Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    Látom sikerült felkorbácsolni az állóvizet. :DDD

    Konkrétan a BF1-el nem játszottam, de korábbi sorozatokkal igen. Sosem semmilyen más játékban nem éreztem annyira hátránynak, az hogy nekem nincs távcsövem, vagy ilyen olyan markolat, tus, akármi. Nem kell távolsági harcba belemenni, épületek között, közelről, nagyjából egyforma eséllyel állsz szembe a full-extrás játékossal, van esélyed. Itt, odajön, felpasszíroz a falra, és jól... De ez van, +2 tier, nincs mese. :)
    Az olyan apróságokról már nem beszélve, hogy 1-2 lövéssel is ki tudnak szedni messziről, pl. artyk, más játékokban normális szerveren, ha rpg-vel támadsz gyalogosra, viszonkalapkabát. Itt meg simán kikapnak, 750HP-t úgy, hogy közben 50-el vágtázok a VK30-al. Oké, ez van, ez ilyen. De attól még hadd panaszkodjak egy kicsit.

    Sok igazság van, és jó "gazdasági" érzék, a miérteket illetően, ez tény, ezzel nem lehet vitába szállni, ezért is csak az MM-re szorítkoztam. Ettől függetlenül, még játszok, és mint írtam tényleg egyre jobban élvezem, már látom előre mikor kapunk ki, nem idegeskedek, csak amikor mondjuk egész nap 2-3 óra alatt csak a szívás megy, na az már azért frusztráló, akkor néztem volna meg 1-2 filmet, vagy mentünk volna el sétálni, sörözni, több értelme lett volna. Az ember szórakozni akar, nem pedig szívni, persze lehet, hogy pont azért lesz még élvezetesebb ha épp nyerni tud, és még hozzá jól is teljesít.

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák