Aktív témák
-
rlazol
veterán
felkeltette az érdeklődésem ez a nagy felhajtás, bár egyenlőre azon a véleményen vagyok, h nem kell nekem Vista, kipróbálnám,h igazam van-e. Olvastam, hogy a hamarosan kijövő Beta-változatot az ''arra jelentkező userek'' is tesztelhetik. Ez hogy működik? mi kell hozzá?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
honnan? Kötelez engem a Beta használata bármire? Meddig tarthatom a gépemen? Mi lesz, ha kijön a végleges vista, jelent ez nekem bármilyen előnyt, vagy akkor kötelességem lesz lecserélni? Ha nem tetszik, vissza tudom rakni a helyére az XP-t?
-
rlazol
veterán
így van, Matrox G550, az adatimnál látható. AGP 3.0 azfix, a többit nem tudom. De le lesz cserélve a közeljövőben, várhatóan egy P750-re [link] - sajna ő is csak 64 Mb-s. Parhelia-re nincs pénzem .
Ámbár a sok csicsát vsz úgy is gyorsan kikapcsolnám.
[Szerkesztve]Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
a német bár bejön az angol még nem... 512-es ADSL, vsz ezért... namindegy, nekem nem sürge.
-
rlazol
veterán
válasz Winner_hun #758 üzenetére
14,5 gb a 64-esnek?
akkor egy 18,3-as winyó nem lesz elég a rendszernek?
Tudom, h a hivatalos javaslat 15 Gb, de mégis, Program files-sal mindennel mennyi a tiszta helyigény?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
17+a program files, ugye? márha egy partira akarom.
Azért fontos mert az egész rendszert ki akarom dobni egy SCSI winyóra és nem mindegy, mekkorát veszek alá. Ha 36-os kell, azt fogom venni... Office, PS, Quark, corel12, Premier - ők lesznek rajta , játék nem lesz rajta, lapozófileoknak külön partíció van.
eddig azt hittem, a 18,3-as elég lesz... mennyi az annyi?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
úgy lesz, köszönöm! Aztán még rájön atz SPnemtommennyi.
Bár mostanában nem fogom megvenni, szinte biztos h marad az XPpro. Annak viszont mindenestül elég a 10 Gb is...
Lortech - pagefile és tsa külön partin van...
[Szerkesztve]Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
elkezdtem volna a letöltést.
sajna az otthoni internetem nem teszi lehetővé, így az egyetemen vagyok, egy XP home előtt, vendégként bejelentkezve. A gépben DVD-író nincs, rackban szeretném hazavinni az ISO file-t és otthon kiírni.
A letöltőlinkre kattintva (már a download.vista oldalon) kiad egy ablakot
a következő tartalommal:
''You will be presented with a security warning. After you accept the Download Manager will install and begin to download the requested file.
Should the Download Manager fail to start, or if you do not accept the security certificate, you can go back to the download page to access the file using your own download manager.''
De nem történik semmi. Se a 64 bites se a 32 bites változatban.
Csak az angolt próbáltam.
A géphez való jogosultsággal van baj (vagyis nem installálhatom a DM-t, ezért nem megy) vagy egyéb beállítás?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Sziasztok, segítséget kérnék.A konfigom az adatimnál.
Mai nap végre minden együtt volt egy windows vista installhoz. Angol 64 bites verzió.
A 36 Gb-s Compaq SCSI-t céloztam meg és szerencsére az installnál rögtön fel is ajánlotta.
Install lemegy, újraindul.
Taktikusan átállítottam a BIOSban a boot sorrendet, h a Compaq-ról bootoljon, ekkor nem csinált semmit. Visszaállítottam a korábbi bootsorredet, a SATA1-es HDD-ről indulva (amin az Xp van) kaptam egy boot menüt, ami lehetővé tette, h a Vista menjen.
Ez miért van? Hogy lehet kiküszöbölni? Mi lesz, ha az Xppartíciót a SATA1-en megszüntetem - vagyis fizikailag hol van a boot menü?
A másik gondom, a monitorkártya drivere. Letöltöttem a gyártótól a legfrissebbet egy önkicsomagoló WinZip file-ként. Elindul, mondom h nyomás - de nem engedi futtani, mondván h ''you need to be administrator'' - miért is nem vagyok?
hogy tudom felrakni a drivert? A régit nem fogadja el.
[Szerkesztve]
-
rlazol
veterán
válasz moonman #1907 üzenetére
nagyon köszönöm a sewgítséget, de, jaj, lámának magyaráztok, lassabban pls...
visszajöttem a Vistába (az előbb xp alól írtam)...
szóval hova jobb klatty? röstellem, de én nem látok olyan fület h run as admin, akárhova is...
és mi legyen a sorrend?
1, Boot Vista DVD-ről rendbe tenni a Vistát h a Compaqról menjen
2, Xp rec konzol - ezt amúgy h hzom ki? F8 és parancssor vagy az install CD-n a rendberakás?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
nem elég h LÁMA vagyok, még felületes is.
jobb klatty az exére, odaírtátok... bocsi. mostr már megy.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
sajnos a Matrox G550 64 bites XP drivere se ment fel Vista alá.
ezt meg július 25-i dárummal a Matrox hivatalos fórumán találtam:
''Hello,
We currently do not have ant drivers for Vista. If the Dual Head tab is not there, powerdesk is not installed or hardware acceleration is not set to full.
Technical Support
Hardware Group''
inentől kezdve sajnos ASTA LA VISTA...
pedig tetszett, amit eddig láttam, de megvakulok a montiro előtt, Dualhead nélkül pedig dolgozni se tudok. majd felteszem, ha lesz driver.
-
rlazol
veterán
válasz moonman #1912 üzenetére
a különböző, legális beta verziók érvényességi dátumát kitolják a végleges megjelenési dátumra?
Bosszant h nincs driverem. Matrox .... A telefonomhoz és a TV-tunerhez sincs még. Amit láttam eddig, az tetszett, néhány dolgot azonnal megtaláltam pedig annó Xp alatt egy csomót kerestem és most tök máshol volt. A sidebar is kifejezetten tetszik.
Nálam a lényeg az, h a 64 bites rendszer vajon hoz-e a renderen vmit.
Amúgy a gépem (az azonsíthatlan videókari miatt) 1-est kapott...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest