Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    Sziasztok!

    Ilyesfajta kínai adapterekkel milyen tapasztalatok vannak eddig?

    Működhetnek ezek rendben, stabilan, szintén kínai antennákkal? ([1] és [2], nem tudom, hogy nem túl nagy lakáson belülre az első opció amúgy nem kissé felesleges.) Alapvetően - költséghatékonysági okokból - ilyen mini PCI-e wifi kártyákkal lennének használva, amik később igény szerint persze le lennének cserélve. Egyelőre N-es routerek mellé, de nem elképzelhetetlen router upgrade is, tehát ez a modulárisan, a mindössze mini PCI-e wifi modul cseréjével megoldható wifi fejlesztés nem volna rossz.

    Saját asztali gépben én egy Gigabyte adapterrel és kivezetett antennákkal használok egy Broadcom BCM94352HMB kártyát, ezzel a kivitelezéssel meg vagyok elégedve. Kérdés, hogy mennyivel rosszabbak a kínai "noname" megoldások.

    (Azzal tisztában vagyok, hogy a linkelt antennák a helyhez kötöttség/ház esetleg árnyékolása miatt nem feltétlenül ideálisak, valamint jobban ajánlottak az USB-s megoldások, de USB 3.0/AC-s adapter a célgép(ek)nél nem jön szóba egyelőre.)

    Köszönöm előre is. :R

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák