Új hozzászólás Aktív témák

• KicsiPaszuj

tag

válasz jahrn #6383 üzenetére

a tervezői szerint ezek mind külön tankok, ezért van külön nevük. Amúgy a FHSW forrásod hiányos és pontatlan.

Ahogy kiderül a fogalmazásból, (a lyukat behegesztették) ezek utólagos átalakítások, és nem gyári verziók. A megmaradt KV-kat próbálták tuningolni. KVkból és KV1Sekből is készültek upgradelt darabok. És itt pontatlan a leírás, mivel a KV85 kurvára nem KV1s alvázat hanem KV1 alvázat használt.

Mellesleg sokkal több módosítást végrehajtottak az említettnél, többek között a rádiós aki eddig a géppuskát kezelte, most több helyett kapott, így előrébb ültették, és korszerűbb rádiót adtak alá. Továbbá a helyet lőszer elhelyezésre fordították. (mivel a 85ös kicsit többet igényelt, nem beszélve a 122esekről)

Továbbá a KV1s új felfüggesztést kapott, mivel a gyári nem bírta a 40km/hás tempót. A kv85 ezzel nem rendelkezett, mivel a KV1esből több volt legyártva, az utángyártás pedig befelyeződött.

A lényeg az, h KV1sen nem volt se 85ös, se 122es.

A KV85 egyik változata a KV122. Nem a KV1s-é.

A KV1s pedig nem változata a KV85nek vagy fordítva(mivel lényegi változtatások történtek. Egy tank akkor számít változatnak, ha a páncélvastagságon kívül az alváz érintetlen marad. Szóval a KV2 vagy a KV1s a KV1 változata. A kV85 nem.)

A KV100/122 a KV85 változatai. És nincs is külön széria nevük.(hivatalos)

A KV2 kivétel, hiszen az változat, de bír széria névvel.

Ezek történelmi kötöttségek, nem az én korlátoltságom és erőltetésem.

Ezért nem számít történelmileg hűnek a KV1s(a gépityus verzió) 122es ágyúval propernek.

Egyébként ha visszaolvasod én ezt már kurvára leírtam egyszer, h mi a KV85 és mi a KV122

Még a 8.6ról sincs megerősített log, de a 8.7 már szivárog? Őőőő... lol.

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

Új hozzászólás Aktív témák