- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gondolom csak akkor lő rá bármire is, amikor már szinte biztos, hogy az el is süllyed. Én vagyok a hülye, hogy sokszor szinte teljesen szétszedek egy hajót, aztán valami arra kóborló csapattárs egy-két találattal elsüllyeszti. Meg sem tudom számolni hányszor jártam úgy, hogy 5-600 HP-vel maradt ott hajó az utolsó salvo-m után. Cirkálóval annyira nem idegesítő, mert magas az RPM, de BB-vel szívás.
Egyébként szerintem hiányzik a játékból, hogy ténylegesen üzemképtelenné váljanak fegyverek. Legalábbis ilyennel még nem találkoztam. Szóval egy halálán levő hajó tűzereje azonos egy friss, üde példányéval, ami talán kissé nonszensz.
-
félisten
válasz #65675776 #16656 üzenetére
Az hogy lehet? Mar a HE is el tud cseszni csomo mindent a hajokon, nemhogy AP.. legvedelmi agyuk, masodlagosok, foagyuk... ki lehet utni, es veglegesen szet is lehet kapni oket. Jelzi is a jatek vizualisan.
Sot, ha a kurzorod a hajosziluettedre viszed, lathatod, mennyi masodlagosod es AA-d sertetlen meg. Ertelemszeruen ha sokat szetcsesztek, nem leszel tul nagy biztonsagban pl repcsiktol
BB kozelharcban sokszor celzok szandekosan a foagyukra, ha mutatja az oldalat az ellenfel...[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #16659 üzenetére
Főfegyverzetnél még nem láttam ilyesmit. Nekem is bedobja sokszor, hogy kilőtték mondjuk egy tornyom, de ugyanúgy megjavul idővel, mint ahogy elalszik a tűz. Illetve a Damage Control Party is rendberakja. Szóval maximum időlegesen esett ki eddig bármim is, főfegyverzet legalábbis biztosan. Szintén nem rémlik, hogy elárasztásnál lassulnának a hajók, vagy akár meg is dőlnének.
Bezzeg mondjuk Atlantic Fleet-ben. (Inkább töröltem a részletesebb kifejtést, nagyon off lenne.)
olivera88: T6-ban ritkán látni Iowa-t. Még vagy 12k-ra vagyok T7-től. És ha olyan szériám lesz mint tegnapelőtt (1 gyözelem 12 vereség), akkor talán februárra fogom összehaxolni. FreeXP-ből kijönne, de nem szándékozom elverni rá, ha 7-8 győztes csatával meglenne. Prémium nélkül nem nagyon fordul elő, hogy 1500 XP-nél többet kapjak. (Valamelyik nap volt egy vesztes csatám. Elég durva volt, 137 XP-t hozott számomra. De nem is ez a durva benne, mert OK, a harmadik percben kicsaptak, mint a taknyot, mert hülye voltam. Ami tényleg kemény, hogy ezzel a 137 XP-vel én voltam a csapatból az első. Sajnos nem készítettem screenshotot.)
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
-
Dewri
aktív tag
válasz ddt500hu #16650 üzenetére
Nálunk tegnap egy Fubuki volt ilyen idióta. Bal szélen kicsaptam 2 hajót csatahajóval, ő meg középről pingelgette a mapot utána. Aztán elkezdett lőni rám, gondolom mert nem követtem a "parancsát". Egy Fubukival Fusóra. Vagy 3x is rám lőtt, a harmadik el is talált. Aztán abbahagyta és elment a falhoz. Később rászóltam, hogy induljon már el és csináljon valamit, erre tolt valami káromkodásfélét a cseten, de azért elindult...
Szintén tegnap elhasználtam a napi feljelentéseimet, mert igen sokszor voltam magasan tier7-8 csapattársak fölött a kör végén. Amikor a Bismarck a legutolsó a csapatban nevetséges xp-vel, én meg tier6 Fusoval középmezőny tier8 ellenfelek ellen, azt azért nem szoktam bírni jelentés nélkül... Bár biztos, hogy nincs következménye, de jólesik...
-
félisten
válasz #65675776 #16662 üzenetére
Mindennek, ami a hajódon van, saját hp-ja és páncélja van. Főtornyoknak is. AA mountoknak is, másodlagosoknak is, torpvetőknek is.
Főágyúkat pl ki lehet ütni úgy, hogy megjavítsák magukat egy kis idő után, de ha folytatod a tüzelést rájuk, megsemmisíthetők.
Süllyedéskor pedig de-de, lassulnak a hajók. Ruddert is el lehet lőni, motort is, stb. Ez a része abszolút oké a játéknak szerintem. -
olivera88
veterán
Frissült a PT , hamarosan bejelentik a 0.5.16.0 t.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ledgeri
nagyúr
válasz olivera88 #16670 üzenetére
Tegnap IEarlGrey pedzegette, hogy újrabalansz jöhet a IJN DD ágra ezzel...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
félisten
válasz ricinus13 #16673 üzenetére
Added new music tracks, including tracks inspired by the Russian folklore - hát ezért vissza fogom kapcsolni a zenét
We also optimized the CPU load when rendering changes in ship appearance if you take damage in battle, reducing the amount of "micro freezes". This'll make the most difference on low-performance computer configurations. - Ez örvendetes.
Fixed a long-standing bug where damage from fires and flooding would do one extra "tick" of damage. Now, the damage stops immediately after you activate the "Repair Party" consumable. - ez nagyon régi bug tényleg... jó, hogy megszűnik.. már csak a consumable lag szűnne meg..
-
-
törölt tag
válasz ricinus13 #16673 üzenetére
Valamit kezdhetnének az erőforráskezeléssel, mert a 0.5.15.1-ben nagyon durván elszállt a memóriahasználat nagyjából a semmire. Kb 1,5x annyi RAM-ot zabál, mint a 0.5.15. Ennek köszönhetően nálam feszt reszeli a vinyót. Az, hogy a CPU magokat is csak ímmel-ámmal kezeli a motor már meg sem lep.
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #16677 üzenetére
Aztán négy modullal vagy működik rendesen a gép vagy nem. Ránézésre egyébként valami memory leak van a háttérben, mert akár önmagában fut a játék, akár van más mellette, az összes rendelkezésre álló szabad RAM-ot televeri, és még izomból tolja tele a pagefile-t is. A Win hiába viszi le magát 750 MiB használatra, akkor is tele van a RAM ezzel. Hogy mire fel azt nem tudom, mert nem az a rettenetes látványorgia a játék. Ráadásul a korábbi builed-eknek érdekes módon elég volt 1,2-1,5 GiB RAM is. Most meg a duplája is kevés.
-
dokee78
félisten
Csak nem sikerül vissza szereznem az Ishizuki Premium hajót.
Support oldalon,nem találtam rá módot,,hogyan tudnám velük felvenni a kapcsolatot. -
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #16679 üzenetére
Ha ticket-et írsz, van ilyen opció! Ha nem találod segítünk, ha nem megy az angol akkor is, ne ezen múljon (ha még időben vagy...)!
(#16672) FoxiestFox Az új azért jön mert vannnak akiknek nem tetszik az újféle... ha jön egyáltalán... Bár nem ezek a cél hajók a prém napért, így nem tudom...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
válasz #65675776 #16678 üzenetére
Nálam nincs leak. Low-med beállításokkal. Opera 8-10 tabbal, Spotify, qBittorrent, Steam, Skype a háttérben, szépen viseli az alt-tabozást órákig. CPU mondjuk akkor sincs rendesen kihasználva, ha esik az fps, ez mindig fura volt. Pedig egy régi 2 magos dolgozik itt.
Viszont nálam a graf bugoktól eltekintve pozitív az összekép, szépen gyorsul patchről patchre. Sajnos a kikötőben az UI lagol, de szinte mindenkinél, illetve a hajókon a füst, repair szokott... -
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #16682 üzenetére
... ki tudja....
Mostmár talán én is: Vizuális változások vannak/lesznek rajtuk, amit javítanak... gondolom, azért kiemeltek, hogy ha egy vasmacska szétvibrálná magát, valakinek csak feltűnik...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Nálam a 8GB ram állandóan 80-85%-ban használva van úgy, hogy 3 napos a win 7 és szinte semmi nincs rajta a játékon kívül.
-
félisten
-
Dewri
aktív tag
válasz FoxiestFox #16681 üzenetére
Korábban írtam, hogy akár 0-ra is leesik nálam az fps bizonyos pályákon. Már szétállítgattam mindent, végül úgy néz ki csak lejjebb kellett adnom a textúrát is. Eddig csak azt hagytam high-on, mindent leszedtem low-medre, kivéve persze a "far" látótávot. Mióta leszedtem medre a textúrát is, azóta nincs diavetítés... Pedig 4 magos a gép és 4 giga a RAM, de csak le kellett mondani az utolsó high beállításról is a HD5750-en...
-
félisten
-
sh4d0w
félisten
Holnap vki napközben T7 szakasz?
https://www.coreinfinity.tech
-
olivera88
veterán
DDT500
"Három napos a Win 7" 2016 végén te Win 7 et telepitesz?[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #16693 üzenetére
Mi bajod vele? Nagy adathalász, de jó rendszer attól. Egyszer úgy is muszáj lesz váltani.
-
félisten
válasz olivera88 #16694 üzenetére
Hát ha van egy rendszer, ami x éve bevált, gyors, támogatott, megvan eredetiben, miért cserélné valamire, aminek szar híre van, release után sokkal is béta érzetét kelti, tele van nem csak adathalász, de egyéb szeméttel is, ráadásul vagy meg kell venned, vagy a Win7 kulcsod kell átalakítanod érte... szar üzlet ez mindenkinek, akinek nem kell DX12... de ez itt off nagyon.
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #16695 üzenetére
Ahogy mondod! Van topikja ott folytassátok ha kérhetem.
-
olivera88
veterán
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #16688 üzenetére
Hát ha írál másnap, vagy a hetén bármit is, csak nem válaszolnak, van esély rá. Ha az elmúlt héten jött rád a visszavehetnék, akkor már nincs. -gondoltam, aztán rekerestem:
(Ami fog kelleni: eladási ára, meg port slot a játékban, viszont gondolom a számlaféle másolata, meg a megerősítő emailek képei sem jönnének rosszul, csak ne legyen rajtuk olyan, amit nem akarsz kiadni... majd leírja, te meg ide, vagy privátban annak aki vállalja (én is).)
https://eu.wargaming.net/support/tickets/create oldalra lépve, WOWs-ot választva, majd I have an issue with an in-game good és Premium vehicle one-time restoration-t válaszva alulra pötyögj be valamit, és Kattolj a continue-ra, majd a következő oldalon a not solved-et tartalmazó gombra.
Na ezen az oldalon címként:
Can i get my [hajónév] back?Alá nagyba:
Hi!
I bought [ hajónév ] at [hh/nn/ÉÉÉÉ] for [összeg] doubloons. I sold it [hh/nn/ÉÉÉÉ vagy hónap] because i was short on credits [ vagy amiért eladtad ], but now i would like to get it back, can you help me with that?
Alatta legördülőben a wows, majd pipák (itt írja hogy 60 nap a határidő, egy accounton egyszer lehet ilyet csinálni -az első; a második: van portom; harmadik: megvan az eladási érték, amit a WG levonhat)
Utána Continue >-ellenörző oldal-> Continue vagy Send, odáig nem néztem már...
(#16689) FoxiestFox Nekem a tech-tree oda-vissza-veszegetés is ez a kategória...
(#16691) olivera88 Én még januárban is azt fogok, mert a gépem 2011-es, így jó a neki a neki aktuális win... Ha új gépet wennék az w10 lenne!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #16681 üzenetére
Hasonló nálam is, csak nem Opera, hanem FF, Spotify csak akkor ha zenét hallgatok rajta, qBittorent ha éppen töltenék valamit. Steam az folyamatosan (na nem mintha nagy memóriafogyasztó lenne). Skype eleve nincs is. A korábbi verziókkal nem volt ilyen retek, csak a mostanival. A beállítások azonosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest