- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz KisApám #31851 üzenetére
De mihez kell arany? Mert az AT-k nem mennek át azzal sem, a többihez meg szerintem elég 135 pen.
De lelke rajta az embernek, én megvoltam nélküle. Bár most eladom, mert meglett az M4 45 és mennek bele a legények, az ARL marad, mert jó érzés, hogy bármit át lehet vele ütni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Enzolord
addikt
válasz [HUN]Dani #31857 üzenetére
Az arl egy fertelem tank, főleg a madárházzal, de az M4 45 nekem igen kedves volt, majd jöttek a tárasak, és azok is.. Bár az 50 120 nem annyira a zéró lövegkitéríthetőség miatt, de a másik kettő nagyon jó volt..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Egy kérdés, tech jellegű, érdemes kikapcsolni a HT-t a prociban, ha WOTozik az ember, vagy ez nem okoz javulást, esetleg még ront a helyzeten?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Švejk
őstag
válasz Enzolord #31858 üzenetére
Kövezz meg, én a D2-től fogva minden francia tankot imádtam. Igen, a B1-et is, az acélkrumplit is
A BDR viszont merő szenvedés volt míg nem volt kifullozva...utána viszont olyan élményt adott, amit a bár a KV1 lehet hogy jobb, de sose tudott. Most az ARL-t nyúzom, annyira nem szeretem mint a krumplit, de jókat lehet vele is bohóckodni. -
Enzolord
addikt
Jééééézusssooom...
D2? A francia tankoktól tier 5 alatt agyvérzést kaptam, meg freexpfelhasználásikényszert...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
félisten
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Bingisz
addikt
válasz kisküzdő #31872 üzenetére
Egy SerB klasszikust idnéznék: "A véleményed nagyon fontos számunkra."
Na de kicsit uncsi már ez az egész, úgyhogy berakok néhány ON dolgot:
Elképzelhető, hogy lesz egy T29 rebalance, mert Chieftain lemérte a lövegpajzs vastagságot, és nem annyi, mint a játékban.
Valamint a jövőben át lesznek alakítva a felfüggesztések hitboxai ilyenre:
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #31874 üzenetére
És ez a Hitbox hogyan fog működni, akkor is sebződöm, ha alul lövik el a láncot, vagy akkor csak a lánc esik le, illetve fogy az élete?
-
nyunyu
félisten
válasz KisApám #31845 üzenetére
Ehhez a francia Tier V-ös BDR G1B-hez sokszor kell használnom azt a fránya GOLD lőszert, mint ahogy írtam, TIER VII-es tankok ellen nincs más lehetőség, sokat dobál oda.
135 penje van, ennel tobb T5-ben csak a furdokadnak (171), Stugnak (150), Churchill I-nek (145), SU-85-nek (144) van.
(Fel sem tunt, hogy ilyen eros a Vickers HV, csapnivalo gun depression miatt ruhelltem a Churchillt, de nagyon. Alig tud loni, ha valamerre emelkedik a lanctalpa.)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
forras2
őstag
Sziasztok
Type59-re, legénységnek milyen képzettségeket ajánlotok 5. képzettségnek?
Jelenleg így néz ki a legénység:
Parancsnok: BIA, 6. érzék, felderítő, mentor
Lövész: BIA, pillanatkép, halálos szem, álca
Vezető: BIA, off road vezetés, irányított ütközés, kuplungégető
Töltő: BIA, javítás, biztonságos elhelyezés, helyzetfelismerés -
HellGreg
őstag
Végre megvettem a várva-várt ISU-152-t. Valami elképzelhetetlenül rossz. Én képtelenségnek tartom, hogy ezzel nem hogy 60 ezret, de 44 ezer xp-t is össze lehetne szedni legalább a közepes ágyúra... Teljesen reménytelennek tűnik, mit csináljak? Nemhogy a saját szintemen, de még egyes 7-es tankokat se tudok megsebezni...és persze 9-esekhez is bepakol jócskán. Lánctalp se...
-
HellGreg
őstag
válasz HellGreg #31896 üzenetére
Visszaolvastam ezt a kis vitát, hát nem semmi pihent agyú emberek vannak a fődön, ha ilyen baromságok miatt képesek egymásnak ugrani. De legalább választ kaptam a kérdésre, közös xp-gyűjtés, igen, csak a türelmetlenség elkölti a közös xp-t sajna. Tény, hogy most visszasírom azt a több tízezer közös xp-t, amit 1-2 ezres tételekben hozzáköltöttem a fejlesztésekhez.
-
emre
veterán
válasz HellGreg #31897 üzenetére
Meg ezért is érdemes azokat a tankokat leduplázni amikkel megy a játék. A free xp-t már jó ideje én sem költöm másra. És az megfizethetetlen hogy pl az E50-el szinte fullosként tudtam játszani.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz HellGreg #31899 üzenetére
Az első győztes csatára dupla xp-t kapsz. De volt hogy valami akció miatt 5x-ös szorzók voltak. Ezekkel gyűlik leggyorsabban a free xp, ha pl napi 20 gépet le tudsz duplázni. Természetesen nem afk-ként hanem aktív játékkal. Most ráadásul napi 50k xp elérése után plusz egy nap prém jár.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest