- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Ottoka
őstag
-
xion_81
csendes tag
Hosts file.:
Windows NT/2000/XP/Vista: %SystemRoot%\system32\drivers\etc\ is the default location, which may be changed.Valahogy csak lesz mert olyan még sosem volt hogy sehogy sem lett volna !
-
Lala6
őstag
válasz moonman #2590 üzenetére
Igen-igen. Mondjuk az otthoni user-nek nagy segítség a gépe védelme érdekében(szerintem a windowst használók legalább 70%-a ide tartozik).
Már megtaláltam mindent, szépen beállítottam a hálózatot, fut a voip kliens is, de elszáll néha, szerintem csak nem szereti a vista-t(majd teszek fel mást).
Mindent összegezve: Gyönyörű, és nagyon könnyen használható.
Mindent megpróbál saját maga feltelepíteni, kérdések nélkül, a nyomtatóm bekapcsoltam, ez a win meg észrevétlenül feltette a drivert hozzá és működött is.
Mellesleg szerettem volna mellé feltenni az Office legújabb beta változatát, de ezért meg kéri a bankkártya számom amiről kb 5000-Ft-ot szeretne levenni. Nevetséges, hogy egy beta programért is fizetni kell. Nem az összeg bosszantott fel, hanem a mentalitás.
[Szerkesztve] -
mr_knight
senior tag
Sziasztok !
Még régebben részt vettem a BETA2-es programban és nem kaptam semmilyen értesítő levelet az RC1-el kapcsolatban. Leszedtem a 32bites 5600-os bulid-et csak nincs hozzá serial-om. A BETA2-es serialomat meg nem találom !? Mi tevő legyek ? -
Nanaman
csendes tag
És akinek nincs Beta 2-es serialja se, az mit évő legyen, ha szeretne egyet?
Már a jövő sem a régi.
-
Alvin_ti4200
félisten
DVD-t írni (mindenféle image fájl) mivel tudok? Nero 7 Premium azt írja, hogy nem kompatibilis a Windows Vista-val, így nem települ fel.
-
moonman
titán
válasz Alvin_ti4200 #2611 üzenetére
nero6 oder imgburn
-
Senior tag
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #2611 üzenetére
Eleve nem sok értelme van a Nerot csak ezért feltenni (netán megvenni).
www.imgburn.comUgorgyunk!
-
mr_knight
senior tag
Sziasztok !
Felraktam a Vista RC1-et ! Nagyon pöpec lett ahhoz képest, hogy mennyire lassú volt pár build-el ezelött. Pont történt egy baleset nálunk és készítettem egy-két képet. Bedugtam a gépbe a memória kártyát és egyből megkérdezte, hogy milyen nevet szeretnék neki adni. Pár másodperc múlva már ott is volt a dokomentumaim közt, megcímezve a dátummal. A widget-ek is nagyon bejönnek. Bár sztem elférni egy + 512RAM a gépemben. (konfig adatoknál). Amúgy semmi problémát eddig nem fedeztem fel rajta. Minden gördölékenyen megy ! Levan minden egyszerüsítve. Az eszközkezelőben is csak a hangkarit nem ismerte fel, de orvosoltam egy Nvidia Beta driver-rel úgy, hogy mostmár az is megy. Nyomtatót egyből felismerte. Haladok tovább az ismerkedéssel... -
baratka87
tag
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy a telepitésben addig jutok csak el, hogy beirjam a serialt és akkor homokóra van és megáll nem megy tovább.....de ha nem irok be serialt ugyanez van.....
KOnfigom : Abit NF7-S v2.0 , 768Mb ram, X1600Pro Agp , Barton 2500+
Vagy esetleg a dvd rw-vel lehet baja amire kiirtam ? mert havernál is ezt csinálta az Abit IC-7be.....csak sajna nincs más rw-m rendes dvdre meg nem irom ki.....
Ja persze RC-1
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
GYEREKEK
Gyors segítség kellene. Ha kijelölök egy partíciót amire telepítsen azt leformázza vagy egyszerűen létrehoz egy mappát? (Nem az a partíció amin az XP van)"Csak úgy mondom"
-
sghc_toma
senior tag
valaki, akinek ati vga-ja van, ki tudna próbálni akármilyen opengl-es alkalmazást? kíváncsi vok, hogy nálam van-e a bibi, vagy az ati vista drivere tényleg nem támogatja az opengl-t
NeHe tutorialjainak a binárisai tökéletesen megfelelnek a célra: [link] (a zip-ben levő Lesson5.exe egy forgó gúlát és kockát jelenít meg)
előre is kösz!in asm we trust
-
ADAMFURUS
csendes tag
Hy
Mért nem tudom a monitort 100 Hz beálitani fen van a ATI driver is?
Elöre is kösszASUS FOR EVER
-
Ati007
őstag
nekem nincs serialom ehhez a vistához de felment gond nélkül, ez azt jelenti 14 nap múlva nem tudom használni? vagy lehet regisztrálni neten keresztül for free?
-
vazimódó
senior tag
Sziasztok emberkék!
Tudna nyomatni valaki nekem linket hogy milyen freeware antivírus illetve anti spyware program létezik ami működőképes is,vista RC1 built 5600 alá?
Avast-ot próbáltam illytve Spyware doctor-t de egyik sem működött.
Köszi előre is!"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
.:ZS:.
senior tag
Szaisztok!
Mai nap során fölraktam én is a Vistát, de problémáim vannak. Először fölraktam az audigy2zs-hez talált vistás drivert. volt is hang, de tuljadno képpen olyan volt mintha az integrált szólna. se eax, se cmss, gondoltam megnézem mit csinál ha az xp-s drivereket rakom föl. meglepődésemre syó nélkül telepítette a cuccosokat, csak gameport driverét nem bírta fölrakni. nagyörömmel újra indítottam a gépet és semmi hang nem volt... nem is látott audio eszközt. egész le, újra vissza megint semmi. jó újra az egész le. vissza a hiányos vista driver... és megint semmi már a vista driverrel se hajlandó megszólalni. Vki tud rá megoldást? másik Daemon tools vkinek sikerült fölrakni?
Jah és nekem sikerült büzemelnem egy leadtek winfast tv2000xp deluxe tv tunert. igaz csak feket-fehér meg kissé elmosódott a kép de legalább látszik . És ezt a több mint 2 éves gyári tuner driverrel. Nem értem a nagy cégeket. a leadtek is leültetne a gépek elé 3 jó programozót és kb 2 óra alatt tökéletesen működne a driver Vista alatt is.
Ezer bocsánat a kérdésekért, gondolom már jópáran megkérdeyték elöttem, de most lusta vok vissza olvasni, meg még nyúzom a cuccos. -
senior tag
-
senior tag
válasz moonman #2638 üzenetére
nem tudok driver roll backet csinálni. egyáltalán nincs semmilyen driver. annyit ír ki hogy: Multimedia Audio Controller.
Ha meg kéyyel próbálok rákerestetni a driverre akkor megtalálja de nem bírja telepíteni. ezt írja ki:
''Windows found driver sofware for your device but encountered an error while attempting to install it.
Creative Audigy Audio Processor (WDM)
The system cannot find the file specified.'' -
sghc_toma
senior tag
mr_knight, moonman, köszönöm szépen.
még egy kérdés: Catalyst Control Center nektek kiírja az opengl verziót? nekem azt írja, nem elérhető.in asm we trust
-
moonman
titán
válasz sghc_toma #2640 üzenetére
nekem nincs ccc-m, de talán azért nem elérhető, mert nincs
minden a drivertől függ. a Vista max emulálni tudná rendes driver nélkül, de úgy kb 50%-os teljesítménycsökkenés lenne tapasztalható.
ja egyébként nekem a beépített WDDM driverrel mennek a dolgok, szóval nincs annyira elásva az OpenGL Vista alatt.
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Feltettem működik.
Viszont sikeresen eltüntettem az asztalról a lomtárat, hogy tudom visszahozni?"Csak úgy mondom"
-
senior tag
Nah megoldottam a problémát. helyette van másik. újra tettem az a Vistát és most van hang. viszont föl akartam rakni az alcohol 120%-ot és kékhalállal meghalt úgyhogy onnantól nem is indult el többet. még safe módban sem. hálistennek dvd-ről vissza tudtam állítani. nah mind1. Szóval nem tud vki Vistára egy müködő cd/dvd emuláló progit?
boccs ha esetleg az idegeitekre megyek -
senior tag
köszön szépen a segítséget mindenkinek. asszem vissza kell raknom az xp-t. kicsit sokat vártam a Vistától. most már úgyahogy működik, de kedvenc játékom még mindíg nem megy (tudom hülye vagyok, nem kéne várnom hogy mennyen). télleg próbált már vki starforcos játékkal játszani? mert nálam ott akad meg a dolog hogy azt írja hogy a starforce driver nem kompatbilis ezért lelövi na mind1 még1szer köszönöm szépen a segítséget. ha esetleg vki tud a starforcra megoldást akkor azért szívesen fogadnám. az kompatibilitási dolog nem működik.
-
Alvin_ti4200
félisten
Amióta feltettem a Vista RC1-et nem bootoltam be XP alá, ez mindent elmond szerintem
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest