-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Jól értem hogy akik kaptak bér járgányt azok az idő lejárta után, kaptak utána % kupont is rá?
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Ha minden csatában csak egyszer lövők bele valakibe az még amolyan "semmis" vagy előbb utóbb lesz hatása?
[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
az derék, kaptam egy 15%-os kupont löwére úgy hogy ott van a garázsban...
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
WZ-111-et bekène cserèlnem.
Löwe esetleg T 54 mod1..
Ez a wz amúgyis használhatatlan
Sztem ez soha nem lesz buffolvaWoT:jimmbo
-
po1son
addikt
válasz AlexHerceg #149660 üzenetére
Jelenleg az is7 egy predátor, persze kell hozzá egy kis lexikális tudás is... A profi játékosok nem véletlen visznek minden meccsen 1-2 darabot belőle.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
zodo
nagyúr
Újabb 3,5 órás CDC etap után egész kezdem megszeretni.
Néha a lövege átmegy csillagvadászba de ha adja akkor egész szép eredményeket sikerült összeraknom.
Kevés sebzésből Oskin's Medal
Átlag sebzésben hozom vele az többi 8-om átlagát. 34 csata és nincs lámpám.Számolgattam.
Alap esetben 7450 gold az ára.
Ha valamikor egy Tier VIII akcióban - 15% -t venném akkor az ~ 7077,5 gold ára lenne kp-ban.Jelenlegi trade akcióban ami 31.-ig tart becserélném a T-34-85M -et amit ingyen kaptam a küldetés teljesítéséért és sosem használnám mert ott a Rudy ill. szinte minden Szovjet tank meg van már ami érdekelt akkor az - 1875 goldot érne.
Így 5575 goldért lenne meg a CDC-m.[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
Magánvélemény, de én azt mondom inkább a Revó... Mindkettő kb ugyanúgy tejel, de a 390-es alfával majdhogynem fele annyi lövésből megvan azonos sebzés. Másrészt a Revó stílusa egyszerűbb - keresel egy dombot, takarást, odavágsz négyszázat, majd visszatolatsz. A CDC egy másik állatfaj. Megvan mindkettő, én mindkettőt szeretem, de egyértelműen a Revo az, amelyik könnyebben játszható.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Jadro
veterán
válasz szbalogh #149717 üzenetére
Én is pont most kaptam. Legénységem mondjuk van, amit a Revo-ban is használok, de felszerelést azért nem veszek rá. Pár próbakört megér így. Nem nagy eresztés. Lassan szűkül nekem és baromi papír. Túl nagyot sem pukkant, viszont a mozgékonysága az fekszik nagyon. Erre kel vele alapozni. Idegből már nem lehet vele venni, reggeli pihent menetekre megfelel.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
zodo
nagyúr
válasz galervin93 #149716 üzenetére
Lenne lehetőségem kipróbálni mert RU-n azt kaptam bérbe de az egy alap fiók, se prém, se gold és fölös kredit sincs rajta.
Értem hogy a nagyobb alfa jobb lehet de sosem ijedtem meg ha szembe jött egy ilyen.
Lassúnak tartom és a magas felépítmény miatt nem tetszik így ránézésre de köszi a jellemzést!szbalogh
Szokásos, "nesze semmi .... "
1,2M kredit a felszerelés + 60k a 7 napos álca ami mondjuk még nekem is 2 napos játékkal megtérül de a legénység fájóbb pont.
Nálam se volt egyetlen hadra fogható Francia legény sem mivel egy tankom sincs az ágról.(#149720) Jadro
Az már igen!
[ Szerkesztve ]
-
Czmorek
aktív tag
Nekem még soha nem fagyott ki a wot, patch óta se a mai napig. Ma kétszer is...
Nem lesz jó ha egy ilyen instabil szarrá teszik... -
notika77
senior tag
válasz Czmorek #149722 üzenetére
Nekem a patch napján a windows is frissült a Fall Creators-ra és azóta minden nap fagyott a gép az első WoT indítás, teljes képernyőre váltásánál. Ilyenkor általában volt egy Firefox és egy videólejátszó is megnyitva illetve néha ment is a videó, de újraindítás után ezeket nem nyitottam meg és nem is volt gond. Tegnap feltettem a Radeon 17.10.1-es drivert és azóta még nem fagyott, pedig próbálgattam.
-
+váltó
tag
válasz h1mpi #149690 üzenetére
Hahó ! Te tényleg prémium tankra akarsz kiképezni legénységi tagot ? ? ?
Valaki mondja már el ,hogy a sima tank legénysége átképzés nélkül berakható a prémium tankba,
és a képzettsége is megmarad. Persze heviből - hevibe : médiumból - médiumba . Persze a nemzetnek
is stimmelnie kell. Így is komoly kihivások vannak ebben az egészben . Ne dolgozz magad ellen . . .Örök gyerek . . . X X X - nem azért mert DR - henem mert Proffesszionialista . . . nem tudom mit jelent , de HOFI szerint - az már valami . . .
-
Czmorek
aktív tag
A személyes küldetéseknél 4 Parancsal nem lehet kiváltani a 15-ös küldetést ha az előtte lévők nincsenek megcsinálva...
-
+váltó
tag
válasz po1son #149714 üzenetére
Érdekes ez a megállapitásod . . . Minden este megyünk előrenyomulásban tier10ben
A taktikusunk elöször kéri hevik közül a WZ 111 5A-t csak utánna az is7et . . .
lehet hogy nem jó a taktikusunk ? És azért nyerünk 85-90% ban ? ? ?Örök gyerek . . . X X X - nem azért mert DR - henem mert Proffesszionialista . . . nem tudom mit jelent , de HOFI szerint - az már valami . . .
-
zozyk
addikt
Még csak 10 óra és már lassan elfogy a Bot reportom.
Kár,hogy nem lehet goldért venni + report lehetőséget... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Gyuri27 #149732 üzenetére
Azoknak hordok egy HE-t általában...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
adamgreen
senior tag
És most akkor soha többet nem lesz barát listánk ?
-
Czmorek
aktív tag
válasz SoulReaver #149735 üzenetére
-
Czmorek
aktív tag
válasz SoulReaver #149740 üzenetére
Ez van. Én mindig a városba megyek itt, mert a másik oldalt nem ismerem, és instant halál.
Nem beszariságból, meg voltatok ott elegen, csak hát elvérzett mindenki.
Mikor kijöttem a városból már mentem volna oda, de meg is haltál 10mp múlva kb.
Neked amúgy is jobb a stat-od. Ne várj el a gyengébbektől csata lehozást, vagy jobb gondolkozásmódot. Azért annyi, mert bénább vagyok, de nem beszari.
-
-
zodo
nagyúr
Nem olyan rossz ez a CDC.
Kreditet és free xp-t ne nézettek +50-50% -os tartalékot aktiváltam.Annyit megér nekem hogy nem porosodik a T-34-85M 0km-en a garázsban.
Ha más nem bele lövök mindenkibe aki arra jár vagy épp újabb rekord kísérlet a minél kevesebb sebzésből Oskin's medál megszerzése címre.
Nyilván papír, nem érdemes nyomulni ha csak nincsenek mögötted többen is de néha úgy érzem a gyorsasága miatt időben tudok segíteni egy megakadt pofozkodás rendeződésén.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...