Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz TESCO-Zsömle #63323 üzenetére

    A hatodik érzék sem csodaszer, de azért sokat segít az életben maradásban. Illetve ki lehet vele tapogatni, hogy biztonságos-e kijönni fedezékből és a többi.

    3mp csak néhány ágyúnak elég a kapáslövéshez, ha nem pont arra néz az ellenfél és tornyot vagy testet kell forgatni, akkor 3mp nem elég neki a ráforduláshoz és a teljes becélzáshoz én meg közben már mozgok is.

    Amúgy ez felvet egy érdekes kérdést. Sokszor látom, hogy a spotolt ellen kígyóvonalban igyekszik hátrálni, de én azt gondolom erről, hogy nem jó, mivel kicsi a kimozdulás az x tengelyen, ha a sniper nézetben vagyok, ezért könnyű becélozni. Szerintem sokkal hatásosabb egy irányba hátrálni inkább, nehezebb becélozni, mert ráadásul a mozgás miatt kicsit mögé kéne lőni.

    Sokszor meg mint a régi magyarok, hátrafelé niylazok és úgy állok be, aminek a kockázata a gyulladás de cserébe villámgyorsan meg tudok pattanni onnan.

    Érdekelne ki mit gondol erről, én ha tehetem valamelyik irányba egyenes vonalban hátrálok spot után, ha kígyózók, akkor általában kilőnek, ha egyenes vonalban, akkor szerintem kevesebbszer, de ez erősen szubjektív lehet.

Új hozzászólás Aktív témák