Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Greentea #157710 üzenetére

    A pötyögtetős ágyú(k) a hektikus (inkább"szita", mint erős, pontosabban kiszámíthatatlan) torony miatt nem szerencsés, én egyből felcsaptam rá a nagy ágyút, minden más stock volt rajta. Alap lánc mellé azt hiszem kell a torziós rugó, ha fel is akarod szerelni, én így használtam, míg ki nem húztam a láncot. A kisebbik motorral is használható, szerintem abszolút vállalható, nagy motorral meg kifejezetten jól mozog. Clutch breaking jól jön, meg BiA. Amire érdemes ráfeküdni az a látótáv, nekem 510 méter jelenleg(két skill + BiA + puding)! Az ágyú (nagy) egy álom, nagyon jó átütés, gyors szűkülés, kis szórás - amivel fizetsz az a RoF. Ennek megfelelően mindig kell, hogy legyem valami fedezéked, lehetőleg domb, mert a toronyról még úgy-ahogy pattoghatnak, de a testet minden jött-ment belövi. Artyk szeretik, mert nagy és sajnos a teteje (motortér) puha. Gyulladni ritkán, arty találattól vagy analizálástól tud, egyébként nem gyakori. Töltő és rekesz érzékeny, kell a nagy javító meg a nagy elsősegély is, ellenben tűzoltó helyett megpróbálható a puding, nagyon sokat dob rajta! A viszonylag jó sebessége miatt lehet rammolni is vele, de azért csak ésszel, fejben tartva a tonnákat.
    Összességében egy másod vagy akár harmadvonalas, szpot-határról csipegető, támogató gép, ami imádja a dombokat. Külön említést érdekel a 210 átütésű HESH, ami puhább gépekkel szemben figyelmes célzással igen hatékony. (Ld. nem sokkal ezelőtti replayem Siegfried Line-ról, utolsó másodperces arty-kill!)
    Jelenleg gyakorlatilag ezzel a géppel vagyok a leghatékonyabb, 2400+ átlagot lőttem eddig közel 60% WR-rel, így mondhatni csata befolyásoló tényező tud lenni.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák