- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
- = Zk = -
félisten
de a srác megmondta, ingyenes... IN-GYE-NES....
szét is szedték sztrímje alatt csórikámat...
nincs vmi aslain mod ezekhez? mutatja, éppen hol tartok in-game a freeXPvel, stb stb[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
válasz - = Zk = - #43854 üzenetére
egy hónap alatt hogyan szedsz össze 700 vagy inkább 1050ezer freexp-t?
ha agyonzászlózod magad + prém + prém hajó, akkor talán...どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
- = Zk = -
félisten
beleszaladtam Flamu sztrímjébe és tényleg, ő is meg van menve ettől...
nem lep meg... orosz = vagy nagy, vagy semmire nem jó, de legalább van hát, ez valahol a kettő között van siralmas....
mindegy, amúgy is kell a hely, megvettem a Witcher 3 :GOTY-t..de kiv vagyok, mert vki tuti kifogja számolni, melyik hajó, milyen festés+zászlók+átlag xp meccsek végén stb stb...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
válasz - = Zk = - #43856 üzenetére
jaja, most volt akciós én is beruháztam rá steam-en.
a szokásos napi pár kört lefutom, lesz-ami-lesz alapon, hópelyheket kiszedem, aztán jószél.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
- = Zk = -
félisten
nagyon kiv vagyok, lesz-é olyan, akinek meglesz így a PR...
(#43858) Tüzi
maradok én is pár napi röhögős-fészpalmos körre.... megjelenésekor megvettem az Alaskát, meg most BF-en a Massit... drágák voltak, nem érték meg, főleg amennyit játszok naponta... de... 1,5 évig nem voltam fent, nem tiltottak.. sőt, teleszórtak semmirenemjó hajókkal, zászlókkal szal... leszek amíg leszek, aztán úgyis megint delete lesz a sorsa[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
Micsoda aktivitás kérem szépen, 35 hsz tegnap óta. Látszik, hogy mindenkinél kibaxta a biztosítékot ez a PR grind.
-
LK
addikt
válasz Chabe89 #43861 üzenetére
És fox is örülhet,mert ugyanazt a játékot játsszuk
Tegnap két csatát mentem, az elsőben, nem hazudok 2 négyzetnyi területre tömörült be a csapatom. Írtam, hogy támadni kéne,mert a capek az nmy kezében vannak, visszaírtak,hogy miért is kéne támadni? Előrementem,senki sem indult meg velem.49 xp hiányzott az első ládához és inkább mentem Erie-vel egy coopot aztán kikapcs a p-ba. Ez lesz most 3 hétig? A pr grindet én is megnéztem (remélem jól raktam ki, mert ez a szopó szmájli ha jól gondolom )
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Rém
tag
Lütjens csak szénért beszerezhető? Vagy lesz hozzá valami event?
-
ddt500hu
veterán
Tirpitz kapott buffot?
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #43868 üzenetére
Mármint h érted h más paraméterekkel? Sigma maradt csak USN szórás formula lett Német helyett.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
Novver
senior tag
Nem volt még szó arról hogy másért is beszerezhető lenne. Én beletoltam azt a szenet, volt miből, így nem izgatott túlságosan. Úgysincs semmi hajó amit megvennék szénért.
Toptier videója után viszont sajnálom kicsit hogy nem GZ-re raktam Günthert
https://www.youtube.com/watch?v=9enOZ5Du6LA
Ah, ki tudja, lehet átrakom bulibólLife is a game... The game is my life!
-
zolee1984
senior tag
Üdv
Fater nyomja ezt a hajós játékot.
1-2-3-5 körönként kilép kritikus hibával
Kritikus hiba restart vagy kilépés.
Nem értem mi lehet armored warfare nem csinálja se a world of tanks se a repülős része elvileg
Mi lehet az oka?
Szívesen veszem a tanácsokat
Dx web setup futtatva
Win újra dobva
Minden frissítés telepítve.
Köszönöm a segítséget előre isüdv Zoli
-
- = Zk = -
félisten
3,1milla pot dmg, 4 kill... 175k dmg... GoKu val... 420!!-as lövegekkel.. elég élhető csónak.. ( a Tirpák nem )
de az, hogy ez is bukta, zsinórban.. na az katasztrófa" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
WG stream:
""We can't put a WG employee here streaming the game all day to prove that the PR grind is possible. By the time he is finished the event is already over. Euhm, I mean ending, not over.""
[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
- = Zk = -
félisten
jöhetett volna a link is ...
de pont ezt mondtam, valaki lematekolja úgyis, hogy mit kell tenend, hogy....megvan... nemsemmi...
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Német bárkák meddig vannak leértékelve? Nem találtam
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
KJ82
senior tag
iChase volt a haverja, neki is van egy igen alaposan káromkodásokkal megtűzdelt videója a mostani epic failről.
Amúgy meg a kb. Xdik bocsánatkérésükkel kitörölhetik részemről. Volt jópár ebben az évben már, szinte semmi eredménnyel utána.
Ezt a Sub Octaviant meg örök időkre le kellene tiltani a WOWS közösséggel való kapcsolattartásról.
[ Szerkesztve ]
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
-
Akagi
tag
válasz zolee1984 #43882 üzenetére
Nekem régebben a 32 bites win7 alatt dobálta magát. Nézd meg esetleg a windows nem ír ki valami hibát (pl a videókártya driver leál majd újraindul), meg van e a 4+ giga ram (mostanában nem néztem, de hajlamos volt elkoptatni a memóriát ami ha kevés van gáz lehet). Gondolom modok nélkül próbáltad. A táppal minden oké?
Segítség eltévedtem!
-
zolee1984
senior tag
válasz FoxiestFox #43883 üzenetére
Van oc
De már régen úgy fut, ez meg csak mostanában kezdődött.
Visszább vettem belőle de úgy is csinálja.
Fx8120@3,9ghz 8gb 2133 MHz RAM gtx 770 2gb.
Más játékkal nem csinálja elvileg csak ezzelüdv Zoli
-
félisten
-
veterán
W7 64, 940xm, 16gb cas9, 7970m, 1920*1200, és nem crashelt meg sose. Pedig oc, meg ilyen konfigban gyárilag nem is szabadna mukodnie xD
[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
zolee1984
senior tag
válasz FoxiestFox #43887 üzenetére
Majd kipróbálok ezt azt amit javasoltatok
Köszönöm mindenkinek a a segítő hozzászólásokat.
üdv Zoli
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #43842 üzenetére
Amúgy pusztán az event design miatt érdekelne, hogyan jön ki a 60k-ért insta-Puerto Rico?
Én úgy számoltam, ha Gorizia-t veszel, azzal megcsinálod az első 3 direktívát, naponta belépegetsz, és megveszed az ÖSSZES, goldért vehető "szárazdokk-boostert" (meg az azokkal párhuzamos, sima boostereket - az első 3 direktíva tokenjeiből), akkor 33k pénzt dobtál, és az event végére kb. ÉPPENHOGY meglesz a hajó. (ekkor nem kellenek a daily mission-ök, meg a maradék 4 direktíva, az agyatlan millió xp-fxp követelményekkel)
Szóval hogyan töltöd fel a maradék "gyártókapacitást", mire kell a + 30k pénz, mi/hogyan vehető abból, hogyan lesz insta?
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
belaazallat
addikt
válasz FoxiestFox #43887 üzenetére
Nálam nem csinálja. (FX 8350 4GHz @4,5GHz) Bizonyos win10 frissítés tud galibát okozni, de elvileg 1903 óta nem jelentkezik.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
A hajó nekem nem igazán kéne, viszont azt sajnálom, hogy a saját portomban nem láthatom a hajóépítő animációt, az azért elég menő lett.
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #43894 üzenetére
Pedig elvileg de: a jelölt két gombbal. Play gomb az elejétől, a másik a fázisok listáját nyitja meg, és azok is kattinthatóak, illetteve azok lesznek, ahogy halad előre a cucc. (jó ez nem az a "drone effect" cinematic, ami a legelején volt, de közben forgatható a port.)
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
ledgeri
nagyúr
válasz frame>24 #43895 üzenetére
Gondolom úgy értette, hogy nem a háttérben folyik, hanem különkattos... pedig Havaii pont passzolna hozzá, van ott már darú is, vagy épp az aktuális prémport.
Nem is értem miért nincs benne pl az régóta, hogy ha valaki div-re készük akkor a társak megjelennek a háttérben... Kláncsatánál meg külön port is lehetne, hogy mindenki beleférjen, esetleg még választható start pozícióval.De hát ilyen downhill mellett felesleges ábrándozni.
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
válasz ledgeri #43896 üzenetére
Én már felvetettem ezt nekik supporton keresztül.
Azt is, hogy egy több dokkos / nagyobb portban simán elférne néhány speciálisan user által megjelölt hajó egymás mellett.
Én azért nagyon oda tudnék lenni, ha a kedvenc hajóimat felsorakoztathatnám egymás mellett .
Nem lenne nagy dolog lefejleszteni, eleve több olyan port van már, amiben van elég hely hozzá. -
frame>24
addikt
Jah bocs, igen, köszönöm, már látom!
Egyre bonyolultabb az eventjeik kiszámolása is...visszatérve jah, az in-port animáció lenne valami...
[ Szerkesztve ]
-
tbw
aktív tag
Egyszerűen nem birok elmozdulni rank 5 ről....
TBW
-
frame>24
addikt
Flamu véleménye ráadásul, hogy az Alaska jobb...
#puerto rico[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest