Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Zolee11 #133184 üzenetére

    Elcan: A liberte-n akkora weak pont van szemből, h szégyen nem eltalálni, a Defender trükkösebb, még a gold se feltélen viszi át, de továbbra is az az alapszabály, h nem a low tier med feladata a top tier heavy belövése szemből. Lassú, 2x körbefutom M10vel, mire elindul a tornya egyik v másik irányba.
    Mindkettő jó tank, de semmiképp se OP, pont a +2T szabály miatt, a lassúságuk és pontatlanságuk miatt +2Tben jóformán csak free frag. A top tier heavy meg mindig nehéz ügy, tiertől függetlenül. A T29 is nagy legény az 5-ösök-6-osok között, az IS3 is a 6-7esek társaságában.
    Bottom tierként a legtöbb top heavy OPnak tűnik akár prém akár nem.

    Zolee11 - húszszor lerágott csontot vettél elő újra, csak erre páran ugrunk. :U :K
    "ha rpg-vel támadsz gyalogosra, viszonkalapkabát. "
    Ez egy tankos játék, nem hiszem, h gyalogsági harcmodorról szóló játékokhoz kéne hasonlítani. Persze itt is lehetne fantasy vonalra teljesen eltolni, ahol minden járműn van beépített mozsár meg lézer meg gépágyú, de itt a fő vonzerőt épp a II vh-s tankok irénti nosztalgia jelenti.
    Itt szintek vannak, nem eresztenek össze mindenkit mindenkivel. Az egyes szinteken belül pedig ki vannak egyensúlyozva a tankok, mindegyiknek van előnye és hátránya, pesze ezekre ellátmánnyal, legénységgel, felszerelésekkel rá lehet gyúrni. De nincs olyan, h OP, max a saját szintjén. Az arty meg olyan, h ma nekem, holnap neked. Ma te anyázol miatta, holnap a te bőröd menti meg az arty és esetleg nem is tudsz róla. Rühellem őket, de a játék részei, meg kell tanulni élni velük.
    Panaszkodni, nyavajogni, sírni szabad, max letiltalak, ha rendszeres lesz, ahogy már vagy 2 tucat másik panaszkodót se látok. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák