- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
project640
csendes tag
bocsi, kicsit más, OFF
Szóval hétvégén egy kicsit nyomtam az Irian-al (nekem erről mindig Irán jut eszembe :-) )... szóval utánanéztem, hogy az Irian, valójában Sverdlov osztályú cirkáló, egy szovjet építésű, fejlesztésű hajó, amiből 1 db. lett átadva az Indonéz haditengerészetnek 1962-ben, és 10 évig ott is szolgált
érdekesség: hogy az 1 db. megmaradt Sverdlov osztályú cirkáló, mint múzeumhajó, ma is látogatható Vlagyivosztokban
egyébként tökre nézegetnék ilyen hajókat, de mindegyik rohadt messze van :-(
és, ha már itt tartunk kiváncsi vagyok, hogy híres hajókból ki, mit, hol látott/látogatott meg?
nekem volt szerencsém az Aurorához még Leningrádban :-) (ma Szentpétervár), Bremenhaven-ben megnéztem egy XXI-es osztályú tengeralattjárót, az U-2540-est --- ill. Hamburgban egy szovjet dízel-elektromos, Tango osztályú tengeralattjárót, a B-515-öst megnéznem ... egyiptomi kirándulásom idején pedig sikerült lencsevégre kapni 1-2 OSA osztályú rakétás gyorsnaszádot :-)
, bocsi az OFF-ért, de talán nem annyira OFF :-) -
félisten
válasz project640 #45251 üzenetére
Blyskát elég olcsón megnézheted, ha lősz egy olcsó repjegyet.
Belfastot szintén. Se Lengyelo, se UK nincs ma már "messze". Kérdés, mennyire érdekel valójában. -
project640
csendes tag
válasz FoxiestFox #45252 üzenetére
A belfast-ot már kinéztem magamnak, és egyébként teljesen igazad van, csak hát család mellett rohadt nehéz ezt összehozni :-( .... ilyenkor bánom, hogy fiatalon ezek még annyira nem érdekeltek, amikor még millió szabadidőm volt :-)
-
sh4d0w
félisten
HMS Belfast és tervben van a tengeralattjáró múzeum Portsmouth-ban.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
olivera88
veterán
Érdekesség: hogy az 1 db. megmaradt Sverdlov osztályú cirkáló, mint múzeumhajó, ma is látogatható Vlagyivosztokban.
Mikhail Kutuzov. Ő volt az első cancer hajók egyike a játékba.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
- = Zk = -
félisten
válasz olivera88 #45256 üzenetére
Mikhail Kutuzov. Ő volt az első cancer hajók egyike a játékba.
pontosan.... egyszerre jött be az Atago-val
évekig nerfelték.. szinte minden pecsnél valamit változtattak rajta... most sem rossz hajó, de tény, hogy már messze nem olyan OP mint anno volt... persze, tudom, tudni kell játszani vele.... régen a Zao is milyen nagy bbq hajó volt... hm.[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz project640 #45258 üzenetére
nekem az volt a furcsa, hogy mikor jött a füst rework, sokan eladták a Kutuzovot... "merthogy már nem úgy gyújt, mint régen", ez volt a fő indok... én baxtam rá IFHE-t és csókolom.... amit majd az IFHE rework fog megrakni
szóval elvagyok a napi 1-1,5 órás prémium csatáimmal.. sajnos mást nem merek kihozni..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LK
addikt
válasz - = Zk = - #45259 üzenetére
Annyi rework jön, amennyi kell, hogy ne legyen értelme jól játszani.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
válasz project640 #45261 üzenetére
Az valóban az, de miért nem néztél utána, mielőtt leresetelted a fél világot érte?
Ha könnyen játszható dakkadakka kell, ott a Smolensk.
Colbert = Smolensk +citadella -füst. -
project640
csendes tag
válasz FoxiestFox #45262 üzenetére
sokat filóztam rajta...., de, ahogy korábban írtam, sajna én emocionálisan is közelítek a hajókhoz ... a Colbert egy létező szép hajó volt, így meg kellett szerezni ... míg a 'blue printed', OP, orosz 'mese' hajókat ki nem állhatom ... egyszerűen felbasz az, hogy mivel oroszok vagyunk, akkor kreálljunk a játékunkba soha nem létező, de a világ leghíresebb hajóit hazavágó, OP szarokat
persze játszok orosz hajókkal én is (ritkán), meg persze volt bőven saját hajójuk is, ....csak egy valami maradt el: az pedig a legendás hírnév abból kifolyólag, hogy mondjuk keményen megszorongatták az ellenség 'tökét'
a wilhelm gustloff-hoz hasonló haditettekről inkább nem nyilatkozom -
redzsi
senior tag
válasz sh4d0w #45255 üzenetére
Garantáltan életre szóló élmény mindkettő! Porthsmouthnál meg ha mázlija van az embernek láthat éppen ki vagy behajózó rombolót, vagy épp az egyik új Queen Elizabeth hordozót, (amiről egy F-35 száll fel) Sőt ott van még a talán kevésbé ismert Chatham dry dock is HMS Ocelot tengóval (korábban rajta szolgáló idegenvezetővel), és az HMS Cavalier rombolóval.
Imerial War Museum előtt meg ki van állítva a HMS Ramilles, és HMS Resulution csatahajók egy-egy 381mm-es lövege.
Van látnivaló bőven. -
veterán
válasz project640 #45254 üzenetére
Belfast nekem is, Iowa LA-ben, meg ha sikerül, akkor a Missu
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
tbw
aktív tag
A történelmi hajókat én is mind megtartom a játékban.
De az tényleg vicc hogy Kremlin stb. nem is létezett mégis milyen op. mert a gém orosz.TBW
-
félisten
Ha az összes ilyen közül választhatnék, nem kérdéses, hogy az Intrepidre mennék el, de nem azért mert cv, hanem mert annyi menőséggel van megpakolva, hogy az már mesébe illő.
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #45269 üzenetére
Néztem képeket, tök jól néz ki.
Most hogy mondod, lehet itt a kövi prém cv.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
olivera88
veterán
válasz project640 #45263 üzenetére
Ezen kár mérgelödni. Ha más nemzet játéka lenne akkor meg annak nemzetek a nem létező hajóival lenne tele a játék.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz Nordic #45272 üzenetére
Sőt kifejeztetten valószínűtlen.
Normális dev ügyelne arra, hogy a bias árnyékát is igyekezzen elkerülni.Az oroszoknak viszont van ez a messze földön híres tekiktélyelvű, autokrata hozzáállása, és azt nyomnak le a playerbase torkán, amit nem szégyellnek, s mivel szégyenérzetük nincs, ez kb bármi lehet.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #45273 üzenetére
Hát szerencsére én már tojok rájuk. Kb másfél éve egy fityinget se fizettem nekik. Még most is az az 1 éves prém idő pörög amit 2k19 elején vettem, és meg mindig van vagy 140 napom belőle(fogalmam sincs mi lesz, ha egyszer lejár). Pl szeretnék egy ohio-t is, de nincs az az isten, hogy reseteljem az ágakat.
-
redzsi
senior tag
Szerencsére van egy s más a mérleg másik oldalán: IL2: Sturmovik, Lock on, DCS. Ezek is orosz játékok, bias nélkül. (ha nagyon kukacoskodni akarnék akkor írnám hogy a WG belarusz).
Bezzeg pl. az EA SW: Battlefront 2 lootboxai, az évről évre alig alig változó Fifa sorozat, vagy a Star Citizen az igazán követendő példa...
Értem én hogy kapja be a wg, de ennyire ne legyünk már szemellenzősek bakker. -
félisten
válasz redzsi #45275 üzenetére
Attól, hogy más is van fos, én pl nem tudom kevésbé fosnak látni a wowst.
Mind balancing, mind class design, mind mm terén sikerült meghozniuk szinte kizárólag a rossz döntéseket.
Ott tartunk, hogy randomot indítani már szinte csak divben a társaság miatt érdemes, mert a gamaplay kakakalap.
Marad a kláncsata, ami még működik valamelyest, de az orosz hajók azt is egydimenzióssá "varázsolták".
Kremlin+Stalingrad+Moskva+Smolensk MUST HAVE, és mellé lehet más.
Ez jelenleg 7 hajóból 4. Ha már a kompetitívben ilyen bias van, sajnos nem nagyon marad miről beszélni.Más.
Valaki felhozta a Kutuzovot hogy milyen tré most, elvittem már egy körre.4 perc 44-nél Witherer, a vége 142k-nál állt meg, de csak azért, mert vége volt a meccsnek.
Semmit nem csináltam, csak ültem a map közepén és nyomtam a gombot.
Kicsi Smolensk. -
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #45276 üzenetére
Igazából én csak arra reagáltam ami már korábban is felmerült itt: hogy kvázi azért fos a wows mert orosz (belarusz), és más lenne ha nyugati lenne. Csupán ellen példákat akartam felhozni.
A többiben nincs vita, akkor kezdett igazán borulni a balansz amikor bejöttek a blueprint/fantázia főleg szovjet hajók. De jó is volt amikor jó pár éve még az amcsi japán német hajók domináltak, és a Kutuzov volt kb. a legnagyobb probléma.
A hajók/ágak jellegzetességeinek volt némi nemű köze a valósághoz, hogy hogy nem élvezetesebb is volt a játék.
Többek között ezek:
- az amcsi super heavy páncéltörő gránátot, plunging fire
- karakteresztikát tekintve az us bb-k inkább messzebbről operálnak, a németek meg közelről hatékonyabbak
- a japán rombolók torpedó specifikusak voltak, gyors újratöltéssel valóban alkalmazták, (némelyiken látszanak is a torpedó tároló konténerek), nagy távolságról indított torpedótámadások alkalmazása
- a japán hajófedélzeti légvédelem valóban gyenge volt
- az usa előrébb járt radartechnológiában, ezért is ennyi a radaros amcsi hajó
- az amerikai rombolók valóban erősebbek voltak a löveget, légvédelmet tekintve, és gyengébbek torpedó tekintetében
- a stealth fire sem csak úgy hasraütésszerüen jött, a japánok valóban próbáltak speckó füstmentes lőporral operálni
- stbA kamu hajókkal kvázi szabad kezet kaptak az "alkotók", nem korlátozták őket holmi történelmi hűségre törekvés. Gyanítom a developer gárda is kicserélődött, de a szemlélet biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz redzsi #45277 üzenetére
Ezt fogd úgy fel, hogy az elején csinálnak egy jó játékot.
Tényleg jó vele játszani, elkezdik nyomni a marketinget, a népek rájönnek, hogy tényleg jó.
Aztán sunyiban itt-ott kicsit belenyúlnak... lesz pár olyan player, akik után elkezdenek menni a birkák, és innen már csak az a lényeg, hogy minél többet kisajtolni mielőtt megy a kukába az egész.
Jelenleg a kisajtolós résznél tartunk. Ezért szarják le mindenki véleményét... pedig akik szólnak nekik, azok jóindulatból mondják... de ezek oroszok, értelmet ne várj tőlük.A dev-ek nem cserélődtek ki, csak a minél nagyobb pénzkiszedésre lettek ráállítva.
Aztán meg a műsírás a részükről amikor kiderül, hogy a wot-ban tier6-ban is már botok ellen játszol, annyira nincs player.
Na most innentől kezdve simán el tudom képzelni, hogy hajósban is vannak botok... és ha már ide eljutottunk, akkor a manipuláció már olyan biztosan feltételezhető mint az, hogy nyáron meleg lesz.
De leszarják már azt is, hogy ez kiderült... dől a lóvé, ez a lényeg... egy random nap random 3 órájának a bevételével kiegyeznék.
Szerintem itt bárki.
Volt erről egy k.va jó elemzés, a srácnak a véleménye egyezik az enyémmel... fent van yt-on, ha nagyon kell, megkeresem.[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
félisten
-
LK
addikt
Mit raktatok, mit raknátok Thundererre? Skill-upgrade.
-
Honzi
senior tag
-
ddt500hu
veterán
-
project640
csendes tag
válasz FoxiestFox #45269 üzenetére
egyértelmű, hogy ez elsőséget élvez ... New Yorkba legalább 2 hétre elmennék ... az anyahajó az első lenne amit MUST SEE!!! ...SR-71....WOW!!! ... elsírnám magamat a gyönyörtől :-)
-
félisten
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #45286 üzenetére
Köszi. Pont ezért tettem fel a kérdést, hogy conseal? or fp ? Előre tudtam, hogy fox is ír rá valamit.
A fordulékonyságát sem ismerem azt javítsam-e upgraddel, vagy ott is a tűz ellenes upgradet rakjam-e? A többi egyértelmű.
Jó kis hajó. És azt észrevettem, hogy jól fizet.Kemény gyerek vagy , ha ma hajnali háromkor is játszottál
Ha meg dolgoztál és onnan fórumoztál, akkor is[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #45290 üzenetére
Köszi. Nem véletlenül szoktam kérdezni. Ha valami felett elsiklok, jól jön az infó.
Soyuzról kérdeztelek múltkor, de nem válaszoltál. Átugrottad? Az is jó, mint a többi ruszki BB?"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
project640
csendes tag
-
félisten
Uncsi fos. Erős hajó, de engem untatott, ahogy a Kremlin is.
Sinop-Vlad-Soyuz-Kreml mindet ugyanúgy kell játszani, ugyanaz a kapitány működik legjobban rajtuk, full tank, full tank modulok, egyszerűen csak dögunalom.
Állj be nose in, és pukkantgass, felettébb innovatív design -
LK
addikt
válasz FoxiestFox #45293 üzenetére
Köszi a gyors elemzést. Same shit akkor. (Sinopot imádom T8-akat úgy pukkantja mint a lufit)
Látod ezért vannak a cv-k hogy nehogy belehalj a dögunalomba. Nemhogy hálás lennél nekik, hogy feldobják a napod + a kávét is megspórolhatod Tiszta nyereség.
[ Szerkesztve ]
-
gaboka75
tag
válasz project640 #45292 üzenetére
Én mostanában Lazo-val szoktam kredited farmolni, mert stabilan hozható vele 80-100+ k sebzés, T7 lévén alacsony a service költsége. Pár kredit zászlóval elérhető a netto 500k-900k kredit per menet. Bár gyakran rak T9-es csatákba, de a nagy lőtávja (amire a spec. spotter is rátesz a lapátra) és a jó ágyúi miatt kifejezetten jó teljesít abban is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ddt500hu #45296 üzenetére
Az furcsa. Én a Massachusettst próbáltam ki nélküle, 15 mp kell, hogy 4 helyen égjen, ha lőnek rá. És az egy rövid hajó, a Thunderer sokkal hosszabb.
Mondjuk függ, hogyan játszol.
Ha long range HE spam, akkor talán el lehet tekinteni tőle, de én igyekszem normálisan, közelebb játszani a csatához, és ott bizony lőnek rám -
olivera88
veterán
Egy kis CV változtatás a láthatáron.
ST, time between plane attacks There will be a closed test session which will help to evaluate how the time between squadron attacks influences the interaction between planes and AA defense.
- The minimum time between attacks for squadrons of all Tier X aircraft carriers increased from 5 to 9 seconds; -
For Audacious' bombers:
- Acceleration time of bombers right after they drop their bombs lowered from 4 to 3.5 seconds; -
- Acceleration coefficient of bombers right after they drop their bombs lowered from 2 to 1.5, meaning bombers will not accelerate to as high a speed directly after a drop.
ddt500 A Stalingradrol mikor leszedtem az FP t utána az első csatában 11 x gyújtottak ki. Vagy csak ilyen szerencsém volt, v ennyit számitott nem tudom, de vicc.
A kis/ közepes kaliberű HE spam ellen hasznos, pl DD, Smolesk, vagy nehéz CA HE spam, de ha Conqueror v Thunderer odaböfög rám egy HE salvot, akkor nem igazán számít az - 10 %. De legalább csak 3 helyen tudsz égni. Én minden BB n használom az FP t, és nagy a cirkálokon is.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #45297 üzenetére
Én igyekszem eredményesen játszani. 150k avg dmg, 1800PR, 60% WR.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest