- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz - = Zk = - #45600 üzenetére
Igen, ez tipikusan az a csapat, aminél arra a flankre el lehet tolni a reportok nagy részét.
-
- = Zk = -
félisten
válasz FoxiestFox #45601 üzenetére
már az első meccsemen kiosztom mindet, és nem is elég...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kolbi_30
őstag
Kritikán aluli a játék...Csak szopo barmit barmivel...mintha 1v 12 lenne mindig..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #45604 üzenetére
Kivéve mikor retardál a csapat [link]
-
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz Nordic #45605 üzenetére
szeressem Izo-t és RogueMonkey-t
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
félisten
-
veterán
válasz FoxiestFox #45609 üzenetére
Pont az, hogy fehér volt a Zao, nem lila.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
félisten
-
veterán
válasz FoxiestFox #45611 üzenetére
Nekem még sose sebződött semmilyen hajóm, pedig mostanában az a funfactor a játékban nekem, hogy shimával bemegyek, és ha találok blacklistes csapattársat, akkor mind a 15 halacskát megkapja.
Sose sebződtem még fehéren.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
félisten
-
veterán
-
- = Zk = -
félisten
én viszont fűzök: adom.. jár a +1..
-
redzsi
senior tag
Làtom nem csak a játékban, de itt is romlik a színvonal...
-
olivera88
veterán
Az ilyenekeknek 50 co op csatás büntetést kellene adni.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
tbw
aktív tag
Ez a torpedós modul, határozottan jobbat tesz a ddknek. Már amelyik nem gunboat.
TBW
-
SoulReaver
veterán
Ezek a t6 csaták elég komolyak... 2-2 cv ....
Elkezdtem az új Brit nehéz cirkáló ágat, eddig tetszik.
-
olivera88
veterán
válasz SoulReaver #45621 üzenetére
Én tegnap T8 ban jártam így, Enterprise és GZ volt az ellennnél.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
- = Zk = -
félisten
válasz olivera88 #45619 üzenetére
én a netkábellel fojtanám meg azt aki az ilyen stílust kitekeri egy "rendes, épeszű" játékosból...mert ez azt csinálja. a viselkedéssel felbaxxa a játékostársát...
azt is kövezzétek, aki balfax, ne csak azt, aki fájdalmában már vmi faxxágot csinál 1x netán 2x egy napés sajnos a leginkább a WG tehet erről, mert ha idejében elkapja a gyeplőt... lsd WoT... ott az élő példa...sok spanom játszott vele évekig, aztán pont az ilyenek miatt unták meg és offolták...
de igazatok van, nem rinyálni kell, kussolni.... fel kell adni, és elfogadni, hogy ez egy ilyen játék...
végre megjelent hivatalosan is sztímre a Metro Exodus, akciósan, szal...
písz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Chabe89
addikt
válasz - = Zk = - #45623 üzenetére
Felbasz, kilépsz. Pont. Nem rontod el más játékát. Ez csinálja egy "épeszű ember".
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Chabe89 #45617 üzenetére
Azér látom, hogy a lényeg lejött
Volt egy kérdés, hogy ha nem lila, akkor miért kapott olyan sebzést, mert én fehéren sosem kaptam még.
Erre a kérdésre senki nem válaszolt, csak a felhozott peldara megy a fika... színvonal ugye?
És igen, szoktam olyat amit leírtam.
Én legalább bevallom, és nem is szégyellem, mert nem az miatt sírok, hogy a csapattarsak engem lonek, hanem az miatt, hogy hülyék mint a segg, de leginkább botoznak, mert ember olyan kevés neuronnal nem élhet, mint amennyi a "játéka" alapján sokrol feltetelezheto. És egyre többször rák össze velük, ezért rakok el napi 10-50 embert blacklistre. Aztán amikor nincs több kövem, akkor jön a shima.
És igen, szar a játékmenet, és ez miatt nem csak én sírok itt sem...szerk: gondolom az is kimaradt, hogy balcklistes kapja meg a pakkot... csakis és kizárólag blacklistes. Met ha o elbaszbatja a játékkal töltött idomet, akkor én is az övét.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Chabe89 #45624 üzenetére
igen, ezt..
a "nem épeszű" meg vígan BOTozgat, elbassza más játékát, hogy úgy játszik, mint egy vak bányaló... mert zavar (engem legalábbis), hogy 1 kretén miatt kell kilépnem a kedvenc játékomból már az első csata KÖZBEN!.... mert azt most nem említem, hogy ha egy full csapat az agyhalott... de sajnos az is elég sűrűn van...fura, hoyg Nektek jobban zavaró az, hoyg a játék elején kinyiffant egy "általa megjelöltet", mint az ok, ami miatt kinyiffantja... az rendben van, ha kretén a csapattársad, nem tudsz tenni ellene, nade, ha látod, hogy DD ként megy A1-be?! hiába pingeled, klikkeled semmi reakció?! ez rendben van... mert a sokadik után már én is rádurrantok az ilyenre...
akkor fordítok kicsit. ha téged zavar, hoyg sokan ide beírnak, rinyálnak ebben a topiokba, akkor hagyd el... "lépj ki".. menj és csinálj egy másik topikot, ahol az efféle viselkedést szankciók követik majd.. megteheted. jogod van hozzá.
ismét písz(#45626) Tüzi
Met ha o elbaszbatja a játékkal töltött idomet, akkor én is az övét.
ez nagy igazság... de persze, majd jön, hoyg neked nem kell ilyennek lenned meg stb.. ez is igaz.. de tényleg, 2015 óta basszus... nehéz...
én ezt baromira megértem. sőt....[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
Ne akard már megmagyarázni...
= Zk = -: Senki nem mondta, hogy nem lehet rinyálni, de azért én is elmondhatom a véleményemet erről nem? Akkor most ki akar kit korlátozni a topik használatában? Amúgy meg nem tudhatod, hogy miért megy rögtön az elején A1-be. Lehet, hogy közbe jött neki valami amit gyorsan elintéz és utána jön vissza, csak addig nem szeretné. hogy kilőjék. Erre jön a fajtátok és jól kibasztok vele, meg magatokkal is.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Chabe89 #45628 üzenetére
R6-ban azért lelőnek, mert behúzok egy falat....
vagy ha nem hozok le egy 4v1-et..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
válasz Chabe89 #45628 üzenetére
Nem magyarázok semmit, mert nincs mit magyaráznom.
Leírtam a véleményem, ha nem tudsz hozzáfűzni semmit, vagy nem érzed tiédnek/jogosnak, akkor:
1: bugger off
2: írd le a saját véleményed a dologgal/problémáddal kapcsolatban.De még akkor is érdekelne, hogy ha én fehérként nem sebződöm 15 torpedótalálattól, akkor a srác fehérként miért puffant el fullhp-ról.
Én csak ammorack találatra tudok gondolni továbbra is.
szerinted ez a két gyerek mit csinál ott hátul, 17 perccel a kezdés után?
kvázi full hp-val.
majd később, amikor feltűnik egy 817hp-s moskva, továbbra is a félhp-s playereket lövik, nem a onehit-est.
szerinted mentek blacklistre mert mind a 17 percben hátul kempeltek, és ez miatt buktuk a menetet? [kép][ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
A shimás balfaszkodásodra reagáltam tehát leírtam róla a véleményemet.
Leírom akkor még egyszer, hátha elsőre nem jutott el az agyatokig. Ti panaszkodtok, hogy hú, de szar a játék, agyhalottak a csapattársak, stb és közben észre sem veszitek, hogy ti magatok vagytok a probléma forrása. Ilyen hozzáállással nem lehet multiplayer játékokat játszani. Tipikus magyar hozzáállás, dögöljön meg a szomszéd tehene is...
Nem kell más témákra terelgetni a szót, meg hogy én korlátozom, hogy mit írhatok ide. Ha így lenne az elmúlt 2 hétből az összes hozzászólásotokat kitörölhettem volna. De elmondok egy titkot, mert akkoriban még nem voltál ilyen főkolopos itt a topikban. Magasról leszarom mit írkáltok ide, lassan két éve leadtam a topikgazda jogosultságomat. Nem az én gondom, hogy az illetékesek nem cselekedtek és vették el (van elég dolguk). -
- = Zk = -
félisten
válasz Chabe89 #45631 üzenetére
mostmár mindent értek....
-
Kolbi_30
őstag
válasz Chabe89 #45631 üzenetére
Tapsolniuk kellene a retardaltakon? Ezért szar ez a játék a sok fasz miatt aki túl elnéző.... Mert mindenki mindent megtehet..Nem bannolja a plays poorly meg unsupportive behaviour miatt... Ugyan úgy nem csinál semmit a kov meccsen ugyan úgy kiloveti magát nem védekezik nem támad csak hidol valami sziget mögött és lehet neked írogat hogy noob.. De nyugodtan vedd őket, manapság a selejt védelme elsődleges mindenhol...
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Chabe89
addikt
"akkor fordítok kicsit. ha téged zavar, hoyg sokan ide beírnak, rinyálnak ebben a topiokba, akkor hagyd el... "lépj ki".. menj és csinálj egy másik topikot, ahol az efféle viselkedést szankciók követik majd.. megteheted. jogod van hozzá.
ismét písz "Hát így. Elfelejtettem külön tenni.
Kolbi_30: Inkább pont ez az én vagyok a világ közepe gondolkodás dominál mindenhol, de mindegy. Ez nem nagyon tartozik már ide. Én nem védem őket, de a ti hozzáállásotok sem normálisabb semmivel sem, ezért ne is akarjátok úgy beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
-
redzsi
senior tag
válasz Kolbi_30 #45634 üzenetére
Kvázi azt írod hogy aki nem lövi ki a béna csapattársát az védi őket, elnéző velük szemben. És az "elnéző" miatt szar a játék, és ő a fasz. Hááát, ti fordítva vagytok bekötve.
A TK ilyen esetben mit old meg? Szerinted a balfasz elgondolkodik hogy miért is kapta ezt, majd rájön, és a kövi meccsen ügyesebb lesz?
Inkább csak a saját frusztráltságotokat vezetitek le vele, és basztok ki a többi játékossal mindkét oldalon. -
- = Zk = -
félisten
válasz redzsi #45639 üzenetére
Inkább csak a saját frusztráltságotokat vezetitek le vele
ez nagyon is igaz, de....miért baszok ki a többiekkel, ha kilövöm a csapatunkból a kretént aki semmit nem csinál.. A1-ben vizel a hajótatról a vízbe... mitől lesz rosszabb a csapatomnak?! -1 hajó? eddig is az volt... nem értem...
szerk. az enemyt miben zavarja ha én kilövöm a saját hajónkat?! ezt sem értem...[ Szerkesztve ]
-
redzsi
senior tag
válasz - = Zk = - #45640 üzenetére
Csapattársaidnak: egy hajónyival kevesebb pont a csata végén döntő lehet, kevesebb célpont az ellennek, stb.
Ellenfeleknek: kevesebb pusztítható hp, kevesebb xp, credit, gyorsabb csata, stb. -
Kolbi_30
őstag
-
Nordic
Közösségépítő
Csak hogy tisztában légy a kép értelmével... Az Ibuki egy sniper cruiser aki messziről osztja a HE-t, csakúgy mint a Conq, ami nem egy brawler BB, és még nerfelték is az armorját, amikor megemelték a citadelljét, ergó soha a retkes büdös életben nem fogsz normális Ibukit/Conq-ot elől látni csak hátul. Ha ezek után nálad megy a blacklistre, akkor a hiba nálad van.
Vicces, hogy itt nyomjátok a teamkillt, meg mindenki retardált csak ti vagytok helikopter, de azért legalább azzal tisztában kellene lenni, hogy melyik hajónak mi a szerepe. Ebből adódóan valószínűsítem, hogy a blacklisted fele totál téves.
Ha meg frusztrál a játék lépjetek ki, uninstalláljátok a játékot. Nektek is jobb lesz, meg azoknak is, akiket teamkillelnétek, csak mert úri kedvetek úgy tarja. Mert az tisztán látszik, hogy ha azt se értitek meg, hogy ha rögtön az elején nyomtok egy teamkillt, akkor miért kerültök hátrányba, így azt se fogjátok fel ,hogy ti is beálltok a balfékek közé, sőt ugyanolyanok vagytok, mint akik 30-40% WR között vannak.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz - = Zk = - #45640 üzenetére
És itt meg is érkeztünk a lényeghez.
Ugyan is olyan kérdést teszel fel ami felfedi, hogy fogalmad sincs a játékról.
És ide illik Tüzi szarkasztikusnak szánt ámde a valóságot teljes mértékben fedő megjegyzése, miszerint miattatok (is) szar a játék.
Nem ismétlem redzsi érveit. De pl. engem vagy a csatámat már számtalan alkalommal mentett meg AFK csapattárs. Csak azzal, hogy ott állt és őt lőtték nem engem ill. spottolta az enemy-t. Ha kilőttem volna a csata elején mert úgy is AFK akkor...
Nem egyszer találkoztam olyannal, hogy valaki a csata első 10 percében teljesen értelmetlenül viselkedett és a pálya szélén kolbászolt, majd némi könyörgés után hajlandó volt csatába lépni.
Amit ti műveltek az a tipikus "én mindent jobban tudok" hozzáállás. Ezért is van a sértődés ilyenkor, hiszen nehogy már te ne dönthesd el, hogy melyik csapattársadat lövöd ki!
Aki black listás az megér 15 torpedót.
Önmagában az a tény, hogy csatába lépéskor a saját csapattársaiddal foglalkozol már elég rémisztő. -
- = Zk = -
félisten
válasz ddt500hu #45644 üzenetére
nem, nem az én posztom volt az ami felfedte a valóságot, hanem a Tied...ugyanis Téged megelőzött a "többéves fórumos előéleted", és én úgy is álltam hozzá alapból... nem leptél meg
egyébiránt az érvelésedben van igazság... egyetértek vele.. de nekem (sajnos?) a többezer csata után, még egyetlen AFK, lébecoló játékos sem mentette meg az életemet/csatámat/pontomat .. de kár, hogy ezt nem tudtad "személyeskedés" nélkül leírni... kár, hogy manapság nem lehet "vitatkozni" értelmesen... elfogadni a másik érveit, még ha az harántegyenest szembemegy a másikéval.... na EZ a tipikus magyar mentalitás.. nem a károgásom, vagy ha kilövöm a csapattársam, mert (számomra) kretén...
Önmagában az a tény, hogy csatába lépéskor a saját csapattársaiddal foglalkozol már elég rémisztő.
számomra CV Rew óta ide jutott a gém... tudom, elmondtátok páran fentebb, az ÉN hibám.. jah, és Tüzié...fogalmam sincs a gémről.. hát, lehet. 2015 óta nem sikerült megtanulnom játszani vele.. iagazd van
szóval részemről tényleg OFF, és kérjetek meg vkit, pucolja ki a topikot...
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz - = Zk = - #45645 üzenetére
Ja, ha kiderül, hogy a hiba bennetek van akkor már egyböl takaritsuk ki a topikot? Mehetsz a modkerbe panaszkodni, mert én nem fogom megtenni.😀
-
ddt500hu
veterán
Hát ha neked az az érved, hogy te/ti eldöntheted ki játszon és ki nem akkor miért vársz rendes vitát?
Aki nem üti meg a mércédet a csapattársak közül, mert:
-nem arra megy amerre szerinted kéne
-nem azt lövi akit szerinted kéne
-afk
-kretén (jelentsen ez bármit is)
-stb.
azt te kilövöd. Ez az te álláspontod. Sajnos ez nem egy vitaképes dolog.
Szerintem.
Ez egy "ingyenes" online játék és mindenkinek ugyan annyi joga van játszani.
Ha a 80 éves nagypapád aki világéletében rajongott a csatahajókért leül játszani valszeg totál béna lesz. De nem örülnél neki ha kilőné egy idióta csapattársa mert nem tetszik neki amit csinál.
Ezt fogd fel. Nincs jogod eldönteni, hogy ki játszhat!
Egyetlen elfogadható ok van a TK-ra ha a csapattársad szándékosan téged lő. -
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
Hát igen vannak olyan emberek akiknek 5 év kevés, hogy megtanulják a játékot...
-
Kolbi_30
őstag
Pont ma lettem lenoobozva CV vél mert az amalfink rament egy yamato shima ibuki triora...igazabol nem tudom mit segítettem volna neki, de lehoztam a meccset a végére..
Másikban kurfurstel épp nem vittem el egy salvobol a fullos yamatot 15k maradt neki Shimakazet meg a secondarym dev strikolta.. Sziget mögül elomaszott ramfordult azt mielőtt torpedokat tolta volna pukkant De nyilván ott is szidtak..
Mentem tegnap is egy cimboraval discordon beszéltük minden meccset buktunk és mindig kulcs hajók voltak afkok az elején, vagy hyper noob szintén játszottak... Sajnos 3 jó meccsre 10 szar jut..You want some birth control, you can smoke a cigarette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest