Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Diarmand #46728 üzenetére

    Természetesen az internet kapcsolat, mi más oka lenne? Az meg véletlen, hogy az utolsó frissítés óta vannak ilyenek rendszeresen. Korábban nagyon ritkán volt csak lag probléma, de akkor magas ping-el együtt. Most a ping még a szódával elmegy kategória lenne, de a szemafor bizony mutatja, hogy megszakadt valami, állandóan villog zöld/piros között.

    Megpróbáltam most újra, de egyszerűen játszhatatlan. A ping olyan 80-120 között szór, de ennek ellenére szakadozik az egész, teleportálnak a tankok, rángatózók, sz.r élvezhetetlen így a játék. Csak lassú tankokat és TD-ket próbálok, de nem tudok célra állni, annyira durván lagol. Ha lövök valahova, az ellenfél már nincs ott, mire lőttem, úgyhogy a szokásosnál is jobban kell figyelnem. Rángatóznak a tankok, mint a franc, finoman képtelenség mozgatni.

    Egyébként amikor úgymond játszható volt, akkor is iszonyúan idegesítő a rángatózás, ami mindig ott van. Totálisan rombolja a játékélményt ez a szaggatott mozgás és a véletlenszerű rángatózás, ami most már minden nap jelentkezik, hétvégén meg csak még rosszabb.

    Egyértelműen ehhez az utolsó frissítéshez köthető. Korábban csak nagyon ritkán volt ilyen és mindig magas ping-el együtt. Most meg?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák