem tud, a büntetés chatbeli anyázás, és jelentés.
    szobanövény: 10k csata felett, 500 WN6 alatt. Csata elején az első közepes fedezékhez siet (pl. arty mögé), és ott marad. Néha lő is. Nem igazán érti mi ez a játék, de szép, és néha érdekes dolgok történnek benne. Ilyenkor örül. Boldog ember

    Disc.: Nem, nem gondoltam 100% komolyan, "kis" túlzások vannak benne. Javaslom ezt finomítani és használni a jövőben a félreértések elkerülésére. :)

    'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

Új hozzászólás Aktív témák