- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
andras89
csendes tag
-
rlazol
veterán
elkezdtem volna a letöltést.
sajna az otthoni internetem nem teszi lehetővé, így az egyetemen vagyok, egy XP home előtt, vendégként bejelentkezve. A gépben DVD-író nincs, rackban szeretném hazavinni az ISO file-t és otthon kiírni.
A letöltőlinkre kattintva (már a download.vista oldalon) kiad egy ablakot
a következő tartalommal:
''You will be presented with a security warning. After you accept the Download Manager will install and begin to download the requested file.
Should the Download Manager fail to start, or if you do not accept the security certificate, you can go back to the download page to access the file using your own download manager.''
De nem történik semmi. Se a 64 bites se a 32 bites változatban.
Csak az angolt próbáltam.
A géphez való jogosultsággal van baj (vagyis nem installálhatom a DM-t, ezért nem megy) vagy egyéb beállítás?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
sszever
őstag
elképzelhető, hogy le van korlátozva a jogosultsági szinted, és a gép is kissé...
Viszont én anno a 32bites úgy töltöttem le, hogy a ''own download manager''-es részen a linkre jobb klikk, mentés másként. Azzal működött, viszont a 64-bit-essel már nem.Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
Winner_hun
titán
Kb mennyiért fogják vesztegetni, ha kijön a teljes verzió? tudom, hogy a warez az ingyenes
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
sszever
őstag
válasz Winner_hun #1607 üzenetére
Feltehetőleg akörül, amennyi az XP volt az elején...
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
válasz Winner_hun #1609 üzenetére
Melyik változata? Mert a home is olcsóbb ám!
-
sszever
őstag
válasz Winner_hun #1611 üzenetére
Erre neked szerintem ennél pontosabb tippet nem igen fognak tudni adni.
Gondolom a legolcsóbb az XP Home szintjén lesz majd.Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
derossi
aktív tag
tudom nem igazán ide tartozik de még is...augusztusban ha jól emlékszem kijön az új mac osx a leopárd.ehhez képest a vista igen csak le van maradva.látva a legutobbi buildben lévő változásokat megkell mondjam csalódtam a microsoftban.közzétesznek egy olyan változatot(beta 2)ami valószínűleg nem is fog hasonlítani a végső változatra látva ezt a sok kapkodást.ha az apple beszálna a pc piacra hát igencsak zuhanni kezdenének a microsoft részvényei mert tuti nagyon sokan áttérnének.
-
AMD Power
titán
Már dolgoznak a Windows utódján
[link] -
ftc
nagyúr
Lehet én vok a hülye,de az expolerban a PH!-n a hozzászólásoknál miért csak 0,30,60,90 látok?
-
-
Niczo
senior tag
Hali!
Egy kérdésem lenne. Feltettem a publikus Beta 2-t az asztali gépemre, az XP mellé.
Na most ugyanezt a Beta 2-t fel tudom tenni a notebookomra is, vagy azon már nem tudom majd aktiválni? A regisztrációnál a letöltés előtt vmi olyat irtak hogy 10 alkalommal lehet használni, vagy az másra vonatkozott?Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
moonman
titán
válasz Winner_hun #1609 üzenetére
XP sosem volt 80, olyan 50 körül volt a professional, mikor kijött.
a Vista home változatai az XP Professional-lel kábé egy árban lesznek, az ultimate és business nyilván drágább lesz. -
r98robi#
csendes tag
Nekem minden ment a vistával! Alapból kezelte alaplapom, videókártyám! A hangot meg az XPs driverel meg tudtam oldani Amit nem tudtam telepíteni: webcam, nyomtató és tvtuner! de mivel még béta ezért nem igen zavart! Amit szerintem nagyon elbasztak benne az a boot manager. Volt XP és Vista külön vinyón amikor meg halt az XP re install.... utána a vista is re install + a hangok nem tetszettek XPs hangokat benne hagyták, bár biztos nem marad!
-
-
sszever
őstag
-
sszever
őstag
válasz Winner_hun #1634 üzenetére
Úgy tudom, akinek van érvényes kódja, az még töltheti, de új letöltés már nem indítható.
-
cabal
tag
Sziasztok!
Én a héten kaptam meg a Vista Beta2-t a Customer Preview Program keretében. (A dobozban van egy 32 és egy 64 bites verzió is. Ja, Ultimate.)
Egyelőre egy 1,7 celeron alá telepítettem, 512 MB ram, ATI9200SE vdeókártya. Egy kb 10GB partíciót adtam neki, ebből úgy 4 GB maradt üresen. Nekem nagyjából mindent felismert, az audio drivert a Windows Update-nek kellett lehúznia, onnantól működik (a gameport nem).
Állítgatom, próbálgatom. DivX és Xvid filmeket még nem játszik le (nem tettem fel külön drivert), a sime mpeggel és wmv-vel elboldogul. Még DVD-t sem próbáltam.
A másik partíción lévő, még XP alá telepített Warcraft 3-at viszont gond nélkül futatta.
Ja, a gépen Performance Rating-je 1. De ez eddig nem tűnt túl zavarónak, bár észrevhetően többet swappel, mint az XP ugyan ezen a gépen.
Most is innen írok, IE7 beta alól. A legtöbb weboldallal nem volt problámám, a Flash 9 plugin is jól műxik egyelőre.
Hirtelen ennyit. Tudtok valami jó kis víruskergetőt az ingyenesek közül, ami fut Vistán? (A PC-Cillin okt 31-ig ingyen adja a regisztrált felhasználóknak a Vista-s vírusírtóját, csak 80 MB és modemmel nem fogom letölteni. )
Attila
[Szerkesztve]''A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.'' /Hofi/
-
Lalaboy
őstag
Lekestem a Windows Vista build 5456-ot! Most akkor varhatjuk az RC1-et?
-
FLadis
csendes tag
Letöltöttem a Vistát tegnap hajnalban, de telepítőkódot már nem tudtam igényelni hozzá. Tudna segíteni valaki? Köszönöm.
-
Vertike
csendes tag
Az új buildet is lehet a beta 2 kóddal aktiválni!
Vertigo [ Fujitsu- Siemens Amilo L1310G -> 1,6 GHZ 512 RAM 60GB HDD <- ]
-
Vertike
csendes tag
Igen működik. A buildet a connctről tudod letölteni, vagy ahonnan tudod
Vertigo [ Fujitsu- Siemens Amilo L1310G -> 1,6 GHZ 512 RAM 60GB HDD <- ]
-
moonman
titán
azért az 5456 sem a kánaán, van pár rettentő bosszantó hibája, szóval jól gondolja meg mindenki.
Aktív témák
Hirdetés
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs