- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen TV-t vegyek?
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Everest / AIDA64 topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDMI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Totál megitélhetetlen látatlanban, pusztán az eltelt időből, hogy mennyit tudtak javítani..A kód már elvileg 99,9 %-ban megvan, sokszor nem az időn múlik egy-egy javítás. Jópár buildet lenyomtak azóta, gondolom nem hiába. Én bizakodó vagyok, ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy korántsem lesz tökéletes. Személy szerint a hálózattól várom a legnagyobb javulást, és driverek terén. Elvileg hamarosan meg fognak jelenni direkt RC1-hez szánt driverek, mint ahogy a beta2-nél.
Thank you to god for making me an atheist
-
g@bo
nagyúr
valakitől hallottam, hogy a vista megeszi az xp drivereit... igaz ez?
-
TakkerX
aktív tag
miért van az hogy be akarom állítani a netkapcsolatot(ADSL), beírom, jelszó, felhasználónév aztán amikor ellenőrzi a kapcsolatot akkor nem tud kapcsolódni?
a modememet felismeri...
djtörök : ezt a trend micro internet security 14-t próbáltad?
[Szerkesztve] -
TakkerX
aktív tag
válasz TakkerX #2204 üzenetére
hmm, érdekes, közben 10szerre sikerült sikerült, pedig csak újra megpróbáltam....
más:
ha megnézem a vga tulajdonságait ezt írja ki:
max graphic memory: 8xx Mb
shared graphic memory: 76x Mb
ez most a rendszermemóriából vesz el? (128megás a vga-m)
meg a mnsáik:
Rendszermemória:
total memory :2048 Mb
cached memory 9xx Mb
free: 7xx Mb
ezek hogy is vannak? -
-
Criton
veterán
Olyan jan/febr környékén lesz szerintem vagy elöbb - eztmár kitudja a Vista Ultimate a boltokban, jó kérdés, hogy mennyi - láttam boltot, ahol a boxos xp sp2 kerül még 91.000 bruttóba - igaz nekem OEM van, de abban nem különbőzik.
És én is legális beszerzésről beszélek... -
TakkerX
aktív tag
válasz djtörök #2207 üzenetére
ezen nemjó, legalábbis nem kínlódtam velena mind1, próbáltam avast-t is, nem ment, mindnig ugatott a vista hogy compatibility ez az amaz,meg a rezidens cuccok közül nem indult el semmi. namondom anyád. most eTrust EZantivirus van fent, ez megy normálisan, kérdés miléyen hatékonyságggal, de legalább a biztonsági központ se sír érte. a defender nem akarta elindítani startnál, de aztán mondtam neki hogy szokjon le a basromságairól
msá: nemtudjátok az x64-es buildek milyenek?
amúgy nekem bejön a vizuális élmény
ez faszás mikor 3d-ben kiteszi az ablakokat és lehet választani
[Szerkesztve] -
krokk
senior tag
válasz moonman #2192 üzenetére
ezt már akár lehet használni ''fő'' rendszerként is? ez még mindig nem ajánlott annak? csak tesztelgetés céljára még mindig? várjak evvel még rc2ig?
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
válasz sszever #2213 üzenetére
rc2 nincs? vki azt meéslte hogy annó xpből volt rc2 ... lehet ő mondott hülyeséget
tudom hogy használtható megfelelő óvatossággal a beta 2. az volt is fenn de a 2perces bootolás nem jött be igazán de vedd úgy hogy nem kérdeztem semmitthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
sszever
őstag
XP-ből nmem tudom, hogy volt e, de vistából csak RC1-et terveztek tudtommal eddig...
2 perces bootolás zavar a legkevésbé, ha utánna a rendszer megfelelően gyors, és tudok vele jól dolgozni.
Én megpróbálom fő rendszerként használni, de örömöm nem határtalan, mert a Photoshop-nál bizony akadtak problémáim. A beta2-nél nem voltak ezek meg.
Így kénytelen vagyok néha - néha még visszanyúlni az XP-hez.Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
krokk
senior tag
válasz sszever #2215 üzenetére
nálam amire főleg használom a gépet: webszerkesztés php mysql apache kéne hogy menjen. egy kis firebird szerver. meg játékok és böngésző más vágyam nincs. amúgy beta 2 úgy tünt gyorsabb picit mint az xpm. de mindenesetre nem lassabb
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
moonman
titán
persze, hogy érdemes, hisz RC1, azaz kiadásra ''pályázó'' verzióról van szó.
azt még nem tudni, hogy lesz-e RC2, de ha igen akkor elég szoros a program.
megaztán tegnap kijöttek végre új driverek is. [link] -
krokk
senior tag
-
moonman
titán
hát az ugye főként a daemon-tools-on múlik. bár azt írják, a legújabb már jó Vistához, nekem 5472 és 5536 alatt is összeszarta magát, míg pl virtual clonedrive jól működik. rc1-el még nem próbáltam.
egyébként a legtöbb program már egy ideje gond nélkül futik, mivel szanaszét virtualizálja magát a rendszer. -
krokk
senior tag
válasz moonman #2219 üzenetére
na ezt az utóbbit nemtudtam. a publikus béta 2 volt fenn egy darabig de csak próba rendszerként és akkor azon sokminden nem ment. de nem is nézegettem mostanság hogy mennyivel változott a kompatibilitás.
virtual clone driveot használtam helyette. csak annyira nem jött be de ha ennyi bajom lesz az rc1el és minden más menni fog akkor...the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
ADAMFURUS
csendes tag
Hy
A RC1-es ATI driver jo a 5536-hoz is ?
ThxASUS FOR EVER
-
Mankó
veterán
Hogy lehet belépni adminisztrátorként? Azt kéri a Speed Commander installnál.
Pedig adtam meg neki jelszót, amit kér is az elején.
Vista 5456 64 bit. -
adik
őstag
azt olvastam, hogy elég gyengén lépegett virtuális géppel, de az sajna nem derült ki számomra, hogy mennyire. Természetesen nem virtualPC-t használnék, annyi időm azért nincs , hanem vmware 4.5-öt, van 1G RAM a valós gépemben, mennyit adjak a vistának? 768at tudok asszem max. az elég egy 2500 sempronnal? vagy inkább nem fogom használni? csak azért kérdem, mert hirtelen gondban lennék a még legálisan letölthető vista beszerzésével, pláne a szükséges lemezterület felszabadításával, plusz vmware sincs fent a gépemen.
Kettő, csipkebokor vessző!
-
Mankó
veterán
Használ valaki Vista 64 ver 5456-ot?
Olyan gondom van, hogy az Nforce drivert nem tudom felrakni. EZ még nem installos verzió és az inf fájlokkal nem tudom melyik rendszer összetevők drivereit kellene frissíteni.
A másik nagy problémám, ami nagy valószinűséggel ebből következik, hogy nem megy fel az Audigy 2 ZS.
Valaki help, please! -
Cyberslider
őstag
Na feltettem az RC1-et.(5600) Ez már azért nem olyan rossz
A full install 30 perc,beírásokat tököléseket levonva 20 perc. Boot: 1 perc.
SATA winyóra sil image vezérlőn simán felment (driver persze kellett) automatic update megtalálta az nforce2-höz a drivereket,lett hang,minden. Internet azonnal.
Egyenlőre lelőttem az offline filest,az indexinget,a system protectiont,és a windows defender állandó védelmét. (Kevés a ramom)
Net közben sikerült leszedni az MS networköt,meg a printer sharinget ( ) ami a rendszer teljes lefagyásához vezetett,not responding lett a tárcsázó,aztán logoff után valamiért sötét képernyőt kaptam.
Engem idegesít ez a clear type. Rendes monitoron azt hittem először,hogy megromlott a szemem,amúgy is szemüveges vagyok. Komolyan,mintha rosszul látnék,mintha nem lenne rajtam a szemüveg. Borzalmas. Az IE7-ben szerencsére már alapból ki van kapcsolva,és az ablakoknál is jók,viszont 1-2 ablaknál még látható,ez nem értem,hogy lehet. Pl. Windows mail homályos,illetve az internet kapcsolatnál a propertities rész is,ill. a mediaplayer első futáskori beállításnál is tapasztaltam. Más nem nagyon. Ez most mifene? Hol ilyen,hol olyan?
Kikapcsolni hogy lehet,ha tudja valaki...pls..súgja meg.https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Cyberslider
őstag
Na kis kieg. Visszaálltam normál dpi betűre,és itt nem tűnnek olyan homályosnak a betűk. (Total commanderben is borzalmas volt) Most jobb.
Azért érdekelne,hogy nagy betűméreten (120dpi) hogy lehet kikapcsolni ezt a feature-t?
A program files-ba,stb. csak úgy tudok belenyúlni,ha a security-ben hozzáadom a USERS-hez a full control jogot? Aztán ugye szépen állítsam vissza?
[Szerkesztve]https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
moonman
titán
válasz Cyberslider #2235 üzenetére
szerintem a system protection-t és a defendert nyugodtan visszakapcsolhatod, a protection ráadásul nulla memóriát eszik, mert fájlrendszer-szinten működik, ez már nem az a system restore.
a program files-ba és egyéb rendszermappákba úgy tudsz belenyúlni, hogy elevált programból próbálkozol (jobbklatty run as administrator), pl cmd és amit abból indítasz az rögtön fulladmin.
cleartype: control panel/personalization/color and appearance/classic properties/effects
bár szerintem sokkal olvashatóbb, pláne LCD-n.
[Szerkesztve] -
Ottoka
őstag
Én ma este dobom fel a build 5600-ot. Kíváncsi vagyok, azt mondják jelentős változások vannak. Vajon meg lehet már tartani oprendszernek, vagy azért még visszakívánkozik az ember az xp-re?
Mezőhegyes
-
djtörök
senior tag
Ha minden hardvereszközt fel tudsz telepíteni, akkor megér 1 próbát, ha nem jön be, akkor vissza az xp-hez. Bár az rc1 az már a kiadásra pályázik, ezen már tényleg csak apróbb javítások lehetnek/lesznek(a felhasználók véleményezése alapján)
Mod: ahogy a konfigodat nézem nem lesz neki túl megerőltető a vista
[Szerkesztve] -
-
djtörök
senior tag
Valaki igazán mondhatna 1 működő vírusírtót ez alá a build alá(5536), vagy eseteg rc1-hez!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest