- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
Én akit követek és nézek, a teljesség igénye nélkül:
Circon
SirFoch,
QB
Scheff
újabban Dakillzor, skill4tuEzek közül szvsz Foch az, aki a legkevesebb prém lőszert viszi.
DaneillaMan mellesleg tehetséges tölteném rá a HEAT-et De Ő is inkább beszél, mint játszik, ahogy most nézem.
[ Szerkesztve ]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Fel
addikt
-
Viktoár
addikt
Lassan elérem a Churchill VII-et,néztem róla videót ami nem éppen mai.Ott azt mondja a srác hogy szemből lőhető a sárvédő ami láncol és egyben sebez is.Ez még most is így van vagy változott?
Elég nagy cumi hogy ott sebezhető szegény tank.
Üdv:Viktor
-
gunga2004
csendes tag
Nekem nem indul el a tesztszerver, azt írja hogy nem aktív a szerver.
Ez csak nekem nem megy?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Artyzgatok
Fully electric lifestyle!
-
4580693
senior tag
Nem gondoltam volna, hogy a T-34-85 ennyire op tank!
Freeből átugrottam néhány tiert. Beleraktam 75%-os legényeket, ennek ellenére tök jól lehet darálni vele.[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Most mi ez a gold mizéria?Pár napja nem néztem a topikot és azt olvasom az elmúlt hozzászólásokban hogy lőjjünk golddal mindenre.
Üdv:Viktor
-
Gyuri27
félisten
válasz 4580693 #129166 üzenetére
Ezért kell prém ötöst venni. Annál minden ingyen van kb.
On is legyek. Eljött a light 2 utolsó küldi. Spot. Hát kiváncsi leszek mikor ad egy olyan mapra egy olyan teamet ami össze is lövi. Stugnál ezt hagytam utoljára és bele őszültem.
Nézegetem ezt a wz-132-t. Ennek a tanknak nincs értelme. 60k xp-ért kifejleszted a nagy tornyot és az ágyút.
A torony remek 55-s armorral rendelkezik. Az alap 48-l szemben. 10 m-l hosszabb a látótáv. Kész főnyeremény. A nagy ágyú meg milliméterekkel nagyobb átütéssel operál. Oké pontosabb me gyorsabban szükül. Nagy motornak papíron szintén semmi haszna.
Szóval aki használja ezt a tankot mondjon már 1-2 okos dolgot. Főleg mert nem akarok 70k xp-t kidobni az ablakon.Viktoár: egy kis epe. Valami rossz videót néztünk és megártott.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
galervin93
őstag
Hát ma sem lehet normálisan játszani, borzalmas csapatok vannak... No meg ammo-napom volt rengeteget kaptam, pedig ennyi nem szokott lenni, de ma beütött az rng.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
BÁ Nutrition
addikt
neztem a Scheff streamet a sandboxrol, ez valami botrany fos lesz ha bevezetik
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jr1994
addikt
válasz Gyuri27 #129168 üzenetére
Kidobott xp? A nagy toronnyal a 85mm-es ágyú is gyorsabban tölt, a jobb féle 100mm-est pedig nem is tudod anélkül felrakni (én azt használom a 132-n). A fejlesztett motornak meg sokkal több a hp-ja, szóval elvileg ritkábban lövik el. Így már azért nem olyan mindegy.
(#129174) SoulReaver: ma délután 17-ből 12-t nyertem
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
rlazol
veterán
Kicseréltem a routert, mert egyéb bajaim is voltak, most simán beenged a játék...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
bozont
veterán
Üdv
Ezt a kromatikus aberrációt (lencse imitáció?) a széleken melyik beállítással lehet kikapcsolni? Eléggé zavaró számomra. -
galervin93
őstag
válasz bozont #129177 üzenetére
Én sem értem miért van ilyesmi benne, talán a kémlelőt, vagy a parancsnok távcsövét hivatott imitálni, vagy nem is tudom... Szerintem az optika effektusnál próbáld meg, ez sniper-nézetben pici "csőlátást" okoz, ezt lehet ki/be kapcsolgatni. De nekem úgy rémlik, "nagylátószögben" is húzza a széleket, nem csak kromatikus, de szférikus aberrációt is imitálva, szóval lehet hogy nem kikapcsolható a fícsör.
Szerk.: az elmosódas effekt biztosan nem az, az a kameramozgatás közbeni elmosódásért felel.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
4580693
senior tag
válasz galervin93 #129180 üzenetére
Nem is értem, hogy tudnak ilyen silány minőségű lencséket beépíteni a tankba, amikor a hadiiparba a legjobb optikákat alkalmazzák. Pl. az orosz LZOS gyárban csak hadiipari és űrkutatási optikákat gyártanak (a t62a optikái onnan kerültek ki.)
Aztán később polgári célokra is gyártottak pl. amatőr csillagászati távcsöveket (TMB), majd Putyin az ukrajnai háborús helyzet miatt az összes polgári célú feljlesztést, gyártást leállítatott.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz SoulReaver #129174 üzenetére
nekem is massziv drop van pedig szinte csak tier 4ben jatszottam es kb minden csataban 1000hp felett lottem.. full lol az egesz
csatlakozz szakaszba es vesszunk egyutt
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
h1mpi
félisten
válasz BÁ Nutrition #129182 üzenetére
Amúgy azt kellene tényleg akkor azért nagyobb az esély
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Betettem az SPG küldit, hogy lőjj telibe egy 30km/h-val közlekedő tankot, mondom majd valami lightot telibeverek, első meccs első tankja egy E75 ami full gázzal jön le a lejtőn, click -560 és küldi kész
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz h1mpi #129183 üzenetére
unalmamban elkezdtem lodozni osszevissza erre beadott ra egy ace-t lol [link]
raadasul mt-15 kuldit kijavitotta kitüntetésesre
a light15ben segithetne valaki mert "ezek" a botok nem hajlandóak nekem 4000et osszeloni spotra[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
válasz BÁ Nutrition #129187 üzenetére
Hát akkor nincs mese, lődd össze magadnak... :-) 2000-3000 sebzés minden nyolcas lightban benne van, mellé egy-két ezer szpot... T8-ban ez a 4000 kb. minden ötödik csatában megvan, de lehet sokat mondok. Lényeg hogy magas tierben könnyebb.
-
zodo
nagyúr
válasz Gyuri27 #129186 üzenetére
de még mennyire.
Nulla arty jármű/kör mellett, szívből utálom ezt a járműosztályt.
Vicc hogy épp csak villantam és 2 mp-en belül mindhárom megtalál persze én vagyok a noob mert rossz helyen álltam és első találat után nem nyomtam el a javítót hogy arrébb tudjam vonszolni magam.
Na de mindenki mást lőhettek volna ezer éve de pont én kellettem nekik. -
galervin93
őstag
3+2=5 másodperc, és tényleg nem szerencsés helyen álltál, bár ez legtöbbször nem is kivitelezhető. Szakaszban voltak (legalábbis a BC-k), egyszerűen kifókuszáltak, tudták hogy lesz ott ellenfél.
Arty ellen már az is sokat véd, ha 10-20 méterrel arrébb bukkansz fel mindig, nem csak előre-hátra mozogsz a géppel. Ha oldalirányba lekövet szétesik a célkeresztje, az megint pár másodperc nyereség neked. Persze az rng ellen nem lehet védekezni, de az apró trükköket be kell vetni.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
zodo
nagyúr
válasz galervin93 #129191 üzenetére
Lényegében nem szokott zavarni csak az ilyen esetek mikor a semmiből kapnak szét, mert elvileg nem erről kellene szóljon a csatám hogy bujkáljak az artyk elől akik elvileg nem is láthatnának mivel valóságban sem láttak hisz csak területszórásra lettek kihegyezve és nem célba találásra ha csak nem fix a pont.
Remélem mielőbb kezdenek velük valamit, az se baj ha kiveszik őket. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz bozont #129177 üzenetére
Utófeldolgozást (postprocessing) max kettesre allitsd. Nekem is zavaró, amugy is hanyingerem van a jatekosoktol es meg ez is.
h1mpi: "artyk", azert most előkeresném melyikről mit irtal. Nem op az csak azt is tudni kell hasznalni és 1-2 jó van köztük.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Ne véletlen, hogy az összes jobb streamer is utálja az artykat, mindegyik OP-nak tartja őket, és legszívesebben kivennék a játékból, vagy erősen nerfelnék azokat (pl Orzanel, skill4u, SirFoch).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tucsok.
senior tag
IS-7-et megéri megvenni? Véleményeket várok..
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
h1mpi
félisten
válasz wwenigma #129195 üzenetére
Vannak szarok de a többség op. A francia 8-as tuti. Iszonyat pontos, gyorsan szükül, gyors a lövedék sebessége, 27 sec a reload time, ja és 60-al megy
Meg rá kell érezni ha csak néha játszol artysat akkor nem megy, ha mindig akkor ráérzel mikor kell lőni, hogy ne mozogjon el a vad
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest