- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
-
Strauss
senior tag
Aki lecsúszott a tegnapi campbeltownról annak --- MA IS VAN RÁ LEHETŐSÉG! ( sőt Tirpitzre is , de aki megnézi úgyis látja )
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
No, akkor mi is lesz ez a "Kampány":
Mehet összefoglalóba
(#15809) dokee78
csak be kell lépni, és az alsó sorra rákattolni, ha sütizel a böngésződben, akkor csak megyitni újból ezt a glem.io-s oldalt (mármint a liket...)[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
Most vettem észre csak h már bent van a Német DD ág is PT ben.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Razermazer
őstag
válasz dokee78 #15809 üzenetére
Nekem elvben 23:50-kor ma már meglesz a tirpitz annyit mondtátok hogy jó hát akkor kipróbálom már. Így lassan teljes lesz a német bb ág tier 8-ig, nem is vágyom igazán feljebb majd egyszer.
Köszönjük a linket ismét
Tegnap a scharnhorstal mentem 11 nyertes csatát zsinórba, szerencsémre követtek különben aprófát csináltak volna belőlem. Akkor képzelem a Tirpitz mire képes, bár tapasztaltam már, ha jó kezekben van és ketten vannak mint ellenfél, vagy a mi oldalunkon, akkor mészárolnak rendesen, csak sok lúd disznót győz alapon lehet elbánni velük.[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Razermazer
őstag
Hát igen ez nem lesz olyan egyszerű jó kis verseny ha van ideje az embernek belépegetni minden nap jan 1-ig.
Még akkor sem biztos hogy te nyered üsse kavicsSic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
dokee78
félisten
válasz Razermazer #15816 üzenetére
Ezek szerint 11 óra múlva nekem is.
Vagy még egyszer rá kellesz erre a lépésre kattintani? -
Razermazer
őstag
válasz dokee78 #15818 üzenetére
Hát mivel ez egy verseny competition angolul, vajmi kicsi az esély hogy megnyerjük. Poénnak jó volt, csak úgy nem osztogatnak tirpitz-eket, gondolj bele mennyi lenne, hány millióan játszanak, majd a random generátor kidob egy nyertest.
Nem még egyszer, minden nap rá kell kattintani jan 1-ig, aztán várni hátha nátha.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Razermazer #15816 üzenetére
Veled toltam múltkor a Gnei-Shiny szakaszt? Csapathatnánk még hétvégén.
-
ooooobi
senior tag
válasz dokee78 #15818 üzenetére
Ez csak egy nyereményjáték, nem olyan mint a campbeltownos volt, hogy ott mindenki kapott 1 kódot. Itt 44 nap múlva valaki megkapja a regisztráltakból ennyi.
Olivera: akinek megvan az kap 2millio valamennyi goldot, meg egy kapitáyhelyet azt hiszem.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #15820 üzenetére
Velem csaphatjuk de lehet gneise-vel is mert megvan és fullra van fejlesztve, viszont kevesebb kreditet dob mint schnar, sőt ha jön szilva is, remélem jól írtam, akkor mindjárt hárman is leszünk, szerintem akkor nem állít meg senki sem minket.
Jó eséllyelEgyébként most north carolina-t akarom megszerezni nem is lenne gond, csak egyszerűen a new mexico-t nem akarja senki sem követni, megyek előre mint tank mert irdatlan találatot elvisel, de egyedül a többi meg hátulról puffogtat, így ez nem megy nyuszik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz olivera88 #15814 üzenetére
Vagyis nem, mivel 28-án lesz vége a public tesztnek, hírében is benne van.
Majd azután, és akkor is talán...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Razermazer
őstag
A public teszt során felszerelt és használt hajókat, nem lehet továbbvinni a normál szeróra igaz? túl szép lenne.
Mondjuk legalább egyet ?Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
válasz Razermazer #15827 üzenetére
Lol.
Inkább jöttél volna szakaszozni, senki nem volt fent egész este. -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #15828 üzenetére
Én most leszek, de velem úgyse hajlandó vagy jönni.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz olivera88 #15829 üzenetére
Naja. És én T7-et akarok menni (azon belül is Gnei vagy Shiny flankpusher szakaszt, te pedig camper vagy ), arra nehéz embert találni manapság, aki tud is játszani, mindenki csak high tier fappog.
Azért egész jó kis du volt ez. wr is korrekt.
Belfastot egész este feldobálta T9-be, úgyhogy ömlött a kess. -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #15830 üzenetére
Camper a fejed. Na gyere hozom a Scharnit.
-
félisten
-
félisten
Tárgytalan, rá kell szoknom az összefoglaló elolvasására.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #15833 üzenetére
Nem ártana. Még ha kicsit hiányos is jelenleg, de dolgozom rajta.
-
félisten
Engem nem enged be a PT.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Sziasztok!
Elég sokat megyek hordozóval és már kétszer háromszor belefutottam abba ,hogy az ellenséges vadászok egy menetből lelövik három négy rajomat.. ez valami csít ? Vagy valami extra bónusz oroszoknak?
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
félisten
válasz 77.PX_Drebil #15836 üzenetére
Strafe a neve, és te is megteheted az alt billentyűvel. Ugyanezzel csinálhatsz manuális pottyantásokat.
Más. Még csak a második csatám vele, de már érzem, hogy ez valami nagyon zsír gépezet..
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #15837 üzenetére
Szép. Én csóri Montinak adtam 32 k salvot 14 km ről. A 406 mm est használod még ugye?
-
félisten
-
félisten
válasz FoxiestFox #15839 üzenetére
Hm, 3 csatából 102k az átlagom.. ha az első 20 csata után esik egy 10-15k-t, mint a Desmonál, akkor is elégedett leszek vele... plusz a jó érzés, hogy megszabadultam a Bismarcktól...
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #15839 üzenetére
Én is így vagyok vele. Inkább használom a 406 os és hamarabb lőhetek 4 mp el.
-
redzsi
senior tag
Jól van 4 meccs 4 vereség. Szeretem mikor így kezdődik. Roonnal 44% a win rate. Ugyanannyi a dmg átlagom ezzel mint az Ibukival, viszont vele a 58% győzelmi arányom. Egy egy tierrel lejebb: Hipper 41%, Mogami 64%...
-
félisten
-
fasyrt
őstag
Supercontainer nem ad veletlenül dublont vagy free xp-t?
Most kaptam 5M kreditet belöle, de hat abbol volt eleg igy is.
Bezzeg a lotton sose jön 5M... -
félisten
Most, hogy ismét 80% frusztráció, 20% fun volt a nap, kicsit nézegettem a statokat. A sima hajóimét, azokét, amikkel totál noobként elkezdtem a játékot, azokét, amikkel már tudtam játszani, a legújabbakig, illetve a prémeket is.
Első ami feltűnt, az összes prém hajóm wr-ja lila (60%+ kivéve Kamikaze ami 59). Függetlenül attól, mennyit lőttem vele össze, mennyi csatát mentem, és mely tierben van. Bunda fos.
Legjobb sebzésátlagom Desmoval van, a wr vele mégis csak 43%. Miért? Mi indokolja? Ha szarul játszanék, akkor is 50% körül kellene lennie ennyi csata alapján, legalábbis, ha tényleg csak tier-eket néz az MM, minden más tekintetben random... konteó on: biztos, hogy nem random. Nem érződik és sosem érződött randomnak. Egy nagyon szarul balanszolt, adott user statjainak néhány pramétere alapján elhelyező cuccnak érződik.Desmo. A hajó remek, szeretem az ágyúit, a mozgását, de használhatatlanul papír. A mai legutóbbi meccsen Montana szedett szét ~16-18km-ről, az orromon keresztül eltüntetve a hp-m 70%-át első ágyúival, majd gondolom a hátsókkal a maradékot, miután nem egy egész reloaddal az első csapás után pusztultam.
A Monti fel sem volt spotolva, nem számíthattam rá, én is csak pillanatokra voltam azt azt megelőző percekben, szigetek között wasdoltam óvatosan égetve a tőlem 10km-re pályaszélet ölelgető BB-ket.
Prok véleményét várom, hogy hogy a jó ..szba kell játszani ezt a hajót? Ha előremegyek mint egy normális radar cruiser a capelő DD-ket támogatni, a meccs első 5 percében halott vagyok, mert minden irányból irdatlan sebzést szed be a gép.
Ha max range spamet csinálok és közben wasdolok, veszítünk, mert hiába égetek le 150k-t vagy többet a csatahajóikról, egy béna csapatot ez önmagában nem ment meg. És ahogy a wr mutatja, többnyire béna csapatokhoz kerülök vele.
Mit lehetne jobban csinálni?
Nagyon unom, hogy napokra beragad a szar wr, akárhogy játszom.
Ami szintén minimum érdekes, hogy a vesztett csatákban valahogy többnyire SOKKAL jobb az ellenfél... kiszedünk 3-4 hajót, míg ők az egész csapatunkat. Ez nevetségesen szarul hangolt mm-re utal, és kétlem, hogy normális így, és azt is kétlem, hogy bárkinek jó így... mivel ez a koncepció ősrégi, Wotosokat kérdezem, hogy ez ott is így van/volt? Ekkora difit hagy az mm?Én nem játszottam ezelőtt ilyen mmo (hogy is mondta tavi pay to progress ) játékokkal, életelszívónak tartottam a Wot-ot is, mióta tudok róla, ez viszont csak bevonzott... és nagyon megbántam, mert pont T8-10-ig van használhatatlanra hangolva, pedig abban lenne a legnagyobb potenciál.
Én értem, hogy a high tier lényegében a selling point, tehát azért van, hogy vegyél prémiumot, hogy ne csak abból álljon a játék, hogy öntöd a krdetitet a klotyóba, viszont be kéne látniuk, hogy a többség nem fog ezért előfizetni... én sem.
Minőségi tartalom, jó multi és tier balansz, jó közösség, és vonzó, de az élvezetes játékhoz nem kötelező prémium funkciók kellenének a játék elejétől a végéig ahhoz, hogy egyáltalán meggondoljam azt, hogy előfizessek egy hasonló játékra.
Egyelőre elég sötéten látom a high tier játékom... hiába van már két T9+ hajóm is, amit szeretek, valami mindig elrontja az összképet ezeken a szinteken.
A gyakorlóban reménykedem még, illetve a klánokban, hátha sikerülne egy rendes csapathoz bekerülnöm, s velük játszani, a randomot pedig elfelejteni T8 felett végleg. -
Lalllerrr
tag
Teljesen random ez a játék, egyszer nagyon adja, máskor meg csak szív az ember.
Nekem a mai napon pl. 14 meccsből 13 győzelem, ebből kb. 5 olyan, hogy ledaráltuk az ellent pillanatok alatt, már-már hajszolni kellett a sebzést. Az egyetlen vesztes meccsemen (első meccs a GoKuval), 243k lőttem, de mégis buktunk.
Desmohoz annyit, hogy szerintem jelenleg a "leggyengébb" 10-es cirka. De lehet, hogy csak nekem nem fekszik igazán.
Nálam még mindig nagy király ez a játék, de néha annyira nem megy, mintha elfelejtettem volna játszani és ettől a falra tudnék mászni... -
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #15847 üzenetére
Desmoval szerintem a legrosszabb ötlet bemenni az elején támogatni. Azt lehet tisztes távolságból is, annak semmi értelme, hogy bemegyek radarozni és meghalok. Néha az elején túlságosan is passzív vagyok vele, de meg kell várni a megfelelő alkalmat mikor tolni kell.
A többire nem tudok mit reagálni. WR nem nagyon izgat, agyhalottakkal nem tudsz mit csinálni, minden meccset pedig senki se tud lehozni akár milyen pro. PR/ Átlagsebzés, inkább erre álljon a kuki, ha már mindenképp ez számít.
Az, hogy te ezért nem fogsz érte fizetni nem nagyon érdekli őket, amíg másik 5 ember önti bele a pénzt. Ha ennyire sz@r lenne nem tartanának ott ahol. Kicsit olyan ez a helyzet, mint a nagy AAA játékoknál. Minden 1 -2 évben újabb rókabőr, igénytelen, elkapkodott fejlesztés és mégis veszik, mint a cukrot. Amíg ez így lesz semmi nem fog változni.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #15847 üzenetére
Egyszerűen fogadd el a tényt, hogy vannak rosszabb és jobb periódusok amik bizony nem mindig 1-2 naposak. Nekem augusztustól-októberig csökkent vagy stagnált a PR meg a WR. Utána megint elkezdett emelkedni.
Amint eltörtem a billentyűzetet. És meredeken emelkedni.
Des Moines-el utóbbi 3 hétben 100k az átlagsebzésem, Tirpitz-el 97k, Zao 109k, Shimakaze 92k.
Egyébként a WOT rosszabb ilyen téren (kredit). Ott a prémium max. annyira volt elég, hogy nap végén nullába legyek.
Itt simán farmolok tier10-ben pedig a WOT-ban jobban játszottam mint itt.(#15849) Chabe89 Ez a titok nyitja. Hagyni kell, hogy másra lőjenek. BB-vel is hiába tudnám lőni az ellenfelet megvárom amíg mások lőnek. Felspottolódnak, rájuk szűkülnek, onnantól engem sokszor észre sem vesznek.
Roon első csata. Féig stock.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest